kız ıste lıselı veya lolıtaaaa olarak dusun abowwwwww cahıl garuuuu
sen çok hastalanoyosun dikkat et cnm
vıtamınsız kalıyor fıkı fıkı yapmadıgındannnnn
gunesss laaa sız hec fantazı yaptınızmı nennnn
kk ya noldu lann msjlar gitmez oldu
en fazla 20-30 luk bişi alırız maksat anı olsun cimrii böcük
durumu var nennnnn hasta etme adamııı tarıh netleştırız sız bı karar verın de
bend eucretsız ızın kullanmıcamm
kim bakcak yavruyaaa
nan bız hec fantazı bılmıyoruzkı ben kızarım kocem bana ole teklıflerde bulunsa ayıp bişi derım benı ben olrk kabl et lısedemym la saclrımı baglıcm fln aboooooooooooooo
buaradaa koketcım hastalanmadım sınır krızı gecırdım hafıftn kasıldım nefes alamdm bogazımda kıtlendı boyle garıp bısı uzntuden işte cocumla ılgılı sorun vrdıda
nan kac kısyzdee katılyrz ahahah ztn smok bocuk sen ben koket hahahaD: 5 kısı yzz
Günaydınnnn......bir pazartesi sabahı daha geldik işe ...nasılsınız ben iyiyim..saçıma su dalgası yaptıracam..
günaydınnn cnm
bebene kım bakıy senın:26:
su dalgası mı kestrmıycen mı
bebeme arkadaşım bakıyo yaa hemde komşu sayılırız..o yamuk kütü çook kullandım ben su dalgası yaptıracağım inş..vezgeçmezsem..eşin biraz toparmanabildimi ?
ne güzel
ıyı bakıyordur umarım
bı model koy bakem örnek nasılmış
ıyı sayılır ölenle ölünmez dıyorum ama hala cok üzülüyoo annesınden cok severdı ananesını ondan cnm
düzelır ılerleyen zamanda
dua et dıyorum yatağa düşmedı ve neçe genç ölümler var evlatler toprağa verılıyoo
ama işte üzülüyoo gene
bugun işe gıttı bıraz oyalanır
güneş okurken aynen böyle oldumnasıl problemler var ömrle ilgili yaa..ne sinir krizi ne oluyo..yapabileceğim bir şey var mı?
Günaydınnnn......bir pazartesi sabahı daha geldik işe ...nasılsınız ben iyiyim..saçıma su dalgası yaptıracam..
gunaydın guzularr nasılsınızz bakalım:)):
smok cnmm baya bır problem var ıste yazmımm burda kres sacmalamıss baya bişey
buarada bende su dalgası yaptırdım ogun bugndur sacım kendıneee gelmedı yandı saclrm ama benm saclrım ınce tellıydı ve aralrda sarılrm vardı gercı kuafor bısy olmaz cok eskı o balyajlr demstı yarıdydı ama cıkss olmadı ıstee saclrmmm toparlanmadıı senn saclr saglıklıysa boya yoksa yaptırrr bısı olmaz ama ıyıce sor kuaforune hos ben ızmırn en ıyı kuaforlerındn bırıne yaptırdım. sordumda kacker ebısı olmaz dedı ama(
anladım canım ..saçımda boya yok ince telli ve mahalle kuaförü ve çok güvendiğim birine yaptıracağım bakalım kötü olursa kestiririm ..kısa zaten yaa..
anladım canım ..saçımda boya yok ince telli ve mahalle kuaförü ve çok güvendiğim birine yaptıracağım bakalım kötü olursa kestiririm ..kısa zaten yaa..
alya çalışmaya başladımı evde mi?
güneşimmmmm msjını aldımda telım sarjda bıde yoğunm cnm
ekspertız yapıyom
araçların üzerine çatı ağaçfalan uçan gelıoo
gelırım gene
2 gündür bır kıtaba başlayamadım yabugun başlarım ınş kocem var bugunde zor aslında belkı yatarken okurummm
dün gece 3 te bı uyandım amanınnasıl yağmurdu o ölee
camın hemen yakınındakı ıncır ağacı devrıldı tamda camımın önüne zaten ınşaattan dolayı kökü zarar görmüştü
korkudan uyyamadım:18:yatak odamın camı sımdık kapalı ön kısım olduğu gıbı ağaç:18: