Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız ıste lıselı veya lolıtaaaa olarak dusun abowwwwww cahıl garuuuu

sen çok hastalanoyosun dikkat et cnm :KK53:

vıtamınsız kalıyor fıkı fıkı yapmadıgındannnnn

gunesss laaa sız hec fantazı yaptınızmı nennnn

nan bız hec fantazı bılmıyoruzkı ben kızarım kocem bana ole teklıflerde bulunsa ayıp bişi derım benı ben olrk kabl et lısedemym la saclrımı baglıcm fln aboooooooooooooo:KK53::KK53::KK53:

buaradaa koketcım hastalanmadım sınır krızı gecırdım hafıftn kasıldım nefes alamdm bogazımda kıtlendı boyle garıp bısı uzntuden işte cocumla ılgılı sorun vrdıda:KK43::KK43:

nan kac kısyzdee katılyrz ahahah ztn smok bocuk sen ben koket hahaha:KK70:D: 5 kısı yzz

nan bız hec fantazı bılmıyoruzkı ben kızarım kocem bana ole teklıflerde bulunsa ayıp bişi derım benı ben olrk kabl et lısedemym la saclrımı baglıcm fln aboooooooooooooo:KK53::KK53::KK53:

buaradaa koketcım hastalanmadım sınır krızı gecırdım hafıftn kasıldım nefes alamdm bogazımda kıtlendı boyle garıp bısı uzntuden işte cocumla ılgılı sorun vrdıda:KK43::KK43:

nan kac kısyzdee katılyrz ahahah ztn smok bocuk sen ben koket hahaha:KK70:D: 5 kısı yzz

güneş okurken aynen böyle oldum :KK53: nasıl problemler var ömrle ilgili yaa..ne sinir krizi ne oluyo..yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleme:
Günaydınnnn......bir pazartesi sabahı daha geldik işe ...nasılsınız ben iyiyim..saçıma su dalgası yaptıracam..:KK52:

bebeme arkadaşım bakıyo yaa hemde komşu sayılırız..o yamuk kütü çook kullandım ben su dalgası yaptıracağım inş..vezgeçmezsem..eşin biraz toparmanabildimi ?

günaydın laa alracık napıyooo yerimmmm kiiii $21434f0502gx.gif

su dalgası nasıl oliiikiiii?

bebeme arkadaşım bakıyo yaa hemde komşu sayılırız..o yamuk kütü çook kullandım ben su dalgası yaptıracağım inş..vezgeçmezsem..eşin biraz toparmanabildimi ?

ne güzel
ıyı bakıyordur umarım
bı model koy bakem örnek nasılmış
ıyı sayılır ölenle ölünmez dıyorum ama hala cok üzülüyoo annesınden cok severdı ananesını ondan cnm
düzelır ılerleyen zamanda
dua et dıyorum yatağa düşmedı ve neçe genç ölümler var evlatler toprağa verılıyoo
ama işte üzülüyoo gene
bugun işe gıttı bıraz oyalanır

ne güzel
ıyı bakıyordur umarım
bı model koy bakem örnek nasılmış
ıyı sayılır ölenle ölünmez dıyorum ama hala cok üzülüyoo annesınden cok severdı ananesını ondan cnm
düzelır ılerleyen zamanda
dua et dıyorum yatağa düşmedı ve neçe genç ölümler var evlatler toprağa verılıyoo
ama işte üzülüyoo gene
bugun işe gıttı bıraz oyalanır

ne zamandır soracam unutuyorum senin eşinin bir yurt dışı işi vardı o olmadı galiba..neden?

güneş okurken aynen böyle oldum :KK53: nasıl problemler var ömrle ilgili yaa..ne sinir krizi ne oluyo..yapabileceğim bir şey var mı?

Günaydınnnn......bir pazartesi sabahı daha geldik işe ...nasılsınız ben iyiyim..saçıma su dalgası yaptıracam..:KK52:

gunaydın guzularr nasılsınızz bakalım:)):

smok cnmm baya bır problem var ıste yazmımm burda kres sacmalamıss baya bişey

buarada bende su dalgası yaptırdım ogun bugndur sacım kendıneee gelmedı yandı saclrm ama benm saclrım ınce tellıydı ve aralrda sarılrm vardı gercı kuafor bısy olmaz cok eskı o balyajlr demstı yarıdydı ama cıkss olmadı ıstee saclrmmm toparlanmadıı senn saclr saglıklıysa boya yoksa yaptırrr bısı olmaz ama ıyıce sor kuaforune hos ben ızmırn en ıyı kuaforlerındn bırıne yaptırdım. sordumda kacker ebısı olmaz dedı ama:KK43:(

gunaydın guzularr nasılsınızz bakalım:)):

smok cnmm baya bır problem var ıste yazmımm burda kres sacmalamıss baya bişey

buarada bende su dalgası yaptırdım ogun bugndur sacım kendıneee gelmedı yandı saclrm ama benm saclrım ınce tellıydı ve aralrda sarılrm vardı gercı kuafor bısy olmaz cok eskı o balyajlr demstı yarıdydı ama cıkss olmadı ıstee saclrmmm toparlanmadıı senn saclr saglıklıysa boya yoksa yaptırrr bısı olmaz ama ıyıce sor kuaforune hos ben ızmırn en ıyı kuaforlerındn bırıne yaptırdım. sordumda kacker ebısı olmaz dedı ama:KK43:(

anladım canım ..saçımda boya yok ince telli ve mahalle kuaförü ve çok güvendiğim birine yaptıracağım bakalım kötü olursa kestiririm ..kısa zaten yaa..

anladım canım ..saçımda boya yok ince telli ve mahalle kuaförü ve çok güvendiğim birine yaptıracağım bakalım kötü olursa kestiririm ..kısa zaten yaa..

evet ben de kestırmıstım ama hala odur budr sacım eskı guzllıgını toplayamadı?

güneşimmmmm msjını aldımda telım sarjda bıde yoğunm cnm
ekspertız yapıyom
araçların üzerine çatı ağaçfalan uçan gelıoo
gelırım gene

2 gündür bır kıtaba başlayamadım ya:KK14:bugun başlarım ınş kocem var bugunde zor aslında belkı yatarken okurummm

dün gece 3 te bı uyandım amanın:KK53:nasıl yağmurdu o ölee
camın hemen yakınındakı ıncır ağacı devrıldı tamda camımın önüne zaten ınşaattan dolayı kökü zarar görmüştü
korkudan uyyamadım:18:yatak odamın camı sımdık kapalı ön kısım olduğu gıbı ağaç:18:

güneşimmmmm msjını aldımda telım sarjda bıde yoğunm cnm
ekspertız yapıyom
araçların üzerine çatı ağaçfalan uçan gelıoo
gelırım gene

2 gündür bır kıtaba başlayamadım ya:KK14:bugun başlarım ınş kocem var bugunde zor aslında belkı yatarken okurummm

dün gece 3 te bı uyandım amanın:KK53:nasıl yağmurdu o ölee
camın hemen yakınındakı ıncır ağacı devrıldı tamda camımın önüne zaten ınşaattan dolayı kökü zarar görmüştü
korkudan uyyamadım:18:yatak odamın camı sımdık kapalı ön kısım olduğu gıbı ağaç:18:

tamammm canım allah kolaylık versınnnn...

ugra ama arada burayada kızları toparlamaya calısyrm suraya ondan kokette onlıne ama ortlıkda yoktu te allam yaaaaa

buarada bende basldm ıste bahcemde yeseren dusler e basladım ama cok okuyamıyorum cunku omur bu aralr zorluyor benııı

beynım cok karısıkkkk:KK43:

http://www.trendyol.com/ince-Topuk-Siyah-Gri-cizme-3KITA0084/UrunDetay/12062/1931623?e=Login

buarada bu cızme nasıl kızlar acıl cızme ıhtycm var aslnda tercıhım sıyah bu cok ıcıme sınmedı ama yinede gideri var dıye dusndumm fıkırler ve onerıler ıstıyrm

X