Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben galeriadan 1 tane bot aldım 1 alana 1 hediye ymiş.hediye olanı beğenemedim çek aldım yeni modeller gelince alıcam inşallah..
saçlarımı perma yaptırdım ben kıvırcık oldum..
kocamın yurt dışı sınavı olmadı galiba yaa kötü geçmiş..b planına geçiyoz:KK53:..

bende baktım galeria öyle sexü bot bulamadım sen buldunmuuu:KK53::KK53:

saçlarının resmini isteriz demeye gerek yok zanlımcaaa:KK53:

kocanın yurt dışı işi olmadığına üzüldüm gün doğmadan neler doğar herşeyin hayırlısı

Alara bizimleee demek artık $frozen2xc0qt0.gif

yarın annem geliyorrr yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::118::118:

süper anneanneeeeeeeee:119::119::119:

çağana yürüteç aldık çok mutlu oğlummmmm:emir_bebek::emir_bebek:

bende baktım galeria öyle sexü bot bulamadım sen buldunmuuu:KK53::KK53:

saçlarının resmini isteriz demeye gerek yok zanlımcaaa:KK53:

kocanın yurt dışı işi olmadığına üzüldüm gün doğmadan neler doğar herşeyin hayırlısı

Alara bizimleee demek artık Eki Görüntüle 567964

koket kız haa haa seksü demedimki bot siyah normal bot işe giymek için :KK52:
evet alaoşla çağan beraber büyeyecçek..:KK1:

kısa çizmeye bot diyorlar ozman kafam karıştı laa ben topuklu kısalara kısa çizme dendiğini sanıyordum:44::44: harley tipi düzlere bot onların kısalarınada bot dendiğini tabeeeeeee....

bence sen bi ninewest'e bak orada indirim ardı hemde topuklu değil kalın tabanlı ama yüksek olmayan uzun çizme al sana yakışır boy sorunun yok zatenn...

ben sexülük adına bilyosun 10 inç.. çizme alıcığimmm yüksek yüksek tepelereeee parise uçursunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52:

yav ozel bır ısmı yok bee bot cızme hersy denebılr yanı sonctaaaa aynı kapıya cıkr hespı dert etmeee:)):

ben topklu gıyerm ama gunlk gıyemem ben essek gıbı yorulyurm sakatım kızzmm cocuk tasıyrm kocamn oldu ahal kuck ıstyr gercı baralr bebek arabasını bırkyrm krese aksm bebek arabsnda getryrm ama soncta elmde cantalr vs yıne cok yoruluyorum:KK43::KK43:

ben galeriadan 1 tane bot aldım 1 alana 1 hediye ymiş.hediye olanı beğenemedim çek aldım yeni modeller gelince alıcam inşallah..
saçlarımı perma yaptırdım ben kıvırcık oldum..
kocamın yurt dışı sınavı olmadı galiba yaa kötü geçmiş..b planına geçiyoz:KK53:..

resim isterızzz yırumm ee tabeee perma yaptılr dımı saclr ınce tellıyseee tutsn dıyeee heee:KK66::KK66:

koket solenme sabah ugryrsn aksama kısme kalmıyr ben hep burlrdym bakyrm kımse yok gıdyrm hatta bazn arka arkaya pes etmyrm yazyrm:mad::KK47::KK47:

yarın annem geliyorrr yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::118::118:

alara geri geri yürüyo yürütüçle duvara toslayınca ileri doğru yürümeyi beceremiyo daha..gerçi 2 gündür daha yarım saat durmadı üstünde ama..annenmi geliyo yaşasııın..k...teyzem sefiyom onu..ben size gelirim ki..:KK52:

koket kız haa haa seksü demedimki bot siyah normal bot işe giymek için :KK52:
evet alaoşla çağan beraber büyeyecçek..:KK1:

bende işe giyom laaa ama gece koca işine de giyommm tek taraflı düşünmemek lazımm:KK52::KK52::KK52:

Alarayı özledik buluşup kahve içmeye gidip chesee cake hüpletelimmmm:KK34:

işe gelmeyi hiç sevmiom smoker yaaa hep bıraksammı die düşünyom dün aşılarımızı olduk bizzzz

alara geri geri yürüyo yürütüçle duvara toslayınca ileri doğru yürümeyi beceremiyo daha..gerçi 2 gündür daha yarım saat durmadı üstünde ama..annenmi geliyo yaşasııın..k...teyzem sefiyom onu..ben size gelirim ki..:KK52:

yav ozel bır ısmı yok bee bot cızme hersy denebılr yanı sonctaaaa aynı kapıya cıkr hespı dert etmeee:)):

ben topklu gıyerm ama gunlk gıyemem ben essek gıbı yorulyurm sakatım kızzmm cocuk tasıyrm kocamn oldu ahal kuck ıstyr gercı baralr bebek arabasını bırkyrm krese aksm bebek arabsnda getryrm ama soncta elmde cantalr vs yıne cok yoruluyorum:KK43::KK43:

resim isterızzz yırumm ee tabeee perma yaptılr dımı saclr ınce tellıyseee tutsn dıyeee heee:KK66::KK66:

koket solenme sabah ugryrsn aksama kısme kalmıyr ben hep burlrdym bakyrm kımse yok gıdyrm hatta bazn arka arkaya pes etmyrm yazyrm:mad::KK47::KK47:

yaasaçlar ince telli hem bir süre sonra bukleler düşer dedi o yüzden ama ben beğendim yaa çok severim kıvırcığı ..ehhe hheee

işte nineweste bak hem kaliteli hoş botlar var indirimdeee...

sen öyle dedin ya güneş bende öylemi olacağım anam ben nasıl taşırım şimdiden belim koptu diyom laaaa:KK53::KK53:

ben yürüsün bebek arabası yerine baston araba alıcığımmm

yerim laa onu ben kameraya çekelim yaaa bugünler önemliii.....Sümbül amam sandalyesini denedi hemen pek rahat herhalde içinde oturmayı çok seviyor...yürütece binemediği için altında oturyo kıskanç kedi:KK52::KK52::KK52::KK52:
hep çağanın önünde arkasındaaa meraklı kedi yaa:KK52::KK52:

annem geliyo evet kız gelsin şu diş buğdayı olayını söliciğim belki yaparızzz negüzel olur eğleniriz laaaaaa ....oğlumun ilk dişi patladı :KK53:

dün doktor erkandı dimi çağanın doktoru pek yakışıklıdı çağanı muayene etti pek mıncıkladı lee oğlumuu bizimki nasıl sulu durdu şaşırdım aşıda çok ağladı yafrummm duygulandım onu öyle ağlarken görüncee:KK43::KK43:

atarımda yarın atayım resmi..ehhe heee yarım saat kaldı kız koket çıkmamıza..alarama kavuşacağım..:KK52:

imaj değişiklği yapsammmı napsam ne pok yesem bilemedim yılbaşı geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeee:122::122::122:

:KK3: ben de geldim. evliyim, anneyim, süslüyüümm. :21: saçıma bişeyler yapmak istiyorum bu ara. boyatabilirim belki. :KK31:

X