ben galeriadan 1 tane bot aldım 1 alana 1 hediye ymiş.hediye olanı beğenemedim çek aldım yeni modeller gelince alıcam inşallah..
saçlarımı perma yaptırdım ben kıvırcık oldum..
kocamın yurt dışı sınavı olmadı galiba yaa kötü geçmiş..b planına geçiyoz..
bende baktım galeria öyle sexü bot bulamadım sen buldunmuuu
saçlarının resmini isteriz demeye gerek yok zanlımcaaa
kocanın yurt dışı işi olmadığına üzüldüm gün doğmadan neler doğar herşeyin hayırlısı
Alara bizimleee demek artık Eki Görüntüle 567964
kısa çizmeye bot diyorlar ozman kafam karıştı laa ben topuklu kısalara kısa çizme dendiğini sanıyordum:44::44: harley tipi düzlere bot onların kısalarınada bot dendiğini tabeeeeeee....
bence sen bi ninewest'e bak orada indirim ardı hemde topuklu değil kalın tabanlı ama yüksek olmayan uzun çizme al sana yakışır boy sorunun yok zatenn...
ben sexülük adına bilyosun 10 inç.. çizme alıcığimmm yüksek yüksek tepelereeee parise uçursunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben galeriadan 1 tane bot aldım 1 alana 1 hediye ymiş.hediye olanı beğenemedim çek aldım yeni modeller gelince alıcam inşallah..
saçlarımı perma yaptırdım ben kıvırcık oldum..
kocamın yurt dışı sınavı olmadı galiba yaa kötü geçmiş..b planına geçiyoz..
yarın annem geliyorrr yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::118::118:
süper anneanneeeeeeeee:119::119::119:
çağana yürüteç aldık çok mutlu oğlummmmm
koket kız haa haa seksü demedimki bot siyah normal bot işe giymek için
evet alaoşla çağan beraber büyeyecçek..
yarın annem geliyorrr yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::118::118:
süper anneanneeeeeeeee:119::119::119:
çağana yürüteç aldık çok mutlu oğlummmmm
yav ozel bır ısmı yok bee bot cızme hersy denebılr yanı sonctaaaa aynı kapıya cıkr hespı dert etmeee:)):
ben topklu gıyerm ama gunlk gıyemem ben essek gıbı yorulyurm sakatım kızzmm cocuk tasıyrm kocamn oldu ahal kuck ıstyr gercı baralr bebek arabasını bırkyrm krese aksm bebek arabsnda getryrm ama soncta elmde cantalr vs yıne cok yoruluyorum
resim isterızzz yırumm ee tabeee perma yaptılr dımı saclr ınce tellıyseee tutsn dıyeee heee
koket solenme sabah ugryrsn aksama kısme kalmıyr ben hep burlrdym bakyrm kımse yok gıdyrm hatta bazn arka arkaya pes etmyrm yazyrm
yav ozel bır ısmı yok bee bot cızme hersy denebılr yanı sonctaaaa aynı kapıya cıkr hespı dert etmeee:)):
ben topklu gıyerm ama gunlk gıyemem ben essek gıbı yorulyurm sakatım kızzmm cocuk tasıyrm kocamn oldu ahal kuck ıstyr gercı baralr bebek arabasını bırkyrm krese aksm bebek arabsnda getryrm ama soncta elmde cantalr vs yıne cok yoruluyorum
resim isterızzz yırumm ee tabeee perma yaptılr dımı saclr ınce tellıyseee tutsn dıyeee heee
koket solenme sabah ugryrsn aksama kısme kalmıyr ben hep burlrdym bakyrm kımse yok gıdyrm hatta bazn arka arkaya pes etmyrm yazyrm
alara geri geri yürüyo yürütüçle duvara toslayınca ileri doğru yürümeyi beceremiyo daha..gerçi 2 gündür daha yarım saat durmadı üstünde ama..annenmi geliyo yaşasııın..k...teyzem sefiyom onu..ben size gelirim ki..
yaasaçlar ince telli hem bir süre sonra bukleler düşer dedi o yüzden ama ben beğendim yaa çok severim kıvırcığı ..ehhe hheee
atarımda yarın atayım resmi..ehhe heee yarım saat kaldı kız koket çıkmamıza..alarama kavuşacağım..
atarımda yarın atayım resmi..ehhe heee yarım saat kaldı kız koket çıkmamıza..alarama kavuşacağım..