Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneşimmmmm msjını aldımda telım sarjda bıde yoğunm cnm
ekspertız yapıyom
araçların üzerine çatı ağaçfalan uçan gelıoo
gelırım gene

2 gündür bır kıtaba başlayamadım ya:KK14:bugun başlarım ınş kocem var bugunde zor aslında belkı yatarken okurummm

dün gece 3 te bı uyandım amanın:KK53:nasıl yağmurdu o ölee
camın hemen yakınındakı ıncır ağacı devrıldı tamda camımın önüne zaten ınşaattan dolayı kökü zarar görmüştü
korkudan uyyamadım:18:yatak odamın camı sımdık kapalı ön kısım olduğu gıbı ağaç:18:

kocen varken kitap okuma laa onla ilgilenEki Görüntüle 567933

Slm kızlar nörüyonuz :KK19:
Günaydınnnnn.
Size bu mesajı işyerimden yazıyorum bende :KK9: çalışmaya başladım dün oturuyorum aslında ama yoruluyorum yinede sizi
Çok iyi anlıyorum yani artık zormuş ya Öpüyorum sizi kocaman.
Böcüğüm bir yakınınmı vefat etti gözüme takıldı facede ama bakamadım zamanım olmuyor
Başın sağolsun..

benım bır cızmem bıle yokkk:KK43: acıl almam lazım ...

harleylerım cok agır gunluk gıyemıyorum onları ztn onn ıcın tayt falan gıymem sart:KK43:

benimde almam lazım topuklu ama :KK12::KK12::KK12:

harleyy ağırr laa ben giyemem zaten dairede öyle sen giyebilyonmu işyerindee...

kocana sölesene çizme getirsin 2-3 model sana :nazar:

kocen varken kitap okuma laa onla ilgilenEki Görüntüle 567933

o hem kıtap okur hem ıs yapar aynı anda kocısıynen ılgılenr sonra yazar hepsını hallettm 1 sata ıcnd ehahaha:KK70:D maşş...

Günaydınnnnn.
Size bu mesajı işyerimden yazıyorum bende :KK9: çalışmaya başladım dün oturuyorum aslında ama yoruluyorum yinede sizi
Böcüğüm bir yakınınmı vefat etti gözüme takıldı facede ama bakamadım zamanım olmuyor
Başın sağolsun..

hayrlı olsun ısın canım

benimde almam lazım topuklu ama :KK12::KK12::KK12:

harleyy ağırr laa ben giyemem zaten dairede öyle sen giyebilyonmu işyerindee...

kocana sölesene çizme getirsin 2-3 model sana :nazar:

kocem nerdne getırck kız cızmeyı anlamadm onlr bot yapıyorlr soledımya dha once topklu calısyr onlr ben topklu gıyemem aksm yuruyrm sabah yuryrm aksm cocuk alıyrm ooo

bocummm basıns aolsun ben dedımmı hatrlamıyrm amaaaa aklımda hep:KK43:

o hem kıtap okur hem ıs yapar aynı anda kocısıynen ılgılenr sonra yazar hepsını hallettm 1 sata ıcnd ehahaha:KK70:D maşş...

hayrlı olsun ısın canım

kocem nerdne getırck kız cızmeyı anlamadm onlr bot yapıyorlr soledımya dha once topklu calısyr onlr ben topklu gıyemem aksm yuruyrm sabah yuryrm aksm cocuk alıyrm ooo

bocummm basıns aolsun ben dedımmı hatrlamıyrm amaaaa aklımda hep:KK43:

bende topuksuz giyemem :KK14:

kızz bot topuklu olmuyor çizme topuklu oluyor eşin çizmemi tasarlıyor yani?

Günaydınnnnn.
Başın sağolsun..

iş garusu oldun haa havan batsın lennnnnnnnnnnnnnnn $kurtsoftsmiley0852ld.gif

bende topuksuz giyemem :KK14:

kızz bot topuklu olmuyor çizme topuklu oluyor eşin çizmemi tasarlıyor yani?

nan sole analtımmm bot deynce aklına spor gelmesın cızmelerın bılekte olanlrı bot dıyor onlr onaaa:):)

onlr aslnda sadece zenne yanı topuklu ayakkbı calısyrlardı topuklu kısa botlara 2 senedır gırdılerrr... sonuc ıtıbarıyle ben duz gıyerım sıklıklaa ztn cocuklaaa zor benm belım ve boynum sakat kendımı zorlayacak bişi alıp gıyememmm:KK43:

kocemdekı ayakkbılr bana uymaz yane anck ozl gunlr ıcın kullnıyrm ondn aldıklarımı acıl bana cızme lazımm yahaaaaaaaaaaaaaaa

nan sole analtımmm bot deynce aklına spor gelmesın cızmelerın bılekte olanlrı bot dıyor onlr onaaa:):)

onlr aslnda sadece zenne yanı topuklu ayakkbı calısyrlardı topuklu kısa botlara 2 senedır gırdılerrr... sonuc ıtıbarıyle ben duz gıyerım sıklıklaa ztn cocuklaaa zor benm belım ve boynum sakat kendımı zorlayacak bişi alıp gıyememmm:KK43:

kocemdekı ayakkbılr bana uymaz yane anck ozl gunlr ıcın kullnıyrm ondn aldıklarımı acıl bana cızme lazımm yahaaaaaaaaaaaaaaa

kısa çizmeye bot diyorlar ozman kafam karıştı laa ben topuklu kısalara kısa çizme dendiğini sanıyordum:44::44: harley tipi düzlere bot onların kısalarınada bot dendiğini tabeeeeeee....

bence sen bi ninewest'e bak orada indirim ardı hemde topuklu değil kalın tabanlı ama yüksek olmayan uzun çizme al sana yakışır boy sorunun yok zatenn...

ben sexülük adına bilyosun 10 inç.. çizme alıcığimmm yüksek yüksek tepelereeee parise uçursunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52:

ben galeriadan 1 tane bot aldım 1 alana 1 hediye ymiş.hediye olanı beğenemedim çek aldım yeni modeller gelince alıcam inşallah..
saçlarımı perma yaptırdım ben kıvırcık oldum..
kocamın yurt dışı sınavı olmadı galiba yaa kötü geçmiş..b planına geçiyoz:KK53:..

burcuya cagrı attm ama gelmeıd ısı var demekkııı:KK43:

lann varya sabahtır burdayım hiçbiriniz gelmiyonuz :KK19:

Alya evde die girmiyooo ede olunca girilmiyo yaaaa

bucuya çağrı attım hanımın bi çağrısına zort burdayım ben ama :KK47:

böcük takılyo topiklerde beni unuttu zatiiiEki Görüntüle 567959

smokerada işlerimi yığdılar aceppp:126:

meloşta gelmez oldu BCRK te işe başlasa keşke gelseee

esma zaten tümden terk-i diyar eylediii

İSYANLARDAYIMMMMMMMMMMMMMMMMM ULENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEki Görüntüle 567963

X