- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
katılmıcan yanıııı onu bılekde pintiii garuuuuuuuuuuuuuuuuu
yanı herkesın ıhtıyacına gore seyler almak lazımmmmm demıııı
valla pintilikten değil yaa
dedım yaa
ama ıstersen sana ıstedığın bişi alırım
öle hatta samımı ısek demelıyız ıstedığımız cok pahalı seyler olmamak koşulu ıle
öle hatta samımı ısek demelıyız ıstedığımız cok pahalı seyler olmamak koşulu ıle
olmaz oleee kısımmm bıkerede mızıkcılık yapmayın yaww nolcakk bıurda kımse hedıyeye gıre degerlendırme yapcak insan degılkı maksat anı olsunnn
kıssss halan para deyorrrr laaaa
bak mesela ben kıyafet ve makyaj esyalrına bayılırım hıc farketmez yanı analdın kendımı tanıtmıs olayımm
Bluz olur Hırka olur parfum olur rımel ruj olur marka olması sart degılll parfumde doldurma olur avondan orfılemden olur nebılım iştee zaten kendımde ole alıyorum hemen açıklama yapayım dedım karsımda bocuk karusu cunku sımdı orjınal ıstedıgımı sanır felannnn sakata gelmıyekkk
ihtiyaca derken ozellıkle gunese alınacak hap hakkındaa ddıdımmmm
Bana koket cıkarsaaa sexy bısey alırım
böcük çıkarsa kumbara alır ılk parasını koyarım
guneş çıkarsa azdırıcı hap alırım
cnm bu ay ben sıkışığım bıraz zaman kavramı olmadan hedıyeleşme olursa olur
sız ne zmn alcaksınız yılbaşı için mı
anladım cnmm bende dıom yaa zaten kımse burda alaamaz orcınal bacumm
hee güneş duydun mu burcudan msj var sana
onu alabılırsın
yada gecelık al ona belkı iştahı açılır
huhhhaa hap tam benlikkk dogru teshısss ama ulen yan etkılerı olur onun zuhahahah:):)
kızlarrrr ben varım her sekıldee begenmezsenzdee hihih yapcak bişi yok don alırm kım cıkarsa cıksın kırmızı don nasılsa yenıyıl zuhahaha
koketım noldu senın enerjıne annem
daha ılk cocukta sonra 3 tane daha yapcaktınn cok cocuk ıyıdr sen brııncıde pilim bttı dıon
neyse bı parıs yap kendıne gel sen
düzelır ınş cnmm senın ekşi surat cok tatlı ama bee ınsan bakarken dınlenır
he attı attı dedım bak benı dınle zor benım yok valla cocuk zor iş cok zor hemde bıde çalışana
accuk uyusa benim oğlan bukdar yorucanı bilmezdim...
kızz hafta sonu bihter botlarım saçlar çift kulak mini jile elbisimle bacaklarda jartolarla parise businesssssss olarak gittim ahahhahahhahaEki Görüntüle 565101
bence sn çalışmazsın çocuk olsaa hatta bucuda çalışmazzzz
yanııı yan etkı felan olmazzzz nann olmadı kocne fıkı yapacak sisşme bebek alırımmm sende rahat edersınnn huhauhahhhaa
accuk uyusa benim oğlan bukdar yorucanı bilmezdim...
kızz hafta sonu bihter botlarım saçlar çift kulak mini jile elbisimle bacaklarda jartolarla parise businesssssss olarak gittim ahahhahahhahaEki Görüntüle 565101
huhhaaa
nan saclr nasıl cıft kulak len anlamadm aboooo
nan ıkı yandan at kuyrugu işteeee
bunu fantazısı ne lan
sana semsıye almk vardoya huhhha bebek:)
HEE DOGRU İŞTE NEYSE BIRZDA EVDE fenalastım dunn nefesım falan gıttı ondn boyle kotym bugnde
sen çok hastalanoyosun dikkat et cnm
katılmıcan yanıııı onu bılekde pintiii garuuuuuuuuuuuuuuuuu