- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
koketım noldu senın enerjıne annem
daha ılk cocukta sonra 3 tane daha yapcaktınn cok cocuk ıyıdr sen brııncıde pilim bttı dıon
neyse bı parıs yap kendıne gel sen
:) bebemm bugn bahcemde yeserenn umutlara basladımmmm
tımammmmbaby
ya öle deıl cnm pıyasada bı durgunluk var herkes aynı şeyı dıoo işler azalmadı para dönmuooçekler dönuoo falan herkes ödemeden kaçıo falan
güneşşş
paşa çok yoruyor yaaaa 40 dk da uyanılırmı allahi senn yaaa
kıssss ole kolaymı o atıyordu bol kesedennnn
ay nıye üzülüyonkı:)bence ıyı yaptın cnm o da farklı kadınları anlatıyo beğenceksın hemede bıtrceksın bence
her kıtap bı olmuoo
ama bak ben sis ve geceyı cok beğendım bab ı esrardan cok
bugunde başlayaılırsem kavim e başlıycam gene ahmet ümit ama sanırım başlayamam kocem gelıo
akşam temızlık ütü yaptım yaprak sardım
caymaca yokk guneşşş herkes ufaktan kenıdını tanıtır sende ona gore alırsın
dıp not 36 beden gıyınıyorummm
pantolonda kot bedenım 26/32
bluz larda markaya gore s/xs
aklında bulunsunnn
düzelır ınş cnmm senın ekşi surat cok tatlı ama bee ınsan bakarken dınlenır
he attı attı dedım bak benı dınle zor benım yok valla cocuk zor iş cok zor hemde bıde çalışana
evet doğru dion ödemeler az millet para vermio laaa bankalarda dönüo paracıklar bankalar sömüryo herkesiii
bence limit belirleyelim bide kıyafetse kıyafet ev hediyesi felan almıyalım ne bilim işteee katılmak isteyen varmı peki?
evet canım zorrr gercekten ama bende ıstıyorum artıkın yawssssssssss
ahahahahhahahh bak nekadan kolaymıs demı
ay nıye üzülüyonkı:)bence ıyı yaptın cnm o da farklı kadınları anlatıyo beğenceksın hemede bıtrceksın bence
her kıtap bı olmuoo
ama bak ben sis ve geceyı cok beğendım bab ı esrardan cok
bugunde başlayaılırsem kavim e başlıycam gene ahmet ümit ama sanırım başlayamam kocem gelıo
akşam temızlık ütü yaptım yaprak sardım
benim halam geldiii çok huysuzum kocişe bağırıp saldıryom hırrrrrrrrrrrrr hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gibiyimmmmEki Görüntüle 565051
sana semsıye almk vardoya huhhha bebek:)
HEE DOGRU İŞTE NEYSE BIRZDA EVDE fenalastım dunn nefesım falan gıttı ondn boyle kotym bugnde
ınş cnm hayrlısı ılee ınşşş
vayyyyy once sarmalrı hupleteceklerr sonrdaaaa fiki fikiii
böcük buarada çekilş konudunda senın hıc sesın cıkmadı pintiliğin mi tutu gene
yanı ne sandınnnn demeyı cok ıstrdım ama kocem cok üzgün cnm ananesını kaybettı yaa
Yok ben öle sevmım yanlış anlama eğer bende bişi gördün ıstedın o zaman alırım ama kımseye hedıye alma konusunda başarılı değilim
kokete öle yaptım mesela
sana semsıye almk vardoya huhhha bebek:)
HEE DOGRU İŞTE NEYSE BIRZDA EVDE fenalastım dunn nefesım falan gıttı ondn boyle kotym bugnde
Bana koket cıkarsaaa sexy bısey alırım
böcük çıkarsa kumbara alır ılk parasını koyarım
guneş çıkarsa azdırıcı hap alırım
aa cnm neden
alemsın yaa