- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
Öyle olsa bilirdim cnm battaniye kötü die bişi demiyorum insan temizini seçer ayrıca oğlum büyüdü napim bebek battaniyesini anladınmı olayı kapişşş??
yaff bukdarmı umursmaz olnur amann boşver yaa kızz grup dağılmıştı zaten hediye sonra geldi
saçlar aynı ama kestirecem inşallah ilk fırsatda koketcim..senin hediye gelmiş ben yolladım ama bakalım benim hediye gelir mi? grup dağıldı..burcu zayıfladım ama daha 5 kilom var onu da bir vereyim..totomda etek giyeceğim..
güneş kız sen olabileceğini tahmin ettim ben diğer güneşin facedeki zati.ne akıılıyım karıyım ,,
böcük başınız saolsun.. çok yoğundum giremedim yarım saate çıkacam zati...öppptüüüm...
bucu ben gelyom sen yoksun sen gelon bn kaybolyom:44:
bızde okulda cekliş yapardık ben gıder ozenle bıseyler alırdım bana gele gele bıblo ve ya takı geelırdıkkk hanı parası onemlı değil durumlar vs ama ben bıblodan nefret edrım yanı
gelınce cagrı at bacım :26:
yaff kız sordu zatende insan hiçmi bakmaz kirli lekeler var battaniyeyi adam bodrumundanmı çıkarıp satmış acaba resmen küf kokyodu yaa bukdar olmaz aman tanımadıklarımla hediyeleşmeyide sevmiom bacım kızla ne bi sohpetim var ne kız hakkaında azcuk bilgim anneciklere sonra girmiş bi kız bana çıktı mecburen işte bişi demedim.
geldımcnmm koketımmmm
ben burdayım mayıs anneciklere girmeye başladım burda daha iyi bacım yaa facete çok samimiyet tez ayrılık getiryomuş anneciklerde garip şeler oldu tartışmalar felan
arada sev laa beni gel mıncıklaaa Eki Görüntüle 565030
annecıkler ne beeeeee gıttın topıklere buldun kuflu battanıyeyı karaborsadan almıstır hehehheheheh merdıven altındann
laa olay o değil yaa kirli hediye gönderilirmi kızdım haaa
katırılırım sizi tanıyom yafrummm sizde beni...Eki Görüntüle 565032
valla nasıl pis kokyo görmen lazım bide güççük başkasına vericeğim benim oğlan tospişşş oldu maşallah
üffs iş yerinin tadı yok pek giremiyom ben girince de kimseyi bulamıyorum ...
koket inamıyorum kirli bir battaniye yollayarak ayıp etmiş 2 çift çorap yolla güzel bişey al aman berde elbise aldım yolladım bakalım..ama banada yollayacak kız gruptan çıktığı için hediye yollamaz..bende hiç girmiyom gruba artık gerçi kimse girmiyo ama..
siz ne ediyonuz bakalım..
nıye lee koca mıncıklamıyo mu
burcummmnassun sekerım
üffs iş yerinin tadı yok pek giremiyom ben girince de kimseyi bulamıyorum ...
koket inamıyorum kirli bir battaniye yollayarak ayıp etmiş 2 çift çorap yolla güzel bişey al aman berde elbise aldım yolladım bakalım..ama banada yollayacak kız gruptan çıktığı için hediye yollamaz..bende hiç girmiyom gruba artık gerçi kimse girmiyo ama..
siz ne ediyonuz bakalım..
bacımmmm debelenıp duruyom ofısteeee sen napıyosun asgummmm gunesım gelemedı herhal