Kokoşş Hatunlar Kulübü

nıye lee koca mıncıklamıyo mu:KK53::KK53::KK53:

burcummm:KK19:nassun sekerım

Dün kavga ettik gece gelmiş sevmeye ben tekme atmışım çok kızdı kocaya böle davranılırmı korktum laa uyurken öyle zırtt die dalınırmııı $250qz.gif

aynen bende cnm
debınıyok ama ortada para yok
şirketım para sıkıntısı cekıoo şükür bız maaşı alıoz ama bölede üzülüyorum 3 gündür canım patronum hastanelerde tansıyon sorunu cıktı kafasından yara cıktı düşünmekten
karışık yanı
ınş bıan evvel düzelır

gecmiş olsun yaaaaa duzelir inşallahhhh

üffs iş yerinin tadı yok pek giremiyom ben girince de kimseyi bulamıyorum ...
koket inamıyorum kirli bir battaniye yollayarak ayıp etmiş 2 çift çorap yolla güzel bişey al aman berde elbise aldım yolladım bakalım..ama banada yollayacak kız gruptan çıktığı için hediye yollamaz..bende hiç girmiyom gruba artık gerçi kimse girmiyo ama..
siz ne ediyonuz bakalım..

hımm tadı tuzu kalmadı yaa ben burda mayıs annelerine giryom sıcacık iyi insanlar sevdim burayı burada olması daha iyi yaa facete cılkı çıkyo:KK19:

sen kaçta çıkyosun süt iznine bakıyımmm

ihtiyacım olduğundan deil bilyosun ama hakaret gibi yaa dediğin gibi küçük bişi al ama temz olsun msj attım isterse alınsın dedim kirli battaniye görmedin herhalde açıp bakmadınmı felan yazdım.

Son düzenleme:
gunaydınn kızlar nasılsınızzz?

len yınemı heıdye konusu kız koket kendı begenmedıgınıı nedennnn baskasına verıyon nan ayup nıtnıtnıtnıtttt:):)

len bende bocuk gıbı dusnuyorum ben cok begenerek alırımmmm karsımdakı begenmz zevkler renkler tutmazzzz aslındaaaa bende ozmn cok bozulurm falan yanı ne alcz kıyft almaya kalksan ne alcn ya uymz bedenı yaaa zevkı deıldrrrr rısklı ıs aslında heee:KK70:D:

aynen bende cnm
debınıyok ama ortada para yok
şirketım para sıkıntısı cekıoo şükür bız maaşı alıoz ama bölede üzülüyorum 3 gündür canım patronum hastanelerde tansıyon sorunu cıktı kafasından yara cıktı düşünmekten
karışık yanı
ınş bıan evvel düzelır

işyerinde iş olmuyomu peki siin otomotiv sektörü deilmi batmaz olummm :KK14:

nıye nannnn noldu gene parısew goturmedımı senı yoksaaaaaaaaaa

uyku sersemi zaten hala lohusa gibiyim bebeği koyorum emzirdikten sonra yatıyorum kalkıyorum bi hışımla ana bebeği yatağamı koydum unuttum die bebek arıyom kafayı yedimm bebeği yatağına koyduğumu unutyorum bebek ağlıyor kalkamıyorum eşim kalk bebek ağlıyor dio olma öyle şey yeni emzirdim diyip yatıyorum kızyorr bide bana ilgi göstermion dio yorulyom bacım yaa artıkkk

bebek az büyüse enerjime kavuşurum gibi geliyoEki Görüntüle 565046

nıye nannnn noldu gene parısew goturmedımı senı yoksaaaaaaaaaa

uyku sersemi zaten hala lohusa gibiyim bebeği koyorum emzirdikten sonra yatıyorum kalkıyorum bi hışımla ana bebeği yatağamı koydum unuttum die bebek arıyom kafayı yedimm bebeği yatağına koyduğumu unutyorum bebek ağlıyor kalkamıyorum eşim kalk bebek ağlıyor dio olma öyle şey yeni emzirdim diyip yatıyorum kızyorr bide bana ilgi göstermion dio yorulyom bacım yaa artıkkk

bebek az büyüse enerjime kavuşurum gibi geliyoEki Görüntüle 565046

gunaydınn kızlar nasılsınızzz?

len yınemı heıdye konusu kız koket kendı begenmedıgınıı nedennnn baskasına verıyon nan ayup nıtnıtnıtnıtttt:):)

len bende bocuk gıbı dusnuyorum ben cok begenerek alırımmmm karsımdakı begenmz zevkler renkler tutmazzzz aslındaaaa bende ozmn cok bozulurm falan yanı ne alcz kıyft almaya kalksan ne alcn ya uymz bedenı yaaa zevkı deıldrrrr rısklı ıs aslında heee:KK70:D:

caymaca yokk guneşşş herkes ufaktan kenıdını tanıtır sende ona gore alırsın
dıp not 36 beden gıyınıyorummm
pantolonda kot bedenım 26/32
bluz larda markaya gore s/xs
aklında bulunsunnn

Son düzenleme:
ya öle deıl cnm pıyasada bı durgunluk var herkes aynı şeyı dıoo işler azalmadı para dönmuooçekler dönuoo falan herkes ödemeden kaçıo falan

güneşşş:KK19::KK19::KK19:

:) bebemm bugn bahcemde yeserenn umutlara basladımmmm:KK43::KK43:

caymaca yokk guneşşş herkes ufaktan kenıdını tanıtır sende ona gore alırsın
dıp not 36 beden gıyınıyorummm
pantolonda kot bedenım 26/32
bluz larda markaya gore s/xs
aklında bulunsunnn

tımammmm :KK70::KK70:baby

koketım noldu senın enerjıne annem
daha ılk cocukta sonra 3 tane daha yapcaktınn cok cocuk ıyıdr sen brııncıde pilim bttı dıon:KK1:
neyse bı parıs yap kendıne gel sen

X