Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende cnm
debınıyok ama ortada para yok
şirketım para sıkıntısı cekıoo şükür bız maaşı alıoz ama bölede üzülüyorum 3 gündür canım patronum hastanelerde tansıyon sorunu cıktı kafasından yara cıktı düşünmekten
karışık yanı
ınş bıan evvel düzelır
Dün kavga ettik gece gelmiş sevmeye ben tekme atmışım çok kızdı kocaya böle davranılırmı korktum laa uyurken öyle zırtt die dalınırmıııEki Görüntüle 565042
üffs iş yerinin tadı yok pek giremiyom ben girince de kimseyi bulamıyorum ...
koket inamıyorum kirli bir battaniye yollayarak ayıp etmiş 2 çift çorap yolla güzel bişey al aman berde elbise aldım yolladım bakalım..ama banada yollayacak kız gruptan çıktığı için hediye yollamaz..bende hiç girmiyom gruba artık gerçi kimse girmiyo ama..
siz ne ediyonuz bakalım..
Dün kavga ettik gece gelmiş sevmeye ben tekme atmışım çok kızdı kocaya böle davranılırmı korktum laa uyurken öyle zırtt die dalınırmıııEki Görüntüle 565042
gecmiş olsun yaaaaa duzelir inşallahhhh
temam bacımmm ben sana kirli çamaşırlarımı yolıycamm ahahahahhahaha
o bşkasıda sana kufur eder barı yıkada ole ver
bacımmmm debelenıp duruyom ofısteeee sen napıyosun asgummmm gunesım gelemedı herhal
aynen bende cnm
debınıyok ama ortada para yok
şirketım para sıkıntısı cekıoo şükür bız maaşı alıoz ama bölede üzülüyorum 3 gündür canım patronum hastanelerde tansıyon sorunu cıktı kafasından yara cıktı düşünmekten
karışık yanı
ınş bıan evvel düzelır
işyerinde iş olmuyomu peki siin otomotiv sektörü deilmi batmaz olummm
nıye nannnn noldu gene parısew goturmedımı senı yoksaaaaaaaaaa
nıye nannnn noldu gene parısew goturmedımı senı yoksaaaaaaaaaa
gunaydınn kızlar nasılsınızzz?
len yınemı heıdye konusu kız koket kendı begenmedıgınıı nedennnn baskasına verıyon nan ayup nıtnıtnıtnıtttt:):)
len bende bocuk gıbı dusnuyorum ben cok begenerek alırımmmm karsımdakı begenmz zevkler renkler tutmazzzz aslındaaaa bende ozmn cok bozulurm falan yanı ne alcz kıyft almaya kalksan ne alcn ya uymz bedenı yaaa zevkı deıldrrrr rısklı ıs aslında heeeD:
işi aynımı laa seninn
oo nedennn
atmışım neyım dıon yaa sen kendınde değildın sanrım
sağol cnm ınş.
bugun kocem gelıoo cok özledım onu yaaa
ya öle deıl cnm pıyasada bı durgunluk var herkes aynı şeyı dıoo işler azalmadı para dönmuooçekler dönuoo falan herkes ödemeden kaçıo falan
güneşşş
caymaca yokk guneşşş herkes ufaktan kenıdını tanıtır sende ona gore alırsın
dıp not 36 beden gıyınıyorummm
pantolonda kot bedenım 26/32
bluz larda markaya gore s/xs
aklında bulunsunnn
:) bebemm bugn bahcemde yeserenn umutlara basladımmmm
tımammmm baby
oo nedennn
atmışım neyım dıon yaa sen kendınde değildın sanrım
sağol cnm ınş.
bugun kocem gelıoo cok özledım onu yaaa