Eki Görüntüle 564326 naptın laa sen işi nie girmez oldun bucu garusu....
güneş senide görmüyom haa faceten accuk banada zaman ayır ala ala fiti fiti işleri muhahaha nasıl kızzz
böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 564326
cnm o fecem kapandı yenı actm bocuktn bul ekle bininıckımle aynı ısım
Eki Görüntüle 564326 naptın laa sen işi nie girmez oldun bucu garusu....
güneş senide görmüyom haa faceten accuk banada zaman ayır ala ala fiti fiti işleri muhahaha nasıl kızzz
böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 564326
bocukk bende ekli dilll şekerimmm ayrıca face burda yasağğğğğ telden giryom arada şarjıma mıçyooo odaaa
başınız sağ olsun canım
HELLO KIZLAR BURCUM SALLA BUNLARI SEN BENE heıdye al hehehe kokete bak gruptn ayrılms ama hedıyelesmıs bırde hihihih :):)
bocumm basın saolsun canummmm
laa jigolooo erkeklerden msj gelmiş anam beni zengün garusuuuuuuuuuuu saniii bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aboooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvEki Görüntüle 564327
yok kızzzzz senın parıs delisi olduğunu anlamıslardırrrrrrrrrr
saçlar aynı ama kestirecem inşallah ilk fırsatda koketcim..senin hediye gelmiş ben yolladım ama bakalım benim hediye gelir mi? grup dağıldı..burcu zayıfladım ama daha 5 kilom var onu da bir vereyim..totomda etek giyeceğim..
güneş kız sen olabileceğini tahmin ettim ben diğer güneşin facedeki zati.ne akıılıyım karıyım ,,
böcük başınız saolsun.. çok yoğundum giremedim yarım saate çıkacam zati...öppptüüüm...
NAN KOKETT BATTANIYE ICINMI GRUP DAGILDI KIZ BELKI VARDIR BIR ACIKLAMASI IMKANLR VS NEYSE BEN KARISMAYIM OLAYA HEHEHE:d
Öyle olsa bilirdim cnm battaniye kötü die bişi demiyorum insan temizini seçer ayrıca oğlum büyüdü napim bebek battaniyesini anladınmı olayı kapişşş??
yaff bukdarmı umursmaz olnur amann boşver yaa kızz grup dağılmıştı zaten hediye sonra geldi