Kokoşş Hatunlar Kulübü

eee bucu sohpetinede doyum olmuyorrr haaa

naptın herifi dize getirdinmi en son fiti fiti işleri vasattı...:KK53:

esmada gelse kızyom onaa ama hatunlada iyi sohpet oluyo yaaa:KK4:

bocukk bende ekli dilll şekerimmm ayrıca face burda yasağğğğğ telden giryom arada şarjıma mıçyooo odaaa

BEN ISTEK YOLLAYAMIYORUM BACIM COK YOLLMSM ENGELLEIDM HAHA FECE DE BILEEE sız benı ekleyın artık:KK66::KK66: esmaa garusu sende ekle duy sesımııı hhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

saçlar aynı ama kestirecem inşallah ilk fırsatda koketcim..senin hediye gelmiş ben yolladım ama bakalım benim hediye gelir mi? grup dağıldı..burcu zayıfladım ama daha 5 kilom var onu da bir vereyim..totomda etek giyeceğim..:KK52:
güneş kız sen olabileceğini tahmin ettim ben diğer güneşin facedeki zati.:KK76:ne akıılıyım karıyım ,,
böcük başınız saolsun.. çok yoğundum giremedim yarım saate çıkacam zati...öppptüüüm...

saçlar aynı ama kestirecem inşallah ilk fırsatda koketcim..senin hediye gelmiş ben yolladım ama bakalım benim hediye gelir mi? grup dağıldı..burcu zayıfladım ama daha 5 kilom var onu da bir vereyim..totomda etek giyeceğim..:KK52:
güneş kız sen olabileceğini tahmin ettim ben diğer güneşin facedeki zati.:KK76:ne akıılıyım karıyım ,,
böcük başınız saolsun.. çok yoğundum giremedim yarım saate çıkacam zati...öppptüüüm...

kızlar kk çok yavaş bi türlü yazamadım...
hediyem geldi kirli tozlu battaniye şekerim kızada msj attım bataniye kirli bilgin olsun diye oda aradı tozlanmış cnm ama beğenmedim küçüktü ayrıca bebek battaniyesi almış ben ona titizlikle miss gibi uyku tulumu gönderdim biraz itina eder insan ...:KK19::KK19::KK19:

sen kaçta çıkıyorsun baurada grup dağılmış sen nerdesin şimdi?

NAN KOKETT BATTANIYE ICINMI GRUP DAGILDI KIZ BELKI VARDIR BIR ACIKLAMASI IMKANLR VS NEYSE BEN KARISMAYIM OLAYA HEHEHE:d

NAN KOKETT BATTANIYE ICINMI GRUP DAGILDI KIZ BELKI VARDIR BIR ACIKLAMASI IMKANLR VS NEYSE BEN KARISMAYIM OLAYA HEHEHE:d

Öyle olsa bilirdim cnm battaniye kötü die bişi demiyorum insan temizini seçer ayrıca oğlum büyüdü napim bebek battaniyesini anladınmı olayı kapişşş??
yaff bukdarmı umursmaz olnur amann boşver yaa kızz grup dağılmıştı zaten hediye sonra geldi :KK19:

Öyle olsa bilirdim cnm battaniye kötü die bişi demiyorum insan temizini seçer ayrıca oğlum büyüdü napim bebek battaniyesini anladınmı olayı kapişşş??
yaff bukdarmı umursmaz olnur amann boşver yaa kızz grup dağılmıştı zaten hediye sonra geldi :KK19:

HEHEHE TEMEM ANLADIM NEYSEE BOSVER OLUR BOYLE SEYLER SANAL ALEMDE BIZ NELER GORDUK NELER YASADIKKK SEN BI BILSEYDINNNN:):)

AMA YINEDE guzel paylaşımlarımz oldu hıc bır zamannn unutmamm faydlaı yada faydasız:KK66::KK1::KK1::KK1:

X