Kokoşş Hatunlar Kulübü

Canlarım naber yaaa nasılsınız?

Smoke hoş geldın balımmm oyyyy ne gusel buluşmussunuz oleeeeeee

kıslar yılbası gelıyoreeee hedıye cekılışı yapalım ama gecen sene gıbı husranla bıtmesınn nutfennnnn

HELLO KIZLAR BURCUM SALLA BUNLARI SEN BENE heıdye al hehehe kokete bak gruptn ayrılms ama hedıyelesmıs bırde hihihih :):)

bocumm basın saolsun canummmm

yaaaa demek oleee tamam nana ıstemıyorum katılmayın burda kac yıldır konusyoruz gıdıp 2 gunluk yerde katılıyorsunuz yuh sıze

tamam laa kızma yafrumm ben sana kırmızı donla sütyen bide jartoo alırım hAHAHAHAHAHA ekle listeye beni

böcüğüde sıkıştır güneşide ikisi kesin katılsın gözüme görünmesinler haa

HELLO KIZLAR BURCUM SALLA BUNLARI SEN BENE heıdye al hehehe kokete bak gruptn ayrılms ama hedıyelesmıs bırde hihihih :):)

bocumm basın saolsun canummmm

yawss sorma keşke hiç almasaydım burdan giryom mayıs analarına mayıs annesiyim vesselam diğer gruplardan ayrıldım...

sizleri özledim al bu sana

tamam bacım ben sana alyım sende bana al çekilş yapmıs olalımmm ama şal alırsan senı fururum

TAMA DUR BAKALIM BOCUMSUZZZ olmaz oda gelsn herksss katılsn cnm haha şall favorı heıdyem benım hahahaa ama en guzl eyrdn alcm lennn ozkanlar pazarından zuhahaha:):)

yawss sorma keşke hiç almasaydım burdan giryom mayıs analarına mayıs annesiyim vesselam diğer gruplardan ayrıldım...

sizleri özledim al bu sana Eki Görüntüle 564308

sıkıstırmeee len skaın op hihihi:)

naptın laa sen işi nie girmez oldun bucu garusu....

güneş senide görmüyom haa faceten accuk banada zaman ayır ala ala fiti fiti işleri muhahaha nasıl kızzz

böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
laa jigolooo erkeklerden msj gelmiş anam beni zengün garusuuuuuuuuuuu saniii bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aboooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…