Kokoşş Hatunlar Kulübü

bendeeeeeeeeeeee kokoşummmm bende bende:)))

kokettt laaa sen ıykıde kotu yola dusmesınsın haaaaa adamlara sana gel kızım sana büllük verecekcez deselerdı gıderdınnnn laaa senn

kızlar bana mail gelmiş pariste kiralar arttı die ne alakysa pohahha gerçekten kiralar artmış gerçek pariste kıymetini bilin lann parisin

Gülmekten karnım ağırdı lann..
Ne ayaksınız siz Ömrünüz uzun olsun parisiniz bol

hoyttttttttttttt nerdesınızz bnm ısler yogun yıende sıze bakınyrm haaa!!!

piişt albüme foto attım saçım hakkında yorum lütfen ne yapayım ne yapmayayım bu arada elbiseler eski model ama olsun dairedekilere bakın nasılda içine girdim eski elbiselerimin mesajı verebilmek için..:

smok günaydın annem nbr
gece gündüz kk dasın lennnn:)
elbısenı cok beğendım ilk olanı
saçlarınıda küt kestırebılırsın yamuk yakışır boyatcak mısn pekı

smok günaydın annem nbr
gece gündüz kk dasın lennnn:)
elbısenı cok beğendım ilk olanı
saçlarınıda küt kestırebılırsın yamuk yakışır boyatcak mısn pekı

hha hhaa he gece 1.30 yatdım sabah 7.30 kk dayım..hımm aslında siyahda lise formasına benzesesde o da iyidir gönlüm ondan yana yaa..
saçlarımı boyatmıyacağım sadece kestireceğim sanırım yamık küt ...
saol canım benim fikirlerin için..

zor yaa ama sanırım senın enerjınden mı bebenden mı diğe garulardan rahat göruyom senı:)
bende gece uyyamadım ağrıdan 2 falandı kötüydummm yanısımdı daha ıyyım
bence diğer elbıse derım hala
saç konusnda ıyı seçim derım

merhaba ben aranıza yeni katılıyorum benim sorunum 6 aylık EVLİYİM AMA BİR TÜRLÜ O İŞLEMİ GERÇEKLEÇTİREMEDİK LÜTFEN BANA YARDIM EDİNNNNNN

merhaba ben aranıza yeni katılıyorum benim sorunum 6 aylık EVLİYİM AMA BİR TÜRLÜ O İŞLEMİ GERÇEKLEÇTİREMEDİK LÜTFEN BANA YARDIM EDİNNNNNN

acelen ne şekerim ömrün oldukça vakit çooookkkkk. :)) hem hızlı koşup çabuk yorulmamış olursun. yıpranmazsın kız :))

tamam şaka bir yana umarım kızmamışsındır sonuçta burası geyik sayfası. bu sorununu anlatıp çözüm arayabileceğin başka sayfalar var neden geyik sayfasına yazdın ki. şimdi bukadar sulu muhabbetlerin arasından nasıl bir sonuç bekliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…