ben geldummm bacularrr karnımı doyurdum
Evliyim bakımlıyım hatta kokoşummm diyorsanız sımsıcak sohpetlerin paylaşıldığı ortamdasınız demektir...
Ev işi, iş güç derken hepimiz kendimizi ikinci plana atıyoruz...
Hadi kokoş hatunlarım buyrun tecrübelerimizi paylaşalım..
kokettt laaa sen ıykıde kotu yola dusmesınsın haaaaa adamlara sana gel kızım sana büllük verecekcez deselerdı gıderdınnnn laaa senn
kızlar bana mail gelmiş pariste kiralar arttı die ne alakysa pohahha gerçekten kiralar artmış gerçek pariste kıymetini bilin lann parisin
güneşşşşşşşşşş gunaydınnnn
bugün bab ı esrar a başladımmm
hahaah sen manyak yaptın benı
ulen asıl sen yaptın benı huhaaa
smok günaydın annem nbr
gece gündüz kk dasın lennnn:)
elbısenı cok beğendım ilk olanı
saçlarınıda küt kestırebılırsın yamuk yakışır boyatcak mısn pekı
hha hhaa he gece 1.30 yatdım sabah 7.30 kk dayım..hımm aslında siyahda lise formasına benzesesde o da iyidir gönlüm ondan yana yaa..
saçlarımı boyatmıyacağım sadece kestireceğim sanırım yamık küt ...
saol canım benim fikirlerin için..
merhaba ben aranıza yeni katılıyorum benim sorunum 6 aylık EVLİYİM AMA BİR TÜRLÜ O İŞLEMİ GERÇEKLEÇTİREMEDİK LÜTFEN BANA YARDIM EDİNNNNNN[/QUOTE
pazertesi sabahı arkadaşlar gelsin mesai başlasın ilk iş senin işlemi çözerler..çarpma bölme çıkarma artık neyse..ilk mesajjında buraya yazmışsın ya pes valla..
merhaba ben aranıza yeni katılıyorum benim sorunum 6 aylık EVLİYİM AMA BİR TÜRLÜ O İŞLEMİ GERÇEKLEÇTİREMEDİK LÜTFEN BANA YARDIM EDİNNNNNN
merhaba ben aranıza yeni katılıyorum benim sorunum 6 aylık EVLİYİM AMA BİR TÜRLÜ O İŞLEMİ GERÇEKLEÇTİREMEDİK LÜTFEN BANA YARDIM EDİNNNNNN