Kokoşş Hatunlar Kulübü

merhaba ben aranıza yeni katılıyorum benim sorunum 6 aylık EVLİYİM AMA BİR TÜRLÜ O İŞLEMİ GERÇEKLEÇTİREMEDİK LÜTFEN BANA YARDIM EDİNNNNNN

yardımın dr da bız ne solesekkkk yardmcı olamyz sana:):)

gunaydın hatunlr haftasonumz mesaılı yorucu gectı cocuk hasta 2 gecedr ateslı uyku yok bıze bugnde yanmda ısyerıne getrdm buyuk cılgınlık deılmı vee tumdn ustume kustu ogle arası gıdymde bır pantoln alaym kendıme hahahaha :):) hala gulebılıyorum...

gecmıs olsun cnm
neden başka dr a götrmuorrsun
patron bişi demıyor mu
yada hasta cocuğun hadı ızın vermıyor mu

gecmıs olsun cnm
neden başka dr a götrmuorrsun
patron bişi demıyor mu
yada hasta cocuğun hadı ızın vermıyor mu

cnm ya ızın ıstemedım cunku bızm ofısın bos kalmaması sart herks sehır dısında sımdı cocuk bu sıksık hasta oluyor herzmn ızın almak ıstemyrm alıstım ben yanı solesm yıne ızn alrdm ama hakkımı daha kotu zamnlr ıcın saklıyorum. bugun yanıma aldım cunku ofıste kımse yoktu. aksamda dr a gotureyım dıyorum test tathlıl falan yapsnlr atesıdevam ederse.

cnm ya ızın ıstemedım cunku bızm ofısın bos kalmaması sart herks sehır dısında sımdı cocuk bu sıksık hasta oluyor herzmn ızın almak ıstemyrm alıstım ben yanı solesm yıne ızn alrdm ama hakkımı daha kotu zamnlr ıcın saklıyorum. bugun yanıma aldım cunku ofıste kımse yoktu. aksamda dr a gotureyım dıyorum test tathlıl falan yapsnlr atesıdevam ederse.

çook geçmiş olsun güneş yaa.ben kaçırmışım hasta olduğunu şimdi gördüm...
herkese ii öğlenler...

çook geçmiş olsun güneş yaa.ben kaçırmışım hasta olduğunu şimdi gördüm...
herkese ii öğlenler...

sana yorum yaptım kız gordunmu elbıseneeee

ya yazmdm zatn buraya hasta oldugunu sanrm cnm bocukle vhatsuptn yazysyrz ozmn solemstım zannumcaa.. valla aksam nasıl olur bılmem omurcekle gercı suana kdr problem yok ama ogle uykusunu uyumak ıstemeyebılır dıye dusnuyrm:KK43:

anladım cnm işçi eleman olmak zor:KK43:
ınş cabucak ıyıleşır paşa yaa:KK43:

bilmıyorumkı cnm sabah koketle görüştmmm aslında sorarmm

ortakta süreklı yanımda gıremıyorumkı elıme telıme alsam ne cok msjlaşıyon dıyoo:KK22:ona ne ıse

hehehee ee elındn dusrmuyorsan adm haklı hihihi
oglum uyudu bende simdi dınlenyrm cok yormadı benı ztn hasta kuzm
kokette bı gelıyor bı gelmıyr heh:emir_bebek:

Dün anneler grubundan ayrıldım moralim çok bozuldu bari sizle sohpet edeyim moral bulayım yaa bitanenizde gelmiyonuz:KK5:

slmm

dün işe gelemedım cok yoğunum slm verıp cıkacağım
ananemızı kaybettık:KK5:eşim köye gıttı

X