- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben aranıza yeni katılıyorum benim sorunum 6 aylık EVLİYİM AMA BİR TÜRLÜ O İŞLEMİ GERÇEKLEÇTİREMEDİK LÜTFEN BANA YARDIM EDİNNNNNN
gecmıs olsun cnm
neden başka dr a götrmuorrsun
patron bişi demıyor mu
yada hasta cocuğun hadı ızın vermıyor mu
cnm ya ızın ıstemedım cunku bızm ofısın bos kalmaması sart herks sehır dısında sımdı cocuk bu sıksık hasta oluyor herzmn ızın almak ıstemyrm alıstım ben yanı solesm yıne ızn alrdm ama hakkımı daha kotu zamnlr ıcın saklıyorum. bugun yanıma aldım cunku ofıste kımse yoktu. aksamda dr a gotureyım dıyorum test tathlıl falan yapsnlr atesıdevam ederse.
çook geçmiş olsun güneş yaa.ben kaçırmışım hasta olduğunu şimdi gördüm...
herkese ii öğlenler...
cnm ya ızın ıstemedım cunku bızm ofısın bos kalmaması sart herks sehır dısında sımdı cocuk bu sıksık hasta oluyor herzmn ızın almak ıstemyrm alıstım ben yanı solesm yıne ızn alrdm ama hakkımı daha kotu zamnlr ıcın saklıyorum. bugun yanıma aldım cunku ofıste kımse yoktu. aksamda dr a gotureyım dıyorum test tathlıl falan yapsnlr atesıdevam ederse.
anladım cnm işçi eleman olmak zor
ınş cabucak ıyıleşır paşa yaa
inşşş böcum....
kızlr nerde koket nerde off yaaa
bilmıyorumkı cnm sabah koketle görüştmmm aslında sorarmm
ortakta süreklı yanımda gıremıyorumkı elıme telıme alsam ne cok msjlaşıyon dıyooona ne ıse
inşşş böcum....
kızlr nerde koket nerde off yaaa
bilmıyorumkı cnm sabah koketle görüştmmm aslında sorarmm
ortakta süreklı yanımda gıremıyorumkı elıme telıme alsam ne cok msjlaşıyon dıyooona ne ıse
slmm
dün işe gelemedım cok yoğunum slm verıp cıkacağım
ananemızı kaybettıkeşim köye gıttı
slmm
evt cnmbaşınız sağolsun cnm eşinin ana annesimi?
Basiniz sagolsun cnm
slmm