Kokoşş Hatunlar Kulübü

=))
konu açmıştım ben yardım diye mesela ona bakıp öneride bulunsanız,desteğe ihtiyacım var biraz :/

10.msjın daha geldın burayı buldun bıde konu bıle açtın heeben 1 yıl sonra falan burayı keşfettım maşallah sıze hatta önceden sırf onlıne sohbet vardı ustte hep orda takılırdım baktımkı meğersem topıcler varmışş

=))
konu açmıştım ben yardım diye mesela ona bakıp öneride bulunsanız,desteğe ihtiyacım var biraz :/

hımm sanırım kılo problemın var oylemıı spor falanda yaptınmıı dıyet yannda ben boyleee ıstıkrarlllııı olupda zayıflayan cok arkadass tanıyorum... sende yapabılırsın bunu bence amelyt bıraz rısklı bır yontem deılmııı?

cnm güzel iyide benim yediğim biskuvi li değildi ayrıca bunlar yumurtayı sosa çiğ koymuşlar çiğ yumurta olsa ben yiyemem sanmam yaaa böyle olsun

en iyisi ben hazır yiyim kokulu bişi olursa yiyememki

nekdarda meşakatli yapılışı yaşpasta yapıyorum bundan kolay haa yok dolapta beklet felan

cumartesi günü misafirim geliyor. deneyip değişik tarifleriniz var mı ?

Menümüz.

Kereviz salatası
Börek
Yaprak Sarma
Kek
Elmalı Turta
Tiramisu

şuanda bunları düşünüyorum . bide şu tarifi buldum bunu da deneyebilirim

Bide bunu denemek istiyorum.

Eki Görüntüle 551578

Malzemeler :

2 yumurta,
1 su bardağı süt,
2 yemek kaşığı yoğurt,
1/2 su bardağı sıvı yağ,
250 gr beyaz peynir,
3 adet yeşil biber,
3 adet domates,
1 paket kabartma tozu,
1 çay kaşığı tuz,
Aldığı kadar un.
Hazırlanışı :

Yumurtaları tuzla birlikte çırpın,
Süt, yoğurt ve sıvı yağı ekleyip çırpın,
Un ve kabarta tozunu yavaş yavaş ekleyin,
Ezilmiş peynir, minik doğranmış biber ve çekirdekli kısmı çıkarılarak küp küp doğranmış domatesleri ekleyip karıştırın,
Muffin kalıplarına paylaştırın,
200 derecede üzerleri kızarana kadar pişirin.[/QUOTE]

asıl ulubatlu olduğu için sürünmesi lazım ama yorulsun istiyorum diğer gidip mama sandalyesi ile alcam sen hangisini kullandın mama sandalyesinde...

ben kız yapmanın tarifini aldım hatta smoker a sordum oda öyle yapmış doğruluğunuda garantiledim

yapacam görerrrsinnnnn

nasıl tarifmiş o? 1 kaşık yoğurt 2 yumurta gibi tarif de mi oluyor?

benim tutmadı kız demişti ulubatluu oldu

beni diyorsan ben sana kız ama eşine göre erkek onun yüzdeliği daha yüksek demiştim. hamile kaldığın dönem tam geçiş dönemindeydi. o nedenle kesin söyleyemedim. sana göre kız demiştim eşin erkek çıkıyor dedim. hala hatırlıyorum.

tamada elyaf var kötümüş onlar torba şeklinde ve ayaklı var bir torba şekli bide ayaklımı alsam laa bide pahalı haa 50-60-80 hatta mother care de 110 TL bile..

bana hediye geldiği için ikisini de kullandım rahat ettim. elyaf benimkide ama terlemedi hiç. sen ayaklı al. 2 tane al dedim çünkü yıkanınca kuruması zor oluyor kışın. ben dün akşam astım hala ıslaktı sabah akşama da kurumaz.
gece ne giydireceğimi şaşırdım. kazak üstüne hırka giydirdim. ayağına da öreme pantolon giydirdim.

=))

Bu 9'lu çay ile çok zayıflayan kişi var denedinmi biryerde görmüştüm 35 kilo vermiş kız.
Yanı sıra spor bence böyle verdikten sonra kilolarını eğer bir deformasyon olursa vücüdunda ozaman ameliyat düşünebilirsin

aynen öyle katları tek tek yapıyorsun zor iş en iyisi hazır migrosta falan büyükleri de var starbuks pahalı olabilir

nevet kardeşimle iddaya girmiştik cnm gs ve fb maçaı sana demiştim burda unuttunmu laaa...

FB liyim ben o yencek dedim yenemedi bizim fener ...oda etek giyip çarşıya gitcektik birlikte olan bana oldu...
koyu kazıttım üniv. de hemde kellik bi yakıştı yaşlı teyze (geçmiş olsun kzıım çok gençsin daha metin ol pekte güzelsin yine çıkar saçların diyip beni hasta sansada..)

ben kardeşimle çok inatlaşırdım herşeye hep ben kaybederdim

:):) tamam konus bızleee ozamnn doraaa tanıtsana kendını ne ıs yaprsn evlımsn bekarmsın coluk cocuk ?kokoşşluk ne alemdeee parisler dızılerr:):)

adım Merve (merveyi kabul etmediği için sevdiğim dora ismini nick olarak aldım =))
lise mezunuyum bekarım daha
bide kilo olayında her şeyi denedim ameliyatta kararım kesin sadece burada 4 kişi ameliyat olmuş sanırım mesaj sayım 100 olmadığı için özel msjda yazamıyorum

selamlar herkese!
KOKET ben örümcek almadım sakıncalı diye. ama birinden aldım ve çok az oturttum içinde. pek yürümesine izin vermedim. önünde düğmeleri vardı müziğine basıyordum hoşuna gidiyordu. biraz oyalansın diye koydum sonra kaldırdım.

mama sandalyesi almadığıma çok pişmanım. herkes gereksiz masraf dedi ama büyüdükçe çok zorlandım. şimdi bile dışarda yemek yerken mama sandalyesine oturtuyorum. çok seviyor kendi yiyor.

ay aman ıddaa cok kötüymuş
ben o kadar cesaret edemem ıyı sen etmışsın valla hele saçlarımı kazıtcamm abowwwwdelü mısnız lenn
ulee fb gene yapmış yapacağını

buyur gel canım ne demek.

yaprak sarma buzlukta olması lazım eğer yok ise akşam bide onu sarmam lazım kuzey güney izlerken sararım artık ütü de yapacağım.

Menünü toplu bir şekilde bana yollarmısın Hazır ve nazır olarak
Benimde misafirim var
Eşimin halalrı gelcekmiş köyden
Allam titizler bişeyde beğenmiyolar
Onlara ne yapsam kii bende hiç uğraşmakta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…