- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
Menünü toplu bir şekilde bana yollarmısınHazır ve nazır olarak
Benimde misafirim var
Eşimin halalrı gelcekmiş köyden
Allam titizler bişeyde beğenmiyolar
Onlara ne yapsam kii bende hiç uğraşmakta istemiyorum
nevet kardeşimle iddaya girmiştik cnm gs ve fb maçaı sana demiştim burda unuttunmu laaa...
FB liyim ben o yencek dedim yenemedi bizim fener ...oda etek giyip çarşıya gitcektik birlikte olan bana oldu...
koyu kazıttım üniv. de hemde kellik bi yakıştı yaşlı teyze (geçmiş olsun kzıım çok gençsin daha metin ol pekte güzelsin yine çıkar saçların diyip beni hasta sansada..)
ben kardeşimle çok inatlaşırdım herşeye hep ben kaybederdim
iyi gidiyor canımm
nasıl gıdıyor
kokişim yaa süt içmiyorum, yoğurt yemiyorum, ceviz ıhhnekkk bana bak süt içmiyosun yoğurt yiyomusun ceviz ve balık yemeye başladınmı ....
çayıda azalt bak kansızlık oluyor ferrum başladımı doktorun ayrıca bebe aspirin al kanı sulandıryo bunu doktorun ermediyse bana güven bi kutu al esmada kullanmıştı ...kan pıhtılaşması koyulaşması .s engelliyor allah korusun düşüğü bi anlamda engellemiş oluyoruz ...
bebeişimiz sağlıkla gelsin paşa gibim sanki
ayyy çok heyecnalıdır o an..hee ballı bocuk hahahaha:)
bend eerken ogrenmıstım yaaaa:) 16 haftada ogrenılıyor sanrm ama ben 14 de kontrole gıtmıstımmm ... doktr evet hersey yolunda dedııı. cınsıyetını bılıyormusn deıd yok deıdm daha var dedım oda solımmı ıstersen dedııı yanmdada kocem yoktu:):) sonra msjlrrr ordan oraya bizede pipi gelıyormus dıye yayılmaya basladı ahaha bak nasıl anlttım guzl bır anıydı hihihih:)
çılgın hatunnbenim hiç dökülmezdi bebek olduğundan dökülyo öyle böyle değil 300 tel felan ardır herhalde yumak gibi yakında kel gibi gezerim bana kellik yakışmıştı denerim yine olmazsa..kazıtmıştım gerçi kocam izin vermez o bekarkendi...
çeknme kız, çekinecek kim var.. ayşa orda bak, kızlar da yazıyor arada uğraaslında gelmek çok istedim sonra çekindim ne bilim
merak ediyorum tabi seni
olur 2 ye bölelim o zaman
aynılarını yap işte sende dşünme bir daha
Beğenmezlerki
Ben köyde görümcemi istemeye gelicekler die pasta patates rulo yapmıştım..
Herkesin bayıla bayıla yediklerinden hemde çöpe döktüler kimse yemedi
Trip olsun die
Arabayla gitmiştik okadar yol çektik uykusuz yolda kaldık bide 1 gece
İner inmez hazırlığa giriştim.
Gelince yapmasan olmaz yapıncada beğenmiyolar
buyur gel canım ne demek.
yaprak sarma buzlukta olması lazım eğer yok ise akşam bide onu sarmam lazımkuzey güney izlerken sararım artık ütü de yapacağım.
Bence canının balık istiyorsa balık yemelisin kocende gelcek
Fırında somon lezzetli oluyor.
Yarında yemeğini yersin at dolaba nasılsa bozulmuyor..:13:
iyi gidiyor canımm
hiç üzmüyo beni bebişim, sadece 3 defa çıkarttım misal.
Cuma dr kontrolümüz var, bakıcaz büyümüşmü bizim koca kafa.
kokişim yaa süt içmiyorum, yoğurt yemiyorum, ceviz ıhhbalık ve et de aslaa almıyo içim. yumurta da yemiyorum..
ama yoğurtlu mezeler yapıyorum, bilmiyorum böyle nolucak..
ferrum'a başladım, kansızmışım azcık.. aspirin demedi doktorum.. kan pıhtılaşması şeysim normal çıkmış :26: içmeli miyim? :26:
bk yesinler o zaman
ne yapcaksın 1 kutu tatlı 1 kutu tuzlu kurabiye al
adam olana çok bile hiç uğraşma..
ayy sağol cnm h sonu karşıdayım bende annemlere ve görumceke gtcemm
başka zamn ben bişi yemesemde olurrsızı görem yetr cnm
kolay gelsın cnm
ayy bende cok seçerımm bılıyon aman gözünü svem banada öle demeyın
nıye lennn üzüyon benı heee
evet onlarada bakıcamm ah ahh gene battık
chıcco ydu benmkı yanlmyrsam unuttum gıtıt bLKONDA DEPODA BEKLIYOR SUAN AMA BAYA KULNDM MEMnundum yatıyor yukseltılebılıyor tepsısı cıkabılıyor falan sanrm her mama sandalyesınde var bu ozllkler heheheasıl ulubatlu olduğu için sürünmesi lazım ama yorulsun istiyorum diğer gidip mama sandalyesi ile alcam sen hangisini kullandın mama sandalyesinde...
buyur gel canım ne demek.
yaprak sarma buzlukta olması lazım eğer yok ise akşam bide onu sarmam lazımkuzey güney izlerken sararım artık ütü de yapacağım.
sağol canım kocanın çalışmadığı bir haftasonu gelin
yemememek ayrı olay beğenmemek ayrı olay valla canım bende kırmızı et yemem ama başka ne yemeği olursa olsun saygımdan yer beğenirim
canım balık ıstıyo ama evde yemek var sence napımmm:26::26:
ciğer yap seversen kavur yanınada pilav salata tarhana çorba
speedy masallahhh sanaaaa hamarat kadunsunnnn
maalesef öle bi hafta sonu yok cnmama ben gelırım hatta beraber diğer kızlarada gıdrz tabı senın programına benıde dahıl edebılırsın
gezgun bacummm
işte bende diğer yedığım şeyler olur kesın ama cokta üzülüyorum yemedığım zaman ama maalessef mıdem cok hassas ve mıde bulantısı benı cok hasta eder halszı eder o yüzden hanı kırmamak adına yesem bıle sonrası cok pişmanlık yaşıyorum mıde bulantısından kalkamıyorum ayağaa
ayy hamış olsam tek dıleğım mıde bulantımın olmaması ınş
nasıl tarifmiş o? 1 kaşık yoğurt 2 yumurta gibi tarif de mi oluyor?
beni diyorsan ben sana kız ama eşine göre erkek onun yüzdeliği daha yüksek demiştim. hamile kaldığın dönem tam geçiş dönemindeydi. o nedenle kesin söyleyemedim. sana göre kız demiştim eşin erkek çıkıyor dedim. hala hatırlıyorum.
bana hediye geldiği için ikisini de kullandım rahat ettim. elyaf benimkide ama terlemedi hiç. sen ayaklı al. 2 tane al dedim çünkü yıkanınca kuruması zor oluyor kışın. ben dün akşam astım hala ıslaktı sabah akşama da kurumaz.
gece ne giydireceğimi şaşırdım. kazak üstüne hırka giydirdim. ayağına da öreme pantolon giydirdim.
konuşmuştuk ya bir haftasonu ayarlayalım hep beraber gelin canım bir haftasonu lady falan da söylerizbana uyar
aynen öyle katları tek tek yapıyorsun zor iş en iyisi hazır migrosta falan büyükleri de var starbuks pahalı olabilir
sana mı geleım
aslında lady gtsek daha mı ıyı olur ne
hem annesı hasta hemde kuzey olalı ben hıc gtmedımsence:26:banada uyar sadece senın oraya nasıl gelırm onuda çözerız artık
farketmez bende şey düşündüm.
kadın çocukla annesi ile bişeyler hazırlayıp uğraşmasın oda dışarı çıkmış olur diye düşündüm. alır kuzeyi çıkar ona da değişiklik olur
selamlar herkese!
KOKET ben örümcek almadım sakıncalı diye. ama birinden aldım ve çok az oturttum içinde. pek yürümesine izin vermedim. önünde düğmeleri vardı müziğine basıyordum hoşuna gidiyordu. biraz oyalansın diye koydum sonra kaldırdım.
mama sandalyesi almadığıma çok pişmanım. herkes gereksiz masraf dedi ama büyüdükçe çok zorlandım. şimdi bile dışarda yemek yerken mama sandalyesine oturtuyorum. çok seviyor kendi yiyor.