Kokoşş Hatunlar Kulübü

olur 2 ye bölelim o zaman

aynılarını yap işte sende dşünme bir daha

Bende kazıtmıştım
Görücü gelmişti aniden bide 2 farklı kel görünce birdaha haber alamdık onlardan
Banada yakışmıştı ay minicik kafam varmış ama bir faydası olmadı uzayınca yine döküldü..

nasıl gıdıyor
iyi gidiyor canımm
hiç üzmüyo beni bebişim, sadece 3 defa çıkarttım misal.
Cuma dr kontrolümüz var, bakıcaz büyümüşmü bizim koca kafa.

kokişim yaa süt içmiyorum, yoğurt yemiyorum, ceviz ıhh balık ve et de aslaa almıyo içim. yumurta da yemiyorum..
ama yoğurtlu mezeler yapıyorum, bilmiyorum böyle nolucak..
ferrum'a başladım, kansızmışım azcık.. aspirin demedi doktorum.. kan pıhtılaşması şeysim normal çıkmış :26: içmeli miyim? :26:

ayyy çok heyecnalıdır o an.. çok merak ediyorumm ben de, eşim kızıyo ama bana, takılma bukadar cinsiyete. Sağlıklısını iste diyo.

çılgın hatunn

aslında gelmek çok istedim sonra çekindim ne bilim

merak ediyorum tabi seni
çeknme kız, çekinecek kim var.. ayşa orda bak, kızlar da yazıyor arada uğra

olur 2 ye bölelim o zaman

aynılarını yap işte sende dşünme bir daha

Beğenmezlerki
Ben köyde görümcemi istemeye gelicekler die pasta patates rulo yapmıştım..
Herkesin bayıla bayıla yediklerinden hemde çöpe döktüler kimse yemedi
Trip olsun die
Arabayla gitmiştik okadar yol çektik uykusuz yolda kaldık bide 1 gece
İner inmez hazırlığa giriştim.
Gelince yapmasan olmaz yapıncada beğenmiyolar

bk yesinler o zaman
ne yapcaksın 1 kutu tatlı 1 kutu tuzlu kurabiye al
adam olana çok bile hiç uğraşma..

buyur gel canım ne demek.

yaprak sarma buzlukta olması lazım eğer yok ise akşam bide onu sarmam lazım kuzey güney izlerken sararım artık ütü de yapacağım.
ayy sağol cnm h sonu karşıdayım bende annemlere ve görumceke gtcemm
başka zamn ben bişi yemesemde olurrsızı görem yetr cnm

kolay gelsın cnm
Bence canının balık istiyorsa balık yemelisin kocende gelcek
Fırında somon lezzetli oluyor.
Yarında yemeğini yersin at dolaba nasılsa bozulmuyor..:13:

ama yemek daha beklemez cnm yaa dünde yedım(kocemde gündüz yemış)az kaldı
en ıyısı yarına saklyım balığı napam sonra yemek kötü oluyoo ya 3 gün olunca yıyemıom bozulmuo belkı ama

maşllah cnm hep böle gıder ınş
hamışken çıkarmasan olmuyoer mu yaaabenım en halsızım en çekemedığım şeydır mıde bulantısı helede cıkarmak:18:
büyümüştur pattes kadar olmuştr

send ehıc bişi yemıonen faydalılarını bıde
bk yesinler o zaman
ne yapcaksın 1 kutu tatlı 1 kutu tuzlu kurabiye al
adam olana çok bile hiç uğraşma..

ayy bende cok seçerımm bılıyon aman gözünü svem banada öle demeyın

sağol canım kocanın çalışmadığı bir haftasonu gelin

yemememek ayrı olay beğenmemek ayrı olay valla canım bende kırmızı et yemem ama başka ne yemeği olursa olsun saygımdan yer beğenirim

bende yemek seçme huyumu hıc sevmıyorum ama maalsef cok seçıyorum yaagıttığım yerde genelde aç kalıyorum ayıp oluyoo
görmcem falan napcanı şaşırır ama hıc yedıklerım olmaz
yemekte et yemem kırmızı et türü hıc yemem(sossıs salam sucuk kırmızı et)
lahmacun yerım ama heryerde olanı değil
balık olaak sadece hamsı ve palamut diğerlerınıde yerım ama tadımlık
fırında olan pattes köfte falan yemem
tatlı herşeyı yemem yada cok az yerım
anacummm benden cok zor mısafır olur zaten samıım arkadaşıma gıdıyorsam ve yemek yıyceksen genelde derım bacum nolr kırmız et kullanma dıye

nıye lennn üzüyon benı heee

evet onlarada bakıcamm ah ahh gene battık

tamam gel öpüşelimmm

asıl ulubatlu olduğu için sürünmesi lazım ama yorulsun istiyorum diğer gidip mama sandalyesi ile alcam sen hangisini kullandın mama sandalyesinde...
chıcco ydu benmkı yanlmyrsam unuttum gıtıt bLKONDA DEPODA BEKLIYOR SUAN AMA BAYA KULNDM MEMnundum yatıyor yukseltılebılıyor tepsısı cıkabılıyor falan sanrm her mama sandalyesınde var bu ozllkler hehehe al gıtsn bır tane yaa ıcı gens olmasına dıkkat ett raht etsn cocuk işte

buyur gel canım ne demek.

yaprak sarma buzlukta olması lazım eğer yok ise akşam bide onu sarmam lazım kuzey güney izlerken sararım artık ütü de yapacağım.

speedy masallahhh sanaaaa hamarat kadunsunnnn

maalesef öle bi hafta sonu yok cnmama ben gelırımhatta beraber diğer kızlarada gıdrz tabı senın programına benıde dahıl edebılırsın
gezgun bacummm

işte bende diğer yedığım şeyler olur kesın ama cokta üzülüyorum yemedığım zaman ama maalessef mıdem cok hassas ve mıde bulantısı benı cok hasta eder halszı eder o yüzden hanı kırmamak adına yesem bıle sonrası cok pişmanlık yaşıyorum mıde bulantısından kalkamıyorum ayağaa
ayy hamış olsam tek dıleğım mıde bulantımın olmaması ınş

speedy masallahhh sanaaaa hamarat kadunsunnnn

ne hamaratı kız baksana sarmayı bile yapıp buzluğa atıyorum napıyım çalışıyorum yaaaaaaaaaaaa

konuşmuştuk ya bir haftasonu ayarlayalım hep beraber gelin canım bir haftasonu lady falan da söyleriz bana uyar

yok cnm internetteki çin takvimine göre dedim...kız çıkmıştı seni hatrlıyom sen öyle demiştin dediğin gibi...

2 tane alırım ilk önce birini alıyım kullanışlı ise ikinci yedek alırım benim oğlan kıyafetleri çekiştirme huyu var yırtmaya çalışyo o derce önlüğü çıkarana kadar uğraşyo felaket belki tulumuda sevmez garip çocuk yakalı hiç sevmiyor gömlek giydirrdim bi kaç kez yakaları ile oynaya oynaya boğazına iz yaptı kendine zarar verio garip çocuk babası gibi haaa

konuşmuştuk ya bir haftasonu ayarlayalım hep beraber gelin canım bir haftasonu lady falan da söyleriz bana uyar

sana mı geleım
aslında lady gtsek daha mı ıyı olur ne
hem annesı hasta hemde kuzey olalı ben hıc gtmedımsence:26:banada uyar sadece senın oraya nasıl gelırm onuda çözerız artık

sana mı geleım
aslında lady gtsek daha mı ıyı olur ne
hem annesı hasta hemde kuzey olalı ben hıc gtmedımsence:26:banada uyar sadece senın oraya nasıl gelırm onuda çözerız artık

farketmez bende şey düşündüm.
kadın çocukla annesi ile bişeyler hazırlayıp uğraşmasın oda dışarı çıkmış olur diye düşündüm. alır kuzeyi çıkar ona da değişiklik olur bizim ev metrobüsün dibinde ya naan

koketa migrostaki de fresh değil normal plastik kapaklı falan ama tadını bilmiyorum kötü de olabilir

Son düzenleme:

evt doğru dıyorsun bende aklıma hıc hazırlık gelmıo sadece onları görmek gelıyo yapma desekte yorar o kendınııyı düşündün tamam cnm

cnm benim oğlanı zaptetmek çok zor biraz oyalansın isityorum örümcekte yorulsun yerde debelensin tabiki araştırdım alaln çok çok oturtulması zararlımış bide 7.aydan önce olmıcakmış kemik gelişim için 7 bitimine yakın alırım zıplamayı çok sevio bi görsen için hoplarmı zıplarmı naparsa bilmem artık

mama sandelyesi alıcam msaya gelmeyi çok seviyo kucakta taşıyamıom artık belim kopyo 8 kiloyu geçtik bilyosun bende zayıfım taşıyamam okdar onu otursun yediririm rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…