Kokoşş Hatunlar Kulübü

erkek çoçukları için örümcek iyi değil diye biliyordum. Bebek eşyaları satan bir arkadaşım söylemişti ama bilmiyorum.

labne peynir tüket ozman onudamı sevemzsin? bak tadı güzel pınarınkini al seviyosan...

meyve ve kahvaltıyı ihmal etme zeka açısından bunlar çok önemli beyin gelişimi için ye diyorum bebek senden yemiyo tabii şuanda ...

çok şeler önercem daha sana seninde güçlü sağlıklı bi bebeğin olsun inş.

esma ve güneşin hakkınıda yemem tabii onlarda bana çok şey önerdi....

esmaya küstüm ben

bazısıları hiç çıkartmıyo, hatta hamile olduğunu bile hissetmiyo karnı çıkana kadar.
inş sen de o şanslı gebişlerden olursun
patates kadar olmadı böcüğüm, daha 3 cm ve 6 gr, fıstıktan az büyüktür

anamm sen neyle besleniyosunn
bayılırım ben fırında pişen patatese, köfteye, sebzeye..
labne hiç aklıma gelmemişti, alıyım bakim bu dönem hoşuma gidecek mi..
kız kokiş bu arad bana geçen kızın olacak diyodun şimdi oğlan diyosun

birde oğluşun var yaa aynı babasıı sana benzeten oluyo mu?

ciğer varmış allah afetsin sevmem yaaa

peynirli pide söledim çay gelsin yanıan daha iyi oldu

ayy ınş cnmmmm bakalımmm daha temel atma törenlerıne bıle başlamadık nasıl olcekk

genelde yıyorum cnm herşey zaten sucuk salam sossıs cok sağlıksız şeyler mesela kurban kessın babam kavursun o etı yerım cunku emınımkı o ettadına bakarım yılda bıkezde olsa ama normaldede baklagıller et değerınde onları cok yerım
onun dışında süt meyve suları beyaz peynır gıbı daha sağlıklı şeylerı sevıyorum daha nolsunnn
ciğer varmış allah afetsin sevmem yaaa

peynirli pide söledim çay gelsin yanıan daha iyi oldu
az önce bana sen demedın mı çiğer yap dıye
tamam canım doğru sende cumartesi çalışıyorsun en güzeli pazar zaten

evt

ciğer mıaboww kokusuna gelemem
evde yemek var cnmmmm
artık başka bahara balık bugunde tam havası sanırım yağmur yağacak sız benım yerıme yıyınnnn

bende sevmem

seven çok tabiii.... balık çok severim offf hamsi mezgit hele delisiyim balık dediğin mezgit yiceksin balık yediğini anlıyo insan ama mezgiti tava yapcan ohh misss

barbunda severim ama kçük die ayıklamak zor yerken levrek çupra idare eder...

Len sende öle yaparsan sanada derim valli Kız çok lezzetliydiler ama herkes çok sever.
Onları yemediler görümcem hazır tremisu yapmıştı onu yediler.
Sordum nie yemediniz die Görümcemde diyoki onlar hazır şeyler yemiyo patateste garnitür vardı

ala ala markası migrosmu ki?:44:

bıde sonuna bnu koymuşsun dedım herhalde bayılıyoo alla senı emııı

balık hem cok sağlıklı hem cokbaşka yaa Rabbım neler yaratmış nelerbızler için

amaç cok önemlı cnm
ama ınan ben sevmıyorsn gene yıyemem aman tadını bakım ayıp olmasın dıye mıdemı kötü edemıyorumsonra yataktan cıkamam mıdem cok hassas yanı ama bunu sana güzle dılle anlatrdımmm

yaff ben kızın olucak die içime doğuyor aslında ama kendimede içime doğarken paşa oldu ne biliyim tersini düşünelim kız olsun

oğlum babasının kopyası malesef bitek gözleri bana benziyor sadece çok anlamlı bakıyo derin derin gittikçe kumral oluyor çocuk beyazladı iyice eşim öylemiş küçüklüğü aynı nekdar sevmişim herifi

dediydimm ben sevmem nebilim senin sevmediğini bacıcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…