- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
evt doğru dıyorsun bende aklıma hıc hazırlık gelmıo sadece onları görmek gelıyo yapma desekte yorar o kendınııyı düşündün tamam cnm
tamam canım çok soğumadan görüşelim çocukla gelsi o da
iyi gidiyor canımm
hiç üzmüyo beni bebişim, sadece 3 defa çıkarttım misal.
Cuma dr kontrolümüz var, bakıcaz büyümüşmü bizim koca kafa.
kokişim yaa süt içmiyorum, yoğurt yemiyorum, ceviz ıhhbalık ve et de aslaa almıyo içim. yumurta da yemiyorum..
ama yoğurtlu mezeler yapıyorum, bilmiyorum böyle nolucak..
ferrum'a başladım, kansızmışım azcık.. aspirin demedi doktorum.. kan pıhtılaşması şeysim normal çıkmış :26: içmeli miyim? :26:
ayyy çok heyecnalıdır o an..çok merak ediyorumm ben de, eşim kızıyo ama bana, takılma bukadar cinsiyete. Sağlıklısını iste diyo.
çılgın hatunn
çeknme kız, çekinecek kim var.. ayşa orda bak, kızlar da yazıyor arada uğra
bencede cok soğumadan görüşelım benım ıcın değil ama onun ıcın zor olur
bir sonraki hafta gelin ama pazar uygun olur mu ctesi çalışıyorum bir sonraki hafta 25.11 pazar gelin
bazısıları hiç çıkartmıyo, hatta hamile olduğunu bile hissetmiyo karnı çıkana kadar.maşllah cnmhep böle gıder ınş
hamışken çıkarmasan olmuyoer mu yaaabenım en halsızım en çekemedığım şeydır mıde bulantısı helede cıkarmak:18:
büyümüştur pattes kadar olmuştr
send ehıc bişi yemıonen faydalılarını bıde
ayy bende cok seçerımm bılıyon aman gözünü svem banada öle demeyın
anamm sen neyle besleniyosunnbende yemek seçme huyumu hıc sevmıyorum ama maalsef cok seçıyorum yaagıttığım yerde genelde aç kalıyorum ayıp oluyoo
görmcem falan napcanı şaşırır ama hıc yedıklerım olmaz
yemekte et yemem kırmızı et türü hıc yemem(sossıs salam sucuk kırmızı et)
lahmacun yerım ama heryerde olanı değil
balık olaak sadece hamsı ve palamut diğerlerınıde yerım ama tadımlık
fırında olan pattes köfte falan yemem
tatlı herşeyı yemem yada cok az yerım
anacummm benden cok zor mısafır olur zaten samıım arkadaşıma gıdıyorsam ve yemek yıyceksen genelde derım bacum nolr kırmız et kullanma dıye
labne hiç aklıma gelmemişti, alıyım bakim bu dönem hoşuma gidecek mi..labne peynir tüket ozman onudamı sevemzsin? bak tadı güzel pınarınkini al seviyosan...
meyve ve kahvaltıyı ihmal etme zeka açısından bunlar çok önemli beyin gelişimi için ye diyorum bebek senden yemiyo tabii şuanda ...
çok şeler önercem daha sana seninde güçlü sağlıklı bi bebeğin olsun inş.
esma ve güneşin hakkınıda yemem tabii onlarda bana çok şey önerdi....
esmaya küstüm ben
bende ctesı çalışıyorum cnm o yüzden benım için pazar daha ıyı
ben sana akşam msj atarımolur mu koceme soram bı planı falan var mı oksonra onlarada haber verırz
bazısıları hiç çıkartmıyo, hatta hamile olduğunu bile hissetmiyo karnı çıkana kadar.
inş sen de o şanslı gebişlerden olursun
patates kadar olmadı böcüğüm, daha 3 cm ve 6 gr, fıstıktan az büyüktür
anamm sen neyle besleniyosunn
bayılırım ben fırında pişen patatese, köfteye, sebzeye..
labne hiç aklıma gelmemişti, alıyım bakim bu dönem hoşuma gidecek mi..
kız kokiş bu arad bana geçen kızın olacak diyodun şimdi oğlan diyosun
birde oğluşun var yaa aynı babasıısana benzeten oluyo mu?
az önce bana sen demedın mı çiğer yap dıyeciğer varmış allah afetsin sevmem yaaa
peynirli pide söledim çay gelsin yanıan daha iyi oldu
tamam canım doğru sende cumartesi çalışıyorsun en güzeli pazar zaten
ciğer mıaboww kokusuna gelemem
evde yemek var cnmmmm
artık başka bahara balık bugunde tam havası sanırım yağmur yağacak sız benım yerıme yıyınnnn
ayy sağol cnm h sonu karşıdayım bende annemlere ve görumceke gtcemm
başka zamn ben bişi yemesemde olurrsızı görem yetr cnm
kolay gelsın cnm
ama yemek daha beklemez cnm yaa dünde yedım(kocemde gündüz yemış)az kaldı
en ıyısı yarına saklyım balığı napam sonra yemek kötü oluyoo ya 3 gün olunca yıyemıom bozulmuo belkı ama
maşllah cnmhep böle gıder ınş
hamışken çıkarmasan olmuyoer mu yaaabenım en halsızım en çekemedığım şeydır mıde bulantısı helede cıkarmak:18:
büyümüştur pattes kadar olmuştr
send ehıc bişi yemıonen faydalılarını bıde
ayy bende cok seçerımm bılıyon aman gözünü svem banada öle demeyın
farketmez bende şey düşündüm.
kadın çocukla annesi ile bişeyler hazırlayıp uğraşmasın oda dışarı çıkmış olur diye düşündüm. alır kuzeyi çıkar ona da değişiklik olur bizim ev metrobüsün dibinde ya naan
koketa migrostaki de fresh değil normal plastik kapaklı falan ama tadını bilmiyorum kötü de olabilir
bende sevmem
seven çok tabiii.... balık çok severim offf hamsi mezgit hele delisiyim balık dediğin mezgit yiceksin balık yediğini anlıyo insan ama mezgiti tava yapcan ohh misss
barbunda severim ama kçük die ayıklamak zor yerken levrek çupra idare eder...
kokett avatarın tam senlık olmuşşş aklıma demeyı unuttummmmyakıysın heeee
Len sende öle yaparsan sanada derim valliKız çok lezzetliydiler ama herkes çok sever.
Onları yemediler görümcem hazır tremisu yapmıştı onu yediler.
Sordum nie yemediniz die Görümcemde diyoki onlar hazır şeyler yemiyo patateste garnitür vardı
saol bebemm beni yansıyooo bilyon çıplaklığı severim...
bazısıları hiç çıkartmıyo, hatta hamile olduğunu bile hissetmiyo karnı çıkana kadar.
inş sen de o şanslı gebişlerden olursun
patates kadar olmadı böcüğüm, daha 3 cm ve 6 gr, fıstıktan az büyüktür
anamm sen neyle besleniyosunn
bayılırım ben fırında pişen patatese, köfteye, sebzeye..
labne hiç aklıma gelmemişti, alıyım bakim bu dönem hoşuma gidecek mi..
kız kokiş bu arad bana geçen kızın olacak diyodun şimdi oğlan diyosun
birde oğluşun var yaa aynı babasıısana benzeten oluyo mu?
ayy ınş cnmmmm bakalımmm daha temel atma törenlerıne bıle başlamadık nasıl olcekk
genelde yıyorum cnm herşey zaten sucuk salam sossıs cok sağlıksız şeyler mesela kurban kessın babam kavursun o etı yerım cunku emınımkı o ettadına bakarım yılda bıkezde olsa ama normaldede baklagıller et değerınde onları cok yerım
onun dışında süt meyve suları beyaz peynır gıbı daha sağlıklı şeylerı sevıyorum daha nolsunnn
az önce bana sen demedın mı çiğer yap dıye
evt