- 3 Ağustos 2010
- 11.970
- 6
onu denemedim cesaret edemedim çünkü bi kaç yerde tarifine baktım zor yaaa hepsini ayrı ayrı falan yapmak
yapan varmı yaa deli oldum anca starbucksta yiyorum kendim yapsan 1 hafta yerim zor demek :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu denemedim cesaret edemedim çünkü bi kaç yerde tarifine baktım zor yaaa hepsini ayrı ayrı falan yapmak
yapan varmı yaa deli oldum anca starbucksta yiyorum kendim yapsan 1 hafta yerim zor demek :26:
güneşim seni çok mutlu gördüm hayırdır
tamam ayaklı alıcım bitane 1 yaş mı alıyım peki? benim oğlan 6 aylık ama 9 aylık şeler giyiyor ulubatluu savaşçı yetiştiryom
salı günü indirim oluyor mother da ora gidim barii salıya kadar bekliyim kız bücürükte 50 TL kırmızı grili ama pek güvenemedim elyaf değil diyo ama :26:
örümcek aldınmı ömürtoşa sevdimi
sen aşk kitapları okumayan bacıcığa bak hele nasıl bir çelişkidir bu
ballıyım yaaahee ballı bocuk hahahaha:)
bend eerken ogrenmıstım yaaaa:) 16 haftada ogrenılıyor sanrm ama ben 14 de kontrole gıtmıstımmm ... doktr evet hersey yolunda dedııı. cınsıyetını bılıyormusn deıd yok deıdm daha var dedım oda solımmı ıstersen dedııı yanmdada kocem yoktu:):) sonra msjlrrr ordan oraya bizede pipi gelıyormus dıye yayılmaya basladı ahaha bak nasıl anlttım guzl bır anıydı hihihih:)
benim hiç dökülmezdi bebek olduğundan dökülyo öyle böyle değil 300 tel felan ardır herhalde yumak gibi yakında kel gibi gezerim bana kellik yakışmıştı denerim yine olmazsa..kazıtmıştım gerçi kocam izin vermez o bekarkendi...
böcük
tanrı tebdili kıyafet ile gezer güzelleşmeye başladı okumak istersen
merhaba ben yeniyimde banada yardımcı olur musunuz =)))
güzelleşmeye derken cnm başı sıkıcı mı:26:bıde konusu ne
ben parfumun dansını okuyorum ılk sayfalar o kadar kötüydüki bırakacaktım ama bırakmadım herkes oku oku sevcen dedı sımdık daha bı ıyı sankı
merhaba ben yeniyimde banada yardımcı olur musunuz =)))
her konuda :/hangı konuda
hoşbuldummmmmm :) yani kimseyi tanımıyorum konuşcak biri bile yok o manadahosgeldınnn tabıkııı ne konuda yardımcı olmamızıı ıstersınn:):)
yok ilk bir 10 sayfa kitabı anlamıyorsun sonra açılmaya başlıyor başı da güzeldi.
kişisel gelişim üzerine sürükleyici bir kitap
her konuda :/
hoşbuldummmmmm :) yani kimseyi tanımıyorum konuşcak biri bile yok o manada
anladım cnm ınş sıra onada gelır
john verdon yenı kıtabı cıkmış onuda alcammm(aklından bır sayı tut ve gözlerının sımsıkı kapat yazaı)yenı kıtabı şeytan ıle ılgılıydı unuttum:26:sonra turgut özakman kıtaplarım evde okumam lazımkı cok kalınlar başka başka var daha
senın dedığınıde lısteme eklerım cnm
hosgeldınnn tabıkııı ne konuda yardımcı olmamızıı ıstersınn:):)
her konu derken bunun ucu her yere gıdıo
sorcan şeyı sorda yardımcı olalımmm
onları da okudum yeni kitabına da bakarım
benimde önce evdekileri tüketmem lazm
her konuda :/
hoşbuldummmmmm :) yani kimseyi tanımıyorum konuşcak biri bile yok o manada
banada yardımcı olur musunuz
aynen benımde bıde kıtapçıya siparişlerı bıraktım onları alcem bu h sonu