Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben gıttım kuafor kapı duvar ne maskesı yapıyorsun buarad yaz bakemmm bocuuuu

he dedıydınnnşansuz garusun yaaa
bende komşuma gıttımcok ısrar ettıler fırına pattes atmışlar közlenmş 2 tane yııyp kaçtımmm eve

nıvea cnm bal maskesını yaptımm

ben kız yapmanın tarifini aldım hatta smoker a sordum oda öyle yapmış doğruluğunuda garantiledim

yapacam görerrrsinnnnn

nekkk bana bak süt içmiyosun yoğurt yiyomusun ceviz ve balık yemeye başladınmı ....

çayıda azalt bak kansızlık oluyor ferrum başladımı doktorun ayrıca bebe aspirin al kanı sulandıryo bunu doktorun ermediyse bana güven bi kutu al esmada kullanmıştı ...kan pıhtılaşması koyulaşması .s engelliyor allah korusun düşüğü bi anlamda engellemiş oluyoruz ...

bebeişimiz sağlıkla gelsin paşa gibim sanki

he dedıydınnnşansuz garusun yaaa
bende komşuma gıttımcok ısrar ettıler fırına pattes atmışlar közlenmş 2 tane yııyp kaçtımmm eve

nıvea cnm bal maskesını yaptımm

hee ballı bocuk hahahaha:)

kaçıncı haftada öğrendin kokiş?

bend eerken ogrenmıstım yaaaa:) 16 haftada ogrenılıyor sanrm ama ben 14 de kontrole gıtmıstımmm ... doktr evet hersey yolunda dedııı. cınsıyetını bılıyormusn deıd yok deıdm daha var dedım oda solımmı ıstersen dedııı yanmdada kocem yoktu:):) sonra msjlrrr ordan oraya bizede pipi gelıyormus dıye yayılmaya basladı ahaha bak nasıl anlttım guzl bır anıydı hihihih:)

benim hiç dökülmezdi bebek olduğundan dökülyo öyle böyle değil 300 tel felan ardır herhalde yumak gibi yakında kel gibi gezerim bana kellik yakışmıştı denerim yine olmazsa..kazıtmıştım gerçi kocam izin vermez o bekarkendi...

ede izleyeem cnm benim ev keyfi yalan oldu kaynanatör var bebeğe bakmak için bende kalıyor flash tv de neşeli parçalar dinliyor film izlemez sıkılır bebekte var gidin diğer odaya ben film izliycem diyemez insan :26:

güneşim seni çok mutlu gördüm hayırdır

tamam ayaklı alıcım bitane 1 yaş mı alıyım peki? benim oğlan 6 aylık ama 9 aylık şeler giyiyor ulubatluu savaşçı yetiştiryom

salı günü indirim oluyor mother da ora gidim barii salıya kadar bekliyim kız bücürükte 50 TL kırmızı grili ama pek güvenemedim elyaf değil diyo ama :26:

örümcek aldınmı ömürtoşa sevdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…