Kokoşş Hatunlar Kulübü

Menünü toplu bir şekilde bana yollarmısın :KK1: Hazır ve nazır olarak
Benimde misafirim var
Eşimin halalrı gelcekmiş köyden
Allam titizler bişeyde beğenmiyolar :KK30:
Onlara ne yapsam kii bende hiç uğraşmakta istemiyorum :KK19:

olur 2 ye bölelim o zaman :KK1::KK1:

aynılarını yap işte sende dşünme bir daha

nevet kardeşimle iddaya girmiştik cnm gs ve fb maçaı sana demiştim burda unuttunmu laaa...

FB liyim ben o yencek dedim yenemedi bizim fener ...oda etek giyip çarşıya gitcektik birlikte olan bana oldu...
koyu kazıttım üniv. de hemde kellik bi yakıştı yaşlı teyze (geçmiş olsun kzıım çok gençsin daha metin ol pekte güzelsin yine çıkar saçların diyip beni hasta sansada..)

ben kardeşimle çok inatlaşırdım herşeye hep ben kaybederdim:KK52:

Bende kazıtmıştım :KK9:
Görücü gelmişti aniden bide 2 farklı kel görünce birdaha haber alamdık onlardan :KK9::KK9:
Banada yakışmıştı ay minicik kafam varmış ama bir faydası olmadı uzayınca yine döküldü..

:KK48::KK48:

:KK19::KK19:
nasıl gıdıyor:KK49:
iyi gidiyor canımm :KK19: :KK19:
hiç üzmüyo beni bebişim, sadece 3 defa çıkarttım misal.
Cuma dr kontrolümüz var, bakıcaz büyümüşmü bizim koca kafa.

nekkk bana bak süt içmiyosun yoğurt yiyomusun ceviz ve balık yemeye başladınmı ....

çayıda azalt bak kansızlık oluyor ferrum başladımı doktorun ayrıca bebe aspirin al kanı sulandıryo bunu doktorun ermediyse bana güven bi kutu al esmada kullanmıştı ...kan pıhtılaşması koyulaşması .s engelliyor allah korusun düşüğü bi anlamda engellemiş oluyoruz ...

bebeişimiz sağlıkla gelsin paşa gibim sanki:KK52:
kokişim yaa süt içmiyorum, yoğurt yemiyorum, ceviz ıhh :KK30: balık ve et de aslaa almıyo içim. yumurta da yemiyorum..
ama yoğurtlu mezeler yapıyorum, bilmiyorum böyle nolucak..
ferrum'a başladım, kansızmışım azcık.. aspirin demedi doktorum.. kan pıhtılaşması şeysim normal çıkmış :26: içmeli miyim? :26:

hee ballı bocuk hahahaha:)

bend eerken ogrenmıstım yaaaa:) 16 haftada ogrenılıyor sanrm ama ben 14 de kontrole gıtmıstımmm ... doktr evet hersey yolunda dedııı. cınsıyetını bılıyormusn deıd yok deıdm daha var dedım oda solımmı ıstersen dedııı yanmdada kocem yoktu:):) sonra msjlrrr ordan oraya bizede pipi gelıyormus dıye yayılmaya basladı ahaha bak nasıl anlttım guzl bır anıydı hihihih:):KK52::KK52::KK52:
ayyy çok heyecnalıdır o an.. :KK52: çok merak ediyorumm ben de, eşim kızıyo ama bana, takılma bukadar cinsiyete. Sağlıklısını iste diyo.

benim hiç dökülmezdi bebek olduğundan dökülyo öyle böyle değil 300 tel felan ardır herhalde yumak gibi yakında kel gibi gezerim bana kellik yakışmıştı denerim yine olmazsa..kazıtmıştım gerçi kocam izin vermez o bekarkendi...:KK53:
çılgın hatunn :KK52: :KK52:

aslında gelmek çok istedim sonra çekindim ne bilim :KK19:

merak ediyorum tabi seni:KK14:
çeknme kız, çekinecek kim var.. ayşa orda bak, kızlar da yazıyor arada uğra :KK19:

olur 2 ye bölelim o zaman :KK1::KK1:

aynılarını yap işte sende dşünme bir daha

Beğenmezlerki :KK19:
Ben köyde görümcemi istemeye gelicekler die pasta patates rulo yapmıştım..
Herkesin bayıla bayıla yediklerinden hemde çöpe döktüler kimse yemedi :KK14:
Trip olsun die
Arabayla gitmiştik okadar yol çektik uykusuz yolda kaldık bide 1 gece
İner inmez hazırlığa giriştim.
Gelince yapmasan olmaz yapıncada beğenmiyolar :KK25::KK25:

Beğenmezlerki :KK19:
Ben köyde görümcemi istemeye gelicekler die pasta patates rulo yapmıştım..
Herkesin bayıla bayıla yediklerinden hemde çöpe döktüler kimse yemedi :KK14:
Trip olsun die
Arabayla gitmiştik okadar yol çektik uykusuz yolda kaldık bide 1 gece
İner inmez hazırlığa giriştim.
Gelince yapmasan olmaz yapıncada beğenmiyolar :KK25::KK25:

bk yesinler o zaman :KK20:
ne yapcaksın 1 kutu tatlı 1 kutu tuzlu kurabiye al
adam olana çok bile hiç uğraşma..

buyur gel canım ne demek.

yaprak sarma buzlukta olması lazım eğer yok ise akşam bide onu sarmam lazım :KK1: kuzey güney izlerken sararım artık :KK50::KK35: ütü de yapacağım.
:KK19:ayy sağol cnm h sonu karşıdayım bende annemlere ve görumceke gtcemm
başka zamn ben bişi yemesemde olurr:KK19:sızı görem yetr cnm

kolay gelsın cnm:KK19:
Bence canının balık istiyorsa balık yemelisin kocende gelcek
Fırında somon lezzetli oluyor.
Yarında yemeğini yersin at dolaba nasılsa bozulmuyor..:13::KK19:

ama yemek daha beklemez cnm yaa dünde yedım(kocemde gündüz yemış)az kaldı
en ıyısı yarına saklyım balığı napam sonra yemek kötü oluyoo ya 3 gün olunca yıyemıom bozulmuo belkı ama

iyi gidiyor canımm :KK19: :KK19:
hiç üzmüyo beni bebişim, sadece 3 defa çıkarttım misal.
Cuma dr kontrolümüz var, bakıcaz büyümüşmü bizim koca kafa.

kokişim yaa süt içmiyorum, yoğurt yemiyorum, ceviz ıhh :KK30: balık ve et de aslaa almıyo içim. yumurta da yemiyorum..
ama yoğurtlu mezeler yapıyorum, bilmiyorum böyle nolucak..
ferrum'a başladım, kansızmışım azcık.. aspirin demedi doktorum.. kan pıhtılaşması şeysim normal çıkmış :26: içmeli miyim? :26:

maşllah cnm :nazar::nazar:hep böle gıder ınş
hamışken çıkarmasan olmuyoer mu yaaa:KK25:benım en halsızım en çekemedığım şeydır mıde bulantısı helede cıkarmak:18:
büyümüştur pattes kadar olmuştr

send ehıc bişi yemıon:KK53:en faydalılarını bıde
bk yesinler o zaman :KK20:
ne yapcaksın 1 kutu tatlı 1 kutu tuzlu kurabiye al
adam olana çok bile hiç uğraşma..

:KK1::KK1:ayy bende cok seçerımm bılıyon aman gözünü svem banada öle demeyın:KK53:

:KK19:ayy sağol cnm h sonu karşıdayım bende annemlere ve görumceke gtcemm
başka zamn ben bişi yemesemde olurr:KK19:sızı görem yetr cnm

kolay gelsın cnm:KK19:

:KK1::KK1:ayy bende cok seçerımm bılıyon aman gözünü svem banada öle demeyın:KK53:

sağol canım kocanın çalışmadığı bir haftasonu gelin :KK34:

yemememek ayrı olay beğenmemek ayrı olay valla canım bende kırmızı et yemem ama başka ne yemeği olursa olsun saygımdan yer beğenirim :KK20:

bende yemek seçme huyumu hıc sevmıyorum ama maalsef cok seçıyorum yaa:KK25:gıttığım yerde genelde aç kalıyorum ayıp oluyoo
görmcem falan napcanı şaşırır ama hıc yedıklerım olmaz
yemekte et yemem kırmızı et türü hıc yemem(sossıs salam sucuk kırmızı et)
lahmacun yerım ama heryerde olanı değil
balık olaak sadece hamsı ve palamut diğerlerınıde yerım ama tadımlık
fırında olan pattes köfte falan yemem:KK5:
tatlı herşeyı yemem yada cok az yerım
anacummm benden cok zor mısafır olur zaten samıım arkadaşıma gıdıyorsam ve yemek yıyceksen genelde derım bacum nolr kırmız et kullanma dıye
:KK31::KK31:

nıye lennn üzüyon benı heee:KK5::KK43:

evet onlarada bakıcamm ah ahh gene battık:KK1::KK1:

tamam gel öpüşelimmm:KK4:

asıl ulubatlu olduğu için sürünmesi lazım ama yorulsun istiyorum diğer gidip mama sandalyesi ile alcam sen hangisini kullandın mama sandalyesinde...
chıcco ydu benmkı yanlmyrsam unuttum gıtıt bLKONDA DEPODA BEKLIYOR SUAN AMA BAYA KULNDM MEMnundum yatıyor yukseltılebılıyor tepsısı cıkabılıyor falan sanrm her mama sandalyesınde var bu ozllkler hehehe:KK70: al gıtsn bır tane yaa ıcı gens olmasına dıkkat ett raht etsn cocuk işte:KK70::KK70:

buyur gel canım ne demek.

yaprak sarma buzlukta olması lazım eğer yok ise akşam bide onu sarmam lazım :KK1: kuzey güney izlerken sararım artık :KK50::KK35: ütü de yapacağım.

speedy masallahhh sanaaaa hamarat kadunsunnnn :nazar::nazar::nazar:

sağol canım kocanın çalışmadığı bir haftasonu gelin :KK34:

yemememek ayrı olay beğenmemek ayrı olay valla canım bende kırmızı et yemem ama başka ne yemeği olursa olsun saygımdan yer beğenirim :KK20:

maalesef öle bi hafta sonu yok cnm:KK5:ama ben gelırım:KK1:hatta beraber diğer kızlarada gıdrz tabı senın programına benıde dahıl edebılırsın
gezgun bacummm

işte bende diğer yedığım şeyler olur kesın ama cokta üzülüyorum yemedığım zaman ama maalessef mıdem cok hassas ve mıde bulantısı benı cok hasta eder halszı eder o yüzden hanı kırmamak adına yesem bıle sonrası cok pişmanlık yaşıyorum mıde bulantısından kalkamıyorum ayağaa
ayy hamış olsam tek dıleğım mıde bulantımın olmaması ınş

speedy masallahhh sanaaaa hamarat kadunsunnnn :nazar::nazar::nazar:

ne hamaratı kız baksana sarmayı bile yapıp buzluğa atıyorum :KK14: :KK1: napıyım çalışıyorum yaaaaaaaaaaaa

maalesef öle bi hafta sonu yok cnm:KK5:ama ben gelırım:KK1:hatta beraber diğer kızlarada gıdrz tabı senın programına benıde dahıl edebılırsın
gezgun bacummm

işte bende diğer yedığım şeyler olur kesın ama cokta üzülüyorum yemedığım zaman ama maalessef mıdem cok hassas ve mıde bulantısı benı cok hasta eder halszı eder o yüzden hanı kırmamak adına yesem bıle sonrası cok pişmanlık yaşıyorum mıde bulantısından kalkamıyorum ayağaa
ayy hamış olsam tek dıleğım mıde bulantımın olmaması ınş

konuşmuştuk ya bir haftasonu ayarlayalım hep beraber gelin canım bir haftasonu lady falan da söyleriz :KK34: bana uyar

nasıl tarifmiş o? 1 kaşık yoğurt 2 yumurta gibi tarif de mi oluyor?

beni diyorsan ben sana kız ama eşine göre erkek onun yüzdeliği daha yüksek demiştim. hamile kaldığın dönem tam geçiş dönemindeydi. o nedenle kesin söyleyemedim. sana göre kız demiştim eşin erkek çıkıyor dedim. hala hatırlıyorum.

bana hediye geldiği için ikisini de kullandım rahat ettim. elyaf benimkide ama terlemedi hiç. sen ayaklı al. 2 tane al dedim çünkü yıkanınca kuruması zor oluyor kışın. ben dün akşam astım hala ıslaktı sabah akşama da kurumaz.
gece ne giydireceğimi şaşırdım. kazak üstüne hırka giydirdim. ayağına da öreme pantolon giydirdim.

yok cnm internetteki çin takvimine göre dedim...kız çıkmıştı seni hatrlıyom sen öyle demiştin dediğin gibi...

2 tane alırım ilk önce birini alıyım kullanışlı ise ikinci yedek alırım:KK34: benim oğlan kıyafetleri çekiştirme huyu var yırtmaya çalışyo o derce önlüğü çıkarana kadar uğraşyo felaket belki tulumuda sevmez garip çocuk yakalı hiç sevmiyor gömlek giydirrdim bi kaç kez yakaları ile oynaya oynaya boğazına iz yaptı kendine zarar verio garip çocuk babası gibi haaa:KK53:

konuşmuştuk ya bir haftasonu ayarlayalım hep beraber gelin canım bir haftasonu lady falan da söyleriz :KK34: bana uyar

sana mı geleım
aslında lady gtsek daha mı ıyı olur ne
hem annesı hasta hemde kuzey olalı ben hıc gtmedım:KK17:sence:26:banada uyar sadece senın oraya nasıl gelırm onuda çözerız artık :KK9:

sana mı geleım
aslında lady gtsek daha mı ıyı olur ne
hem annesı hasta hemde kuzey olalı ben hıc gtmedım:KK17:sence:26:banada uyar sadece senın oraya nasıl gelırm onuda çözerız artık :KK9:

farketmez bende şey düşündüm.
kadın çocukla annesi ile bişeyler hazırlayıp uğraşmasın oda dışarı çıkmış olur diye düşündüm. alır kuzeyi çıkar ona da değişiklik olur bizim ev metrobüsün dibinde ya naan

koketa migrostaki de fresh değil normal plastik kapaklı falan ama tadını bilmiyorum kötü de olabilir

Son düzenleme:
farketmez bende şey düşündüm.
kadın çocukla annesi ile bişeyler hazırlayıp uğraşmasın oda dışarı çıkmış olur diye düşündüm. alır kuzeyi çıkar ona da değişiklik olur

evt doğru dıyorsun bende aklıma hıc hazırlık gelmıo sadece onları görmek gelıyo yapma desekte yorar o kendını:KK69:ıyı düşündün tamam cnm

selamlar herkese!
KOKET ben örümcek almadım sakıncalı diye. ama birinden aldım ve çok az oturttum içinde. pek yürümesine izin vermedim. önünde düğmeleri vardı müziğine basıyordum hoşuna gidiyordu. biraz oyalansın diye koydum sonra kaldırdım.

mama sandalyesi almadığıma çok pişmanım. herkes gereksiz masraf dedi ama büyüdükçe çok zorlandım. şimdi bile dışarda yemek yerken mama sandalyesine oturtuyorum. çok seviyor kendi yiyor.

cnm benim oğlanı zaptetmek çok zor biraz oyalansın isityorum örümcekte yorulsun yerde debelensin tabiki araştırdım alaln çok çok oturtulması zararlımış bide 7.aydan önce olmıcakmış kemik gelişim için 7 bitimine yakın alırım zıplamayı çok sevio bi görsen için hoplarmı zıplarmı naparsa bilmem artık:KK53:

mama sandelyesi alıcam msaya gelmeyi çok seviyo kucakta taşıyamıom artık belim kopyo 8 kiloyu geçtik bilyosun bende zayıfım taşıyamam okdar onu otursun yediririm rahat rahat

X