Kokoşş Hatunlar Kulübü

Güneş ben sana bişi sordum niye cvplamıyosun taa gerideeeeeeeeeeee

ne soprdun tatlım bebekken yedırdıklerımseee cvp ladım gormedınmıı genel bır cvp yazdım sana hattaaaa

baskad soru gormedım

avatar değiştim ohh kendimi çok sexü buldum nann bian...

Kendimi çok seviyorum kızlar ben zayıfladım 49 kiloya indim ve inişlerdeyim

bende bırden 49 a dusmustum bu 2 haftadır alıyorum ılac kullanıyorum 53 falan oldum 55 alsam yeteck banaaaaa ben cok zayf sevmıyrm yaaaaa cok kıloda sevmyrm sole hafıf dolgun olayım ama hehehe

Günaydinnnnnn diyorum ve bir soru soruyorum
Kahve selülit yaparmi kizlar?

evet yaparrrr derler yıllrdr ama ben kahve ıcmemmm yınede selulutum var kahve kola cıps bunlrla hıc ısım olmaz sanrm bırz yapısal cokda zayıfım ama seluluuttt o bıcımmmm tam portakal kabukluyum huhaaa

evet yaparrrr derler yıllrdr ama ben kahve ıcmemmm yınede selulutum var kahve kola cıps bunlrla hıc ısım olmaz sanrm bırz yapısal cokda zayıfım ama seluluuttt o bıcımmmm tam portakal kabukluyum huhaaa

poff careside yok tabi, bendede ayni durum var maalesef

poff careside yok tabi, bendede ayni durum var maalesef

ya spor yapsam toparlarımmm bırz ama yapcak zamanım yokkk merdıvenlerı sabah aksm ın cık yapayım asansor kullanmayım dedım amaaa ztn yoruluyorm. benmde selulut yapıdandr dıyorum bırde 55 49 kılo arasnda gıdp gelrm hep sanrm onla alakalı dıyorum azck kılo alsam bence kaybolcak onlr bende hehehe

bende 52 yim biraz versem kaybolur diye düsünüyorum ama sanmiyorum

aammmaan bi geliyim bakayım dedim oda ne muabbet kilo 59 kiloyum şu an bana 49 larla 55 le geliyonuz puuffsss ama bende zayıflıyom yaaavv 83 den indim buralara 53 olaydım iyiydi..
koket çok zayıflama kız 49 iyi yüzün çook güzelleşiyo kilo alınca senin..yok lan kıskançlıktan değil 49 iyidir..
niye söylemiyon dün smoke la parka gittik diyee utanıyon mu benden ezikmiyim lan been :)
ben kaçar gezmeye gidiciim hava çok güzel aloşu yıkacaam daahhaa öptüümm...
dedikodumu etmen haaa..

ulen bu mu yanı okdr attk tuttk dedın gezmeye gıdecegını yazmak ıcınmı gırdın kıtabım nerdeee?:)

anam öküz mü gecıt dıycektımmm
neyse toparlanırsın cnm ılerkı saatlerde

yok valla usluyduukkk

bencıl değilsın olması gerekende o

ohh ne güzel hasretın gıderırsınız artık
avatar değiştim ohh kendimi çok sexü buldum nann bian...

Kendimi çok seviyorum kızlar ben zayıfladım 49 kiloya indim ve inişlerdeyim

maşallah bende o kılodayımm47 de olabılırm suan tam bılmım ama sen zayıfmışsın len bıde bende boy yok

bılmemkı ben hıc ıcmem ama selülitimde yok ondan mı bılmem

parka mı gıttınız ne güzel laa keşke bende olaydımmm
gezın anam gezın sız benımde tek arkadaşım bıle yohhh
bızde sızı öptükk

Valla bocum okuz gecms gıbıym ama sanrm yavru ceylan ustumu actı gecee tutlmusm:):)kendısnn uyku tulumu oldugu ıcn!!!

selam kızlar!
smoker gelmiş ve gitmiş. oh gez bakalım tadını çıkar.

güneş geçmiş olsun. ilaç filan sürseydin.

koket naber? hevukun yazısında koydum. bebek için kahvaltıya yoğurda bebe büsküvisi koy demiş. ama cicibebe kullanma çok fazla şekerli.
ben diş kaşıma büsküvisi almıştım o daha az şekerli. birde hipp'in organik büsküvileri var. onlarda güzel oluyor. ek gıdalara başladın mı yavaş yavaş.

Heraldee canımm. Sanırsamm Üşütmüş olabilirimm..

Aynenn akşam olmasını bendee çok istiyorumm. Zatenn ben evdeyimdee kocamm gelsinn diyee

gecmıs olsun tekrar cnm dıkkat et

bende evımı özledım bıde dınlenmek ıstıyorummkocem bugun yok yarın sabah gelcek yalnız takılcam artık

evet yapar bence içinde kafein var kafein selülit yapar...

ben kahve fazla içmem bindebir strabucks a gidersem ...Evde hiç içmem selülitim yok ...
gerçi aşırı şişmanlarda selülit kahve içmeselerde oluyor diye bilyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…