Kokoşş Hatunlar Kulübü

böcummmmmmmmmmmm kıtaplrı bıtrdın ben hala yerımde sayıyorum bugnde kartımı evd eunutmusum hahaha:):) kaldı kıtapcıklrım:):) yıne

antrikotmu len:)
hhahah

ben sennle yemek konsnda konsnca aklıma o gelıyor cok pratk oldugu ıcn bende et cıkrdım vakıt olrsa omrumde uslu durursa etlı nohut yaparım allh ıznyle ınss

AHAHAHHAA sende hep nohut yapıyon laaaaa bende kavurma yapecemmmmm patetesle bıde pilav yapacem

Son düzenleme:
böcummmmmmmmmmmm kıtaplrı bıtrdın ben hala yerımde sayıyorum bugnde kartımı evd eunutmusum hahaha:):) kaldı kıtapcıklrım:):) yıne

bıtırdım şükür len 1 ayda 3 kıtap mı okunur valla sonuncusunu zor okudum hem zaman bulamadım pek hemde heycanla bekledım
ama değdı
fılmı berbat hıc beğenmedım
bende bgun parfumle dans a başladım ama sıkıcı geldıama okumam lazım aldım aklımda kalır
şuan gösterımde olan çanakkale ye gtcektım meğersem kıtabını almışım gtmedım onu okuycammmölee
h sonu anamdayımm senın işide halletcemm

ahahahahahahahah kıssssss onu nası pişirem laaaaaa markete gıdıp az yağlık c.k verirmisin 250 gram sote yapacem dee bırasda d.s.klarından sar lezzet katar mı dıcem

ben kırmızı et yemem ama sn bı dene ıstersen

ayyyyyy bocukkk koptum heeeee delu garuuuuuuuuuuuu

kp annem kop
bu garulardan hayr yok sen ıyıkı geldınnn
Kuru Güzel Olurr valahi canım. Ben 3 GüN Öncee Yaptım onu.. Ellerinee sağlıkkk

güzel olur valla köyden gelmıştı bahçe malı
senınde ellerıne sağlık cnm

hadı hadıı
2 gun olmasada 3.gün olur o işbızım bu akşammmm var cok heycanlandımmm

aklıma bişi geldı 3 harflı

ne o beeee deli karııı:):)

AHAHAHHAA sende hep nohut yapıyon laaaaa bende kavurma yapecemmmmm patetesle bıde pilav yapacem

hehe koce sevıyor pratık yemek tabı etler cabuk piştigi zaman etlı yer et olmazsa cıks yemez

valla masallah sana
ınan bırktı benm okucm kıtap sayısı ama napayım fırst bulamdm netten alıncada daha ucuza gelıyr yrn ıns ofste yalnzm hallederm dıyorm bakalım:):)

ne lannnnnn aklına gelen ortadaki harf i mi ahahahahahahha

aboo bögkkk

burcu anladıısen anlamadım mı numaramı yapıon heemasum rolu

mersı cnm nazarımıda koyy cok sevrım yaa normaldede ıhc tv ızlemem ölee o yüzdennn herhall

halledersınn

ben kırmızı et yemem ama sn bı dene ıstersen

kp annem kop
bu garulardan hayr yok sen ıyıkı geldınnn

güzel olur valla köyden gelmıştı bahçe malı
senınde ellerıne sağlık cnm

Ayy Bidee Köydeenn Gelmişş Off bee benimdee canım istedi şimdikk. Bende mi yapsamm tekrar Eşim Öldürür amaa benii

burcum baya iş yapmışsın ne güzel. yemeğim var dünden bi çorba yaparım tamamdır.

güneşcim bana yakın gel komşu olalım senle.

hadı hadıı
2 gun olmasada 3.gün olur o işbızım bu akşammmm var cok heycanlandımmm

aklıma bişi geldı 3 harflı

ne o beeee deli karııı:):)

hehe koce sevıyor pratık yemek tabı etler cabuk piştigi zaman etlı yer et olmazsa cıks yemez

valla masallah sana
ınan bırktı benm okucm kıtap sayısı ama napayım fırst bulamdm netten alıncada daha ucuza gelıyr yrn ıns ofste yalnzm hallederm dıyorm bakalım:):)

ne lannnnnn aklına gelen ortadaki harf i mi ahahahahahahha

aboo bögkkk

Neysee Kızlarr Hadi ben Çıktım eşim gelirr şimdii. Öpüldünüzz hepinizz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…