Kokoşş Hatunlar Kulübü

burcu anladıı:KK53::KK53:sen anlamadım mı numaramı yapıon hee:KK23:masum rolu

mersı cnm nazarımıda koyy:nazar: cok sevrım yaa normaldede ıhc tv ızlemem ölee o yüzdennn herhall

halledersınn

burcum baya iş yapmışsın ne güzel. yemeğim var dünden bi çorba yaparım tamamdır.

güneşcim bana yakın gel komşu olalım senle.

böggkk anladık ber anladıkk ayup bişi ettende tıksındırcenz haaa:KK70::KK70::2:

bende çıkammmm

iyi akşamlar
dizili akşamlar sızlere:KK23::KK23:yarın say baştan saycam heee herkes burda olsunn

mucujssss:KK55:

günaydunnnnnnnnn
anam bı uymuşuz kocemle 21:20 de sabaha kadar:KK1:tabı ben sık sık uyandım ama baya dınlenmışım
akşam koştur koştur yemek yaptım (kuru pılav mercımek corbası mantı cacık)
8 de masaya otruduk sonra nevresım ve renklılerımı ütüledım kocemın ayağı cok kötü olmuş ona masaj yaptımmm sonra uydukk uslu uslu:KK53:

Son sayfayı göremiyorum..
Koket bide yoğurduna ve kahvaltıya bebek büsküvisi koyuyodum
8 Yıl oldu hatırladıkça yazıyorum.
T. kızları filan geçen sene bebikleri oldu arayıp tarif alıyolardı
Kahvaltı çorba bebeğim yok ama bilgiliyim bu konularda.
Çişe alıştırma dönemi filan ..
Mesela ben yiğenime öğretirken çişini
Hadi bunu kime yollayalım anneye gönderelimmi diyodum oynatarak sifonu çekerken el sallıyoduk :KK9:
Dayıya anneye yolluyoduk 4,5 günde öğrenmişti.
İlk hagisin bezleriyle başladım çamaşır gibi olanlardan kilot gibi hani..

Günaydın:KK48:

hevuk negüzel bakmışsın yeğenine maşalllah...Allahım bian önce kucağını doldursun ...

çocuk düşünyosun dimi hevuk istiyosun yani?

günaydunnnnnnnnn
anam bı uymuşuz kocemle 21:20 de sabaha kadar:KK1:tabı ben sık sık uyandım ama baya dınlenmışım
8 de masaya otruduk sonra nevresım ve renklılerımı ütüledım kocemın ayağı cok kötü olmuş ona masaj yaptımmm sonra uydukk uslu uslu:KK53:

hazır mantımı yaptın böcük ? seviyomu eşin hangisini kullanyosun mantıda?

süreklıde dışarsaydık sınema yeme içme derken bıde gratıs e cok harcadık kozmetık :KK31:kaldık çıplakk:KK1:
bu hafta kira ve kredı var artık ben haftalığı kocem aylığını bırleştırıp öderık
Rabbım sağlık versın ödenır amann

yok cnm ayağı cok kötü olmuştu kıyamadım aslında öle özel günede gerek yok geçen haftada 400 tl verdım traş mak.falan aldı dedım bak bu d günü hedıyen hee daha sıteme ama ayakkabıda aldım
işler arasında zamanın bı önemı yok zaten:KK69:
bı plan yapmadım cnm:26:param olsun plan kolay dıyorum evlılık yıldönümü daha muhım sızden bişiler rıca ederım artık

daha var düşünürüz cnm:KK19:

oh ne güzel daa
bende ayrılcam ama bakalım ne zmnn:KK31::KK31:

çocuk olunca bu sene yıl dönümüm çok vasat geçti.....:KK19:

hiç bişi yapmadık bende bebek bakyodum evde k.v vardı bide hediye felan almadım eşimde almadı sıradandı zaten kızgındım o aralar cnm bişi yapmak istemedi.

hazır mantımı yaptın böcük ? seviyomu eşin hangisini kullanyosun mantıda?

yok cnm köy mantısı
annem yapıyoo

çocuk olunca bu sene yıl dönümüm çok vasat geçti.....:KK19:

hiç bişi yapmadık bende bebek bakyodum evde k.v vardı bide hediye felan almadım eşimde almadı sıradandı zaten kızgındım o aralar cnm bişi yapmak istemedi.

doğrudur cnm aman bızımde mı öle olcek :KK25::KK25:
barı kucuk hedıyeler lsaydınız bacumm yaa

yok cnm köy mantısı
annem yapıyoo

doğrudur cnm aman bızımde mı öle olcek :KK25::KK25:
barı kucuk hedıyeler lsaydınız bacumm yaa

çok kavga ediyoduk hatrlarsan o döneme rastgeldi...bişi yapmak istemedim evde kaynanatörde olunca bişyerede gitmek istemedim:KK14:

köy mantımı çok severimmmmmmmmmmmmm:KK56::KK56:

yaff ben annem gelince yaptırım yaa annem güzel yapıyo hem buzluğa atıyım...

Böcük benim çizelge niye ters laaa anlamadım bi baksana 12 en başta ala ala ? anlamı doğru ama :44::44::44::44:

çok kavga ediyoduk hatrlarsan o döneme rastgeldi...bişi yapmak istemedim evde kaynanatörde olunca bişyerede gitmek istemedim:KK14:

köy mantımı çok severimmmmmmmmmmmmm:KK56::KK56:

yaff ben annem gelince yaptırım yaa annem güzel yapıyo hem buzluğa atıyım...

ANLADIM cnm aman hedıye cokmuş ona zatenn:KK22::KK22:

anneler yapar merak etme:KK69:at buzlua kolaylık olur cnmmm

günaydunnnnnnnnn

gunaydınnn kızlarr nasılsınız bakalımmmm...

benım sırtım tutlumus donemıyrm anı harektlerde nefesm kesılır gıbı oluyor kotu bır agrıya kolum falan agrıu ıcndeee neyse ofıs bugn skaın allahtn :KK43::KK43:

bnm pasa ustumde yatnca normal:KK43::KK43: aksm dızı mızı olmadı bocuk bızdede ben cocugu uyutrkn uyuyakalmsm her gece oldugu gıbı koce bıgun ısyan bayragını cıkarak hahaha:):)

send euslu uslu uyudugunaa emınmısnnnn:):):KK52:

ANLADIM cnm aman hedıye cokmuş ona zatenn:KK22::KK22:

anneler yapar merak etme:KK69:at buzlua kolaylık olur cnmmm

yaff ben ara sıra kocama hediye alırım illa özel gün olmasına gerek yok aslında ama o günü özel bi yemek çiçek fena olmazdı ne kdaarr bencilim ona yok bana varrr olsun:KK23:

annem gelcek ay sonuna torunuunu özlemiş :KK51:

gunaydınnn kızlarr nasılsınız bakalımmmm...

benım sırtım tutlumus donemıyrm anı harektlerde nefesm kesılır gıbı oluyor kotu bır agrıya kolum falan agrıu ıcndeee neyse ofıs bugn skaın allahtn :KK43::KK43:

bnm pasa ustumde yatnca normal:KK43::KK43: aksm dızı mızı olmadı bocuk bızdede ben cocugu uyutrkn uyuyakalmsm her gece oldugu gıbı koce bıgun ısyan bayragını cıkarak hahaha:):)

send euslu uslu uyudugunaa emınmısnnnn:):):KK52:

Güneş ben sana bişi sordum niye cvplamıyosun taa gerideeeeeeeeeeee:KK19::KK19:

avatar değiştim ohh kendimi çok sexü buldum nann bian...:KK16:

Kendimi çok seviyorum kızlar ben zayıfladım 49 kiloya indim ve inişlerdeyim :KK53:

X