Kokoşş Hatunlar Kulübü

uyku tulumuuuuuuuuuuuuuuuu sordum geride almışmıydın ömürtoşa

yaa düşmek istemiyom artık 49 dan geriye gitmeyim ama iştahım berbat hiçbişi yemiyorum canım istemiyo

kız sende nerden selülit var hiç inanmadım haaa zayıfsın bide ırsimi yoksa annende varmıydı?

verınce kaybolmaz yaaa bencee spor tek caresııı ama onada benm vaktım yok aslaaa:):)belkı gunn bırnde ısten cıkarsam

bence de spor en iyisi tabideee...

şu kremi kullanıyodu arkdaşım çok etkisini gördüm diyo ama 3 tane bitirmiş düzenli her banyodan sonra sürüyor ve yürüyüş yapıyor bacakları hakkaten düzelmiş gibi kendisi Rus hani bahsetmiştim benim bacakları görmüştü plajda (selülit yok sende ne kullanyosun dedi )dedim ben bişi kullanmıyorum ama sigara alkol kafeinli içecek fazla sevmem (çay hariç) çok salata meyve tüketirim felan dedim...
oda ben de kötüydü dedi lierac ile az düzeldi dedi valla kremler işe yararmı diye düşünmeyin ben çatlak lierac krem kullandım hiçbir yerimde çatlak olmadı bu markaya nedense güvendim yaaa iyi bence arkdaşlar çatladı başka kremlerle....

pardon bacıcığım yafff kurabişlerle park gezimiz kusmalı sıçmalı çok güzeldi

83 den indim diyosun süper aslında 24 kilo vermişsin 6 ayda daha ne istiyosun cnmsın yaaa

ben vermek istemiyorum smoke kendi gidiyo iş hayatıda başlayınca gitti iştah

nere gidiyon gezmelereeee mia aradı ben parka gidiciğimmm benim ulubatluuu ile fink atam biraz

cnm snada sordum uyku tulumu arkda hiç cvp vermedinrahat olyomu nasıl aldınız kullandınızmı ?

hımm cici bebe bende pek sevmedim haklısın hipp var ondan alcm 6 aylık olanı yoğurda başladık dün çok kustu yaa felakettii kaç kez kıyafet değiştirdim ne yese kustu dün ama yoğurt kokusu var kusmasında

yoğurdu biraz fazla kaçırdık galiba bugün az verelim bakalım:26:

Benimkisi Normaldee akşam 5'te Gelirr memur olduğu için. Amaa Antalya merkeze gitti iş için kurye olarak oraya gönderdiler. O yüzdenn Geç gelicek bugün..

saçalrını ben görmedim accık koysana ben gitmeden 14:00 çıkyorum süt iznine çıkmadan göremde çıkıyım

Bu kremi Karnına filan sürebiliyo musunn ?? Hani çatlaklar içinn. Hamileykenn çatlıyo yaa hep doğurduktan sonraa iz kalıyo hep. Geçiriyomu bu kremm canım ??

Bu kremi Karnına filan sürebiliyo musunn ?? Hani çatlaklar içinn. Hamileykenn çatlıyo yaa hep doğurduktan sonraa iz kalıyo hep. Geçiriyomu bu kremm canım ??

yok bu çatlak için değil cnm selülit için sıklaştırıcı özelliği var ayrıca düzgünleştiryo cildi okdarrr lierac benim kullandığım çatlaklar içindi onun serumu var hamilelik bitince o iyimiş onu kullanmak lazım eğer çatlak olduysa azltıyomuş tümden yok ettiğini sanmıyorum görünürlüğü azaltır sadece

maşallah saçlarına

üstelik boya ile nasıl korudun bu parlaklığı ve uzunluğu merak ettim şimdi hem açılmış saçlar

Buyrunn Canlarımm Bunu dün çektirdimm.. Arkadannn saçımın Fotoğrafıı

Günaydın

hevuk negüzel bakmışsın yeğenine maşalllah...Allahım bian önce kucağını doldursun ...

çocuk düşünyosun dimi hevuk istiyosun yani?

Amin İnşallah O benim canımdı ya çok seviyorum onu evlendim düğün günü sabah onla ilgilenememiştim düğün yüzünden
Yüzü gözü solmuştu yavrumun kuaföre giderken ağlaya ağlaya gittim çok özlüyorum onu.
GARİP YAVRUM BENİM CANI TEYZESİNİN.
Evet düşünüyordum koket ama olmuyor tüp bebekte yaptırmıştık olmadı.
Bazen diyorum Rabbim bizden ii biliyor ne zaman yollayacağını eşimle çok problemler yaşıyoruz.
Şimdi düşünmüyorum gerçi paris seferleri 4 aydır iptal

uçları incelmiş ama biraz aldırsana daha güzel olmazmı kestirmiyomusun hiç?

ne şampuan kullanyosun bakım krem v.s?

Maşallah canım saçların çok güzel nasıl boyatıyosun okadar uzun saçı yav.
Sarı çok yıpratıyor saçı.

uçları incelmiş ama biraz aldırsana daha güzel olmazmı kestirmiyomusun hiç?

ne şampuan kullanyosun bakım krem v.s?

Evet Biraz Uçlarından Aldırmayı DüşüNüyorum Canım.. Saçlarımaa Elidor Kullanıyorum Şampuanı,Kremi ve Banyodan Sonra sürdüğüm bir kremi var onu kullanıyorum başkadaa bişey yokk

Ayaksızlar daha rahat ayaksız al bence
Kara atsan onla hiç bişey olmaz
Diğerleri ayaklılar hemen küçülüyo çünki dar gelince rahatsız eder
Ayaksız daha kullanışlı.

Maşallah canım saçların çok güzel nasıl boyatıyosun okadar uzun saçı yav.
Sarı çok yıpratıyor saçı.

Dip Boyası Yaptırıyorumm Canım Ben. Her defasındaa saçımın tümü boyanmıyo yani. Sürekli tümden Boyansaa elbette yanarr heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…