Kokoşş Hatunlar Kulübü

Dip Boyası Yaptırıyorumm Canım Ben. Her defasındaa saçımın tümü boyanmıyo yani. Sürekli tümden Boyansaa elbette yanarr heraldee

Masallah canim nekadar güzel saclarin
Ben bu konuda cok yaraliyim ahh ahhh ne kadar güzel saclarim vardi ama sari boy yakti simdi kahve boyattim ama hala kirik , uzatmaya calisiyorum

Dip Boyası Yaptırıyorumm Canım Ben. Her defasındaa saçımın tümü boyanmıyo yani. Sürekli tümden Boyansaa elbette yanarr heraldee

İlk boyatırken zor olmuştur
Bende bi kez platin yaptım saçlarım o gün bugün yok
Benim ablamında sarı saçları ona bişi olmuyo onun saçlarıda güzel maşallah.

52 kiloyum ama irsi bende galiba hep vardi kendimi bildim bileli
Kahvede fazlalastiriyor heralde

benim Gülnur ablam var yaş itibarıyla ayrıca başka sorunlarla çocuğu olmuyodu hep tüp bebek tedv. gördü ama 10 sene uğraştı olmadı ...Bıraktı ümdi kesti derken rabbim çok büyük hamile kaldı hemde doğal olarak şokk olduk çok para harcı çünkii olmuyor diye hep ağlardı dua ederdik hepimiz ...

Allahım çok büyük bu ay doğurcak inşallah sağsalim kucağına alır merakla bekliyoruz ...

sen şimdi düşünme bişeyleri yoluna koy ondan sonra tekrar doğal olarak denersin baktın olmuyor Antalyada çok başarılı bir dr. var ali fuat belki duymuşsundur onu araştırırsın mauyeneye millet hep başka şehirlerden geliyor sadece sorunlu hamilelik ve çocuğu olamayanlara bakıyor çok başarılımış hatta randeu almak beklmek çok zormuş baya kalbalık hep ofisinin önü antalyada 1 numara diyebilirim

şu problemleri atlat şuzmanda çocuk olması pek iyi olmaz zaten sende ona kızgınsın herşey yoluna girer inşallah...Çok üzüldüm geçen anlattığnda

KOKETCİM sorunu görmedim canım. hemen cevaplayım bana uyku tulumu hediye geldi hem ayaklı hem de torba şeklinde. ikisini de geçen kışa kadar kullandım rahatça. ama torba şeklinde olan baya büyüktü. küçültmek için alttan çıtçıtı vardı. onu yukarıya çıtçıtlıyordum. 15 cm filan kısalıyordu. 5 aylık filan başladım kullanmaya. boyu uzayınca çıtçıtı kullanmadım. şimdi ayaklı kullanıyorum çok rahat oluyor. bide biraz büyük al çabuk büyüyorlar. en az 2-3 tane olsun. kışın kurutması zor oluyor. benim 1 tane kaldı şimdi yedek bakıcam.

Son düzenleme:
Benimkisi Normaldee akşam 5'te Gelirr memur olduğu için. Amaa Antalya merkeze gitti iş için kurye olarak oraya gönderdiler. O yüzdenn Geç gelicek bugün..

anladım cnmmmm

saçların harıka daha öncede görmüştüm zaten maşallah
selam bacılarım anca fırsat bulup gelebıldımmmmmm

h geldın cnmmmmm

bendede porgramlardan dolayı mıdır nedır kk cok yavaş kıl olup cıkıyoummm

ömürtoş muydu o bende kocen sandımmm

kocaya fırsat verenmı var omurtos kafamın ustunde heppp yatagımızı ıstıla ettı sıpaa:):)

canım saol ya sabah kalktm tutlmsm dırek ıse geldm aksm yakı falan alcm olmazsa cunku fenalardym

canım dun cvp vermıstım okumamıssn sanırım sen yemek konusundada tulum konusundada cvp yazdım sana
ben dogdugndan berı kullanıyorum 2sınıde ayaklı aldım arastrmalarım sonucu mother careden bak guzl tulumları var yada ıcıne bak cok terletmıck bısı al
omur ustunu sureklı acıyor oyuzdn tek care bızde uyku tulumuuuu ıcıne ınce gıydıryrm ustunede tulum kalın gıydrrsem cok terlıyor daha kotu oluyor

Buyrunn Canlarımm Bunu dün çektirdimm.. Arkadannn saçımın Fotoğrafıı

Eki Görüntüle 551492

sen su topiki olan kız deılsn dımı ama :26:

Hangi Topiki canım ??

canım saçlarının MAŞALLAHI var cidden gür ve parlak yalnız bana bukadar uzun bıras ıtıcı gelıyor yaaaa basit bi görüntü verıyor tabı zevk meselsi

uzun sac sevıyorum ama her daım bakımlı olcak cok uzn banada ıtıcı gelıyor ama sekıllendırılınce guzel tabesııı onunlada ben ugrasamam klasık uznlukla ıdare ederm
buarada benm saclrn yıne cok dokulmeye basladı sanırım mevsımsel dıyorumm ıns oledır bakımda yapmıyrm bayadr

GÜNEŞCİM kas gevşetici de kullan mutlaka. ah ömürtoş ah annesinin üstünü açık bırakmış.

uzun ve bakımlı saçı bende severim. berayın saçları çok hoş maşallah.
güneş benimde dökülüyor saçlarım. boyamın zamanı geldi de geçti bile.

ben boyamama kararı aldım canımm belkıde sene oldu boyatmayalı boyalr yarıya ındıııı:):) beyazlrmda cıkms bıkac tel ama henuz goze batmıyor bırsure boyasız takılcm sıkldm boyatmaktn:):) ama bakım yapmıyorum uzun zamandır saclarıma

kansızsıın ya bacımmm ondan dokuluyor sacların bıde b 12 eksiliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…