Dip Boyası Yaptırıyorumm Canım Ben. Her defasındaa saçımın tümü boyanmıyo yani. Sürekli tümden Boyansaa elbette yanarr heraldee
Dip Boyası Yaptırıyorumm Canım Ben. Her defasındaa saçımın tümü boyanmıyo yani. Sürekli tümden Boyansaa elbette yanarr heraldee
evet yapar bence içinde kafein var kafein selülit yapar...
ben kahve fazla içmem bindebir strabucks a gidersem ...Evde hiç içmem selülitim yok ...
gerçi aşırı şişmanlarda selülit kahve içmeselerde oluyor diye bilyorum
Amin İnşallah O benim canımdı ya çok seviyorum onu evlendim düğün günü sabah onla ilgilenememiştim düğün yüzünden
Yüzü gözü solmuştu yavrumun kuaföre giderken ağlaya ağlaya gittim çok özlüyorum onu.
GARİP YAVRUM BENİM CANI TEYZESİNİN.
Evet düşünüyordum koket ama olmuyor tüp bebekte yaptırmıştık olmadı.
Bazen diyorum Rabbim bizden ii biliyor ne zaman yollayacağını eşimle çok problemler yaşıyoruz.
Şimdi düşünmüyorum gerçi paris seferleri 4 aydır iptal
Benimkisi Normaldee akşam 5'te Gelirr memur olduğu için. Amaa Antalya merkeze gitti iş için kurye olarak oraya gönderdiler. O yüzdenn Geç gelicek bugün..
selam bacılarım anca fırsat bulup gelebıldımmmmmm
ömürtoş muydu o bende kocen sandımmm
selam kızlar!
smoker gelmiş ve gitmiş. oh gez bakalım tadını çıkar.
güneş geçmiş olsun. ilaç filan sürseydin.
koket naber? hevukun yazısında koydum. bebek için kahvaltıya yoğurda bebe büsküvisi koy demiş. ama cicibebe kullanma çok fazla şekerli.
ben diş kaşıma büsküvisi almıştım o daha az şekerli. birde hipp'in organik büsküvileri var. onlarda güzel oluyor. ek gıdalara başladın mı yavaş yavaş.
canım dun cvp vermıstım okumamıssn sanırım sen yemek konusundada tulum konusundada cvp yazdım sanauyku tulumuuuuuuuuuuuuuuuu sordum geridealmışmıydın ömürtoşa
yaa düşmek istemiyom artık 49 dan geriye gitmeyim ama iştahım berbat hiçbişi yemiyorum canım istemiyo
kız sende nerden selülit var hiç inanmadım haaa zayıfsın bide ırsimi yoksa annende varmıydı?
Buyrunn Canlarımm Bunu dün çektirdimm.. Arkadannn saçımın Fotoğrafıı
Eki Görüntüle 551492
kocaya fırsat verenmı var omurtos kafamın ustunde heppp yatagımızı ıstıla ettı sıpaa:):)
canım saol ya sabah kalktm tutlmsm dırek ıse geldm aksm yakı falan alcm olmazsa cunku fenalardym
canım dun cvp vermıstım okumamıssn sanırım sen yemek konusundada tulum konusundada cvp yazdım sana
ben dogdugndan berı kullanıyorum 2sınıde ayaklı aldım arastrmalarım sonucu mother careden bak guzl tulumları var yada ıcıne bak cok terletmıck bısı al
omur ustunu sureklı acıyor oyuzdn tek care bızde uyku tulumuuuu ıcıne ınce gıydıryrm ustunede tulum kalın gıydrrsem cok terlıyor daha kotu oluyor
sen su topiki olan kız deılsn dımı ama :26:
Hangi Topiki canım ??
Hangi Topiki canım ??
canım saçlarının MAŞALLAHI var cidden gür ve parlak yalnız bana bukadar uzun bıras ıtıcı gelıyor yaaaa basit bi görüntü verıyor tabı zevk meselsi
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...ar-icin-denedigim-dogal-tarifler-resimli.html
deilmişşn saclrınz aynı ama
Hıı Evet Canım aynıymış saçlarımız.Şimdik farkettim haberimm yoktu
GÜNEŞCİM kas gevşetici de kullan mutlaka. ah ömürtoş ah annesinin üstünü açık bırakmış.
uzun ve bakımlı saçı bende severim. berayın saçları çok hoş maşallah.
güneş benimde dökülüyor saçlarım. boyamın zamanı geldi de geçti bile.
burcummmm ordamısınnnn
konuyu en başından okumadım ama bende varım :)
uzun sac sevıyorum ama her daım bakımlı olcak cok uzn banada ıtıcı gelıyor ama sekıllendırılınce guzel tabesııı onunlada ben ugrasamam klasık uznlukla ıdare ederm
buarada benm saclrn yıne cok dokulmeye basladı sanırım mevsımsel dıyorumm ıns oledır bakımda yapmıyrm bayadr