burcu anladıısen anlamadım mı numaramı yapıon hee masum rolu
mersı cnm nazarımıda koyycok sevrım yaa normaldede ıhc tv ızlemem ölee o yüzdennn herhall
halledersınn
burcum baya iş yapmışsın ne güzel. yemeğim var dünden bi çorba yaparım tamamdır.
güneşcim bana yakın gel komşu olalım senle.
ben kaçıyorummmmm bacılarım yarın görüşürüz
Son sayfayı göremiyorum..
Koket bide yoğurduna ve kahvaltıya bebek büsküvisi koyuyodum
8 Yıl oldu hatırladıkça yazıyorum.
T. kızları filan geçen sene bebikleri oldu arayıp tarif alıyolardı
Kahvaltı çorba bebeğim yok ama bilgiliyim bu konularda.
Çişe alıştırma dönemi filan ..
Mesela ben yiğenime öğretirken çişini
Hadi bunu kime yollayalım anneye gönderelimmi diyodum oynatarak sifonu çekerken el sallıyoduk
Dayıya anneye yolluyoduk 4,5 günde öğrenmişti.
İlk hagisin bezleriyle başladım çamaşır gibi olanlardan kilot gibi hani..
günaydunnnnnnnnn
anam bı uymuşuz kocemle 21:20 de sabaha kadartabı ben sık sık uyandım ama baya dınlenmışım
akşam koştur koştur yemek yaptım (kuru pılav mercımek corbası mantı cacık)
8 de masaya otruduk sonra nevresım ve renklılerımı ütüledım kocemın ayağı cok kötü olmuş ona masaj yaptımmm sonra uydukk uslu uslu
süreklıde dışarsaydık sınema yeme içme derken bıde gratıs e cok harcadık kozmetıkkaldık çıplakk
bu hafta kira ve kredı var artık ben haftalığı kocem aylığını bırleştırıp öderık
Rabbım sağlık versın ödenır amann
yok cnm ayağı cok kötü olmuştu kıyamadım aslında öle özel günede gerek yok geçen haftada 400 tl verdım traş mak.falan aldı dedım bak bu d günü hedıyen hee daha sıteme ama ayakkabıda aldım
işler arasında zamanın bı önemı yok zaten
bı plan yapmadım cnm:26aram olsun plan kolay dıyorum evlılık yıldönümü daha muhım sızden bişiler rıca ederım artık
daha var düşünürüz cnm
oh ne güzel daa
bende ayrılcam ama bakalım ne zmnn
hazır mantımı yaptın böcük ? seviyomu eşin hangisini kullanyosun mantıda?
çocuk olunca bu sene yıl dönümüm çok vasat geçti.....
hiç bişi yapmadık bende bebek bakyodum evde k.v vardı bide hediye felan almadım eşimde almadı sıradandı zaten kızgındım o aralar cnm bişi yapmak istemedi.
yok cnm köy mantısı
annem yapıyoo
doğrudur cnm aman bızımde mı öle olcek
barı kucuk hedıyeler lsaydınız bacumm yaa
çok kavga ediyoduk hatrlarsan o döneme rastgeldi...bişi yapmak istemedim evde kaynanatörde olunca bişyerede gitmek istemedim
köy mantımı çok severimmmmmmmmmmmmm
yaff ben annem gelince yaptırım yaa annem güzel yapıyo hem buzluğa atıyım...
günaydunnnnnnnnn
anam bı uymuşuz kocemle 21:20 de sabaha kadartabı ben sık sık uyandım ama baya dınlenmışım
akşam koştur koştur yemek yaptım (kuru pılav mercımek corbası mantı cacık)
8 de masaya otruduk sonra nevresım ve renklılerımı ütüledım kocemın ayağı cok kötü olmuş ona masaj yaptımmm sonra uydukk uslu uslu
ANLADIM cnm aman hedıye cokmuş ona zatenn
anneler yapar merak etmeat buzlua kolaylık olur cnmmm
gunaydınnn kızlarr nasılsınız bakalımmmm...
benım sırtım tutlumus donemıyrm anı harektlerde nefesm kesılır gıbı oluyor kotu bır agrıya kolum falan agrıu ıcndeee neyse ofıs bugn skaın allahtn
bnm pasa ustumde yatnca normalaksm dızı mızı olmadı bocuk bızdede ben cocugu uyutrkn uyuyakalmsm her gece oldugu gıbı koce bıgun ısyan bayragını cıkarak hahaha:):)
send euslu uslu uyudugunaa emınmısnnnn:):)