- 2 Ağustos 2009
- 439
- 2
avatar değiştim ohh kendimi çok sexü buldum nann bian...
Kendimi çok seviyorum kızlar ben zayıfladım 49 kiloya indim ve inişlerdeyim
49 mu
nasil verdin canim okadar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güneş ben sana bişi sordum niye cvplamıyosun taa gerideeeeeeeeeeee
Günaydinnnnnn diyorum ve bir soru soruyorum
Kahve selülit yaparmi kizlar?
evet yaparrrr derler yıllrdr ama ben kahve ıcmemmm yınede selulutum var kahve kola cıps bunlrla hıc ısım olmaz sanrm bırz yapısal cokda zayıfım ama seluluuttt o bıcımmmm tam portakal kabukluyum huhaaa
poff careside yok tabi, bendede ayni durum var maalesef
ya spor yapsam toparlarımmm bırz ama yapcak zamanım yokkk merdıvenlerı sabah aksm ın cık yapayım asansor kullanmayım dedım amaaa ztn yoruluyorm. benmde selulut yapıdandr dıyorum bırde 55 49 kılo arasnda gıdp gelrm hep sanrm onla alakalı dıyorum azck kılo alsam bence kaybolcak onlr bende hehehe
bende 52 yim biraz versem kaybolur diye düsünüyorum ama sanmiyorum
aammmaan bi geliyim bakayım dedim oda ne muabbet kilo 59 kiloyum şu an bana 49 larla 55 le geliyonuz puuffsss ama bende zayıflıyom yaaavv 83 den indim buralara 53 olaydım iyiydi..
koket çok zayıflama kız 49 iyi yüzün çook güzelleşiyo kilo alınca senin..yok lan kıskançlıktan değil 49 iyidir..
niye söylemiyon dün smoke la parka gittik diyee utanıyon mu benden ezikmiyim lan been :)
ben kaçar gezmeye gidiciim hava çok güzel aloşu yıkacaam daahhaa öptüümm...
dedikodumu etmen haaa..
gunaydınnn kızlarr nasılsınız bakalımmmm...
benım sırtım tutlumus donemıyrm anı harektlerde nefesm kesılır gıbı oluyor kotu bır agrıya kolum falan agrıu ıcndeee neyse ofıs bugn skaın allahtn
bnm pasa ustumde yatnca normal aksm dızı mızı olmadı bocuk bızdede ben cocugu uyutrkn uyuyakalmsm her gece oldugu gıbı koce bıgun ısyan bayragını cıkarak hahaha:):)
send euslu uslu uyudugunaa emınmısnnnn:):)
yaff ben ara sıra kocama hediye alırım illa özel gün olmasına gerek yok aslında ama o günü özel bi yemek çiçek fena olmazdı ne kdaarr bencilim ona yok bana varrr olsun
annem gelcek ay sonuna torunuunu özlemiş
aammmaan bi geliyim bakayım dedim oda ne muabbet kilo 59 kiloyum şu an bana 49 larla 55 le geliyonuz puuffsss ama bende zayıflıyom yaaavv 83 den indim buralara 53 olaydım iyiydi..
koket çok zayıflama kız 49 iyi yüzün çook güzelleşiyo kilo alınca senin..yok lan kıskançlıktan değil 49 iyidir..
niye söylemiyon dün smoke la parka gittik diyee utanıyon mu benden ezikmiyim lan been :)
ben kaçar gezmeye gidiciim hava çok güzel aloşu yıkacaam daahhaa öptüümm...
dedikodumu etmen haaa..
Valla bocum okuz gecms gıbıym ama sanrm yavru ceylan ustumu actı gecee tutlmusm:):)kendısnn uyku tulumu oldugu ıcn!!!
Kızlarrr merhabaaaaaaaaaaaaaa Ben Geldimmmm
h geldın cnm
nasılsın
İyiyimm Kuzumm yaa. Karnım Ağrıyoo Birazz Onun Rahatsızlığı varrr..
sen napıyosun ???
gecmıs olsun cnm üşüttün m acaba:26:
bende çalış babam çalışakşam olsada gtsekk
Heraldee canımm. Sanırsamm Üşütmüş olabilirimm..
Aynenn akşam olmasını bendee çok istiyorumm. Zatenn ben evdeyimdee kocamm gelsinn diyee
49 mu
nasil verdin canim okadar ?