Kokoşş Hatunlar Kulübü

böcummmmmmmmmmmm kıtaplrı bıtrdın ben hala yerımde sayıyorum bugnde kartımı evd eunutmusum hahaha:):) kaldı kıtapcıklrım:):) yıne

antrikotmu len:)
hhahah

ben sennle yemek konsnda konsnca aklıma o gelıyor cok pratk oldugu ıcn bende et cıkrdım vakıt olrsa omrumde uslu durursa etlı nohut yaparım allh ıznyle ınss:KK70::KK70:

AHAHAHHAA sende hep nohut yapıyon laaaaa bende kavurma yapecemmmmm patetesle bıde pilav yapacem

Son düzenleme:
böcummmmmmmmmmmm kıtaplrı bıtrdın ben hala yerımde sayıyorum bugnde kartımı evd eunutmusum hahaha:):) kaldı kıtapcıklrım:):) yıne

bıtırdım şükür :KK52:len 1 ayda 3 kıtap mı okunur valla sonuncusunu zor okudum hem zaman bulamadım pek hemde heycanla bekledım
ama değdı
fılmı berbat hıc beğenmedım
bende bgun parfumle dans a başladım ama sıkıcı geldı:KK37:ama okumam lazım aldım aklımda kalır
şuan gösterımde olan çanakkale ye gtcektım meğersem kıtabını almışım gtmedım onu okuycammm:KK14:ölee
h sonu anamdayımm senın işide halletcemm:KK48:

ahahahahahahahah kıssssss onu nası pişirem laaaaaa markete gıdıp az yağlık c.k verirmisin 250 gram sote yapacem dee bırasda d.s.klarından sar lezzet katar mı dıcem:KK51:

ben kırmızı et yemem ama sn bı dene ıstersen
:KK60:
ayyyyyy bocukkk koptum heeeee delu garuuuuuuuuuuuu:KK53:

kp annem kop
bu garulardan hayr yok sen ıyıkı geldınnn:KK53::KK53:
Kuru Güzel Olurr valahi canım. Ben 3 GüN Öncee Yaptım onu.. Ellerinee sağlıkkk:KK16::KK16::KK16:

güzel olur valla köyden gelmıştı bahçe malı
senınde ellerıne sağlık cnm:KK19:

hadı hadıı
2 gun olmasada 3.gün olur o iş:KK23::KK23:bızım bu akşammmm var :KK52::KK52::KK52::KK52:cok heycanlandımmm:KK60:

:KK23::KK23:aklıma bişi geldı 3 harflı:KK60::KK52::KK52:

ne o beeee deli karııı:):)

AHAHAHHAA sende hep nohut yapıyon laaaaa bende kavurma yapecemmmmm patetesle bıde pilav yapacem

hehe koce sevıyor pratık yemek tabı etler cabuk piştigi zaman etlı yer et olmazsa cıks yemez:KK70::KK70:

bıtırdım şükür :KK52:len 1 ayda 3 kıtap mı okunur valla sonuncusunu zor okudum hem zaman bulamadım pek hemde heycanla bekledım
ama değdı
bende bgun parfumle dans a başladım ama sıkıcı geldı:KK37:ama okumam lazım aldım aklımda kalır
şuan gösterımde olan çanakkale ye gtcektım meğersem kıtabını almışım gtmedım onu okuycammm:KK14:ölee

valla masallah sana
ınan bırktı benm okucm kıtap sayısı ama napayım fırst bulamdm netten alıncada daha ucuza gelıyr yrn ıns ofste yalnzm hallederm dıyorm bakalım:):)

ne lannnnnn aklına gelen ortadaki harf i mi ahahahahahahha

aboo bögkkk

valla masallah sana
ınan bırktı benm okucm kıtap sayısı ama napayım fırst bulamdm netten alıncada daha ucuza gelıyr yrn ıns ofste yalnzm hallederm dıyorm bakalım:):)

aboo bögkkk

burcu anladıı:KK53::KK53:sen anlamadım mı numaramı yapıon hee:KK23:masum rolu

mersı cnm nazarımıda koyy:nazar: cok sevrım yaa normaldede ıhc tv ızlemem ölee o yüzdennn herhall

halledersınn

ben kırmızı et yemem ama sn bı dene ıstersen
:KK60:

kp annem kop
bu garulardan hayr yok sen ıyıkı geldınnn:KK53::KK53:

güzel olur valla köyden gelmıştı bahçe malı
senınde ellerıne sağlık cnm:KK19:

Ayy Bidee Köydeenn Gelmişş Off bee benimdee canım istedi şimdikk. Bende mi yapsamm tekrar Eşim Öldürür amaa benii:KK1::KK1::KK1:

burcum baya iş yapmışsın ne güzel. yemeğim var dünden bi çorba yaparım tamamdır.

güneşcim bana yakın gel komşu olalım senle.

hadı hadıı
2 gun olmasada 3.gün olur o iş:KK23::KK23:bızım bu akşammmm var :KK52::KK52::KK52::KK52:cok heycanlandımmm:KK60:

:KK23::KK23:aklıma bişi geldı 3 harflı:KK60::KK52::KK52:

hehe koce sevıyor pratık yemek tabı etler cabuk piştigi zaman etlı yer et olmazsa cıks yemez:KK70::KK70:

ama değdı

valla masallah sana

ne lannnnnn aklına gelen ortadaki harf i mi ahahahahahahha

aboo bögkkk

Neysee Kızlarr Hadi ben Çıktım eşim gelirr şimdii. Öpüldünüzz hepinizz.:KK54::KK54::KK54::KK54:

X