Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm hoşgelmişsin gündüz açılmadı net artık akşama anca gördüm aman bebişin bişeyi yoktur umarım geçmiş olsun bende bebişim olsun isityorum eşimle çok çocuk seviyoruz biz bakalım çalışmalara başladık ...

miraycım enerjine hayran kaldım işten gel yemek hazırla temizlik bakım zaman ayırabiliyorsun demek..

miraycım enerjine hayran kaldım işten gel yemek hazırla temizlik bakım zaman ayırabiliyorsun demek..

yok cnm yemek yapmadım eşim aslında beni bekiyor 2 bakım dedim pizza yemeye gidelim dedik o çalışyor heermzan yemek yapmıyorum malesef yemek düzenimiz daha oturmamadı ben isityorum ama cafeyi geç saate kadar işletiyor..

ama gelip evi sildim süpürdüm şimdide süslencem gitcez gelir az sonra seni gördüme sevindim giremedim gündüz artık bakalım yarın net olursa girerim görüşürüz cnm..

Azminden dolayı seni kutluyorum arkadaşım
Eşinde istiyor giyinmeni öyleyse. Benim eşimde sevmiyo aslında topuklu ayakkabıyı boy farkı oluyor arada ve çok kıskanç çok kıskanıyo.
Ama ben çok özeniyorum artık gerçek bir kadın gibi olmak istiyorum Şimdi yalancıymış gibi oldu ama alıcam şakır şakır gecizem biraz
Birde hiç topuklu giymediğim için nasıl bir model olabilir bilemiyorum.
Ben en kısa zamanda gidip bütün magzaları geziyim inşallah bana olabilecek şık kıyafetler bulim altına ayakkaımı alıyım en topuklusundan

hevukk gekldim kaçmışsın yine bi yakalayamadım seni.. cnm öyle hemen çok topuklu alma önce az topuklu al dolgu topuk gibi mesala öyle başla.. öyle pat diye yüksek giyilmez aman allah korusun ayağını burkarsın bide...bir topuklu ayakkabın olsun şöle kenarda özel günlerde giyeceğin.. buarada mudo da %50 indirim var çok şık şeyler vardı bir bak istersen acaip ucuzlamış...boynerde öyle süper güzel şeyler gördüm bide koton belki fazla bişe kamamış olabilir kotonda hemen bitiyor millet kapış kapış...valla ben tulum hastasıyım bilyon cıbıldak pek sverim yarın birgün bakıcam güzel şöle çok şık duryo giyosun çıkyosun başka bişeye gerek kalmıyo..

kızlar bnde 4 aylık evlıyım evlenmeden öncekı kılom 50ydi..şimdilerde ise 60 evet tam 10 kılo aldım bakımımdan ve gusellığımden bişe kaybetmesemde evlılık bana en cok kılo kattı :)

kızlar bnde 4 aylık evlıyım evlenmeden öncekı kılom 50ydi..şimdilerde ise 60 evet tam 10 kılo aldım bakımımdan ve gusellığımden bişe kaybetmesemde evlılık bana en cok kılo kattı :)

desene güzel yemek yapıyorsun ne güzel ben kilo alamaıyorum iştahszızım o konuda..spor yap biraz cnm çalıyomusun...diyet tek baına işe yaramıyor uzun yürüş yüzme gibi sporlar la daha iyi oluyor diyet yapmak...

gunaydın mıraycım alıskın değilim ya denemeye bıle usenıyorum elbıseyı offfffffffff offffff offfffff sacları dersenız dıbı geldı artıkın ama bıturlu ıstedgım renk olmuyor sınır oluyorum

gunaydin cnm bu sene degisik elbiseler modaa belki bulursun kendina gore bitane ...saci hangi renk yaptirmak istiyorsunki

hadı kokoş hatunlar fıkırlerınız beklıyorummm bu sene nasıl kombınler olustrumalı alışverişde ne almalı yazın bekem

aferin kızlar, kokoşluğunuzu kaybetmeyin hiç

ayy ben bayıldım muhabbetinize beni de aranıza alın lütfeeeen!
evli değilim ama o da yakındır herhalde kokoşlukta sınır tanımam ama işyerinde bile 5 dakikada bir masamdaki aynaya bakıyorum etraftakilere çaktırmadan
ooh sefamız olsun kızlar

eee neler yapıyosun bakalım anna azcukkkk olmasa olmazların varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…