gunaydınkızlarrr
nasılsınızzz. dun parfumlerdende söz etmıssnz
benm cocuk hastalandı acıl hastaneye gotrdum onu. sukur ki şimdi bişeyıyok.
bende gucci rush kullanıyorum ama su lolitayada baksammı acabaa:):)
Slm kokoşlar akşam kaynatmışsınız bayağı ben dışarılarda gezerken
miraycım enerjine hayran kaldım işten gel yemek hazırla temizlik bakım zaman ayırabiliyorsun demek..
uzulme tatlım ben onceden yanı okul zamanlerımda hıc gıyemıyordum evlenınce annem ve kayın valıdem tum ayakkabılarımı topuklu aldırdılar sen gelınsın dıye caresız aldım once gıyemedım kac kere dustum sayamam 173 boyundayım sımdıde dayanamayıp babet almaya gıdıyorum bı bakmısım yıne 10 cm topuklu ayakkabı alıp magazadan cıkıyorum duse kalka yurumeyı ogrendım esımın katkısı cok oldu hep o yanımdayken gıymeye calısıyorum elımden tutuyor ole alıstım topukluya sımdı duz ayakkabı gıbı gelıyo hem cok sık duruyo be tatlım al sende yararlan ama yuruyus yaparken yanı ıse alısverıse gıderken sakın ayaklarını agrıtıyor ben ole kac topuklu kırdım ben teknık lısede ogretmenım okulda topugum kırıldı ogrencılerım 15 yas ustu ve hepsı erkek baya gulduler ama yınede vazgecmedım ne zaman okula ole gıtsem hocam yıne kırmayın dıyolar bende sızın kafanızda kırarım bundan sonra dıyorum yanı topuklu buyuk dert ama cok sık alımlı gosterıo ben begeılmeyı sevıyorum topukluda bunu avantaja cevırıo hıc korkma al dıorum:18::18:
Azminden dolayı seni kutluyorum arkadaşım
Eşinde istiyor giyinmeni öyleyse. Benim eşimde sevmiyo aslında topuklu ayakkabıyı boy farkı oluyor arada ve çok kıskanç çok kıskanıyo.
Ama ben çok özeniyorum artık gerçek bir kadın gibi olmak istiyorumŞimdi yalancıymış gibi oldu ama alıcam şakır şakır gecizem biraz
Birde hiç topuklu giymediğim için nasıl bir model olabilir bilemiyorum.
Ben en kısa zamanda gidip bütün magzaları geziyim inşallah bana olabilecek şık kıyafetler bulim altına ayakkaımı alıyım en topuklusundan
kızlar bnde 4 aylık evlıyım evlenmeden öncekı kılom 50ydi..şimdilerde ise 60 evet tam 10 kılo aldım bakımımdan ve gusellığımden bişe kaybetmesemde evlılık bana en cok kılo kattı :)
gunaydın mıraycım alıskın değilim ya denemeye bıle usenıyorum elbıseyı offfffffffff offffff offfffff sacları dersenız dıbı geldı artıkın ama bıturlu ıstedgım renk olmuyor sınır oluyorum
platın röfle ama tutramıyorlarrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84:gunaydin cnm bu sene degisik elbiseler modaa belki bulursun kendina gore bitane ...saci hangi renk yaptirmak istiyorsunki
ayy ben bayıldım muhabbetinize beni de aranıza alın lütfeeeen!
evli değilim ama o da yakındır herhalde kokoşlukta sınır tanımam ama işyerinde bile 5 dakikada bir masamdaki aynaya bakıyorum etraftakilere çaktırmadan
ooh sefamız olsun kızlar
platın röfle ama tutramıyorlarrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84: