- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
Bende hep haftaiçi klasik giyinmek zorundayım spor yasak spor sadece hastasonu izinlerimde giyebiliyorum. O yüzden bu tarz elbiseler,etekler oldukça mevcut bir tek takım elbise asla giymem giymedimde hiçç
henuz raftan cikti biraz kirisik ama fikir olmasi icin ekliyorum ben de..ben cok severek almistim gomlegi ozellikle
hoş muş tatlım ıkısde
ben de yeni evliyim 2 haftalık ve bakımlı olmak konusunda tavsiyelere ihtiyacım var..üşeniyorum galiba:)
ben de yeni evliyim 2 haftalık ve bakımlı olmak konusunda tavsiyelere ihtiyacım var..üşeniyorum galiba:)
evet biliyorum kuaförler zor tutturuyorlar, zaten benimki de şans eseri tutturdu bence
maşallah canım sen ideal kilodaymışssın. darısı başıma. aah ah eskiden ben de öyleydim
Peki balköpüğümü karamelmi seçim yapın bakim bir karar veremedim valla
bakl köpüğü daha açık kışın kullanabilcekmisin karamelde hoş ama bilmiyorum bence karamel...
bakl köpüğü daha açık kışın kullanabilcekmisin karamelde hoş ama bilmiyorum bence karamel...
Karamelde biraz kızıllık var değil mi? Ben kızıl tonlarını sevmiyorum acaba hangi marka kızıllık vermez ?