Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bende hep haftaiçi klasik giyinmek zorundayım spor yasak spor sadece hastasonu izinlerimde giyebiliyorum. O yüzden bu tarz elbiseler,etekler oldukça mevcut bir tek takım elbise asla giymem giymedimde hiçç

klasık ama çokda klasıkolmıcak accık sık bısey olsun ıstıyorum bulamıyorum ceket almak ıstıyorum sole hafıf dar kesım altına jean topuklu aykkabı falan ama yok alamıyorum mağlesef bıde aykkabı sıkıntım var numarm35-36 arasında buyuk markaların 36 sı buyuk gelıyor genelde cok zor buluyorum dıger yerlerden alınca sağlıktan sorun yasıyorumm

henuz raftan cikti biraz kirisik ama fikir olmasi icin ekliyorum ben de..ben cok severek almistim gomlegi ozellikle

Eklentiler

• $2011-09-20 11.57.54.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 45
evet biliyorum kuaförler zor tutturuyorlar, zaten benimki de şans eseri tutturdu bence
maşallah canım sen ideal kilodaymışssın. darısı başıma. aah ah eskiden ben de öyleydim

ben de yeni evliyim 2 haftalık ve bakımlı olmak konusunda tavsiyelere ihtiyacım var..üşeniyorum galiba:)

ben de yeni evliyim 2 haftalık ve bakımlı olmak konusunda tavsiyelere ihtiyacım var..üşeniyorum galiba:)

Öncelikle bakım temizlikten ibarettir. Kişisel bakımını ihmal etmemelisin. İllaki evde şıkır şıkır kıyafetler giymek zorunda değilsin. Akşam eşin eve geldiğinde eşofmanlı bile olsan temiz olmalısın. İş yada yemek yaptığın kıyafetlerle çıkmamalısın karşısına. Saçın karman çorman değilde özenle toplanmış olabilir. Ben özellikle kendimde tırnaklarımın temiz,manikürlü ve ojeli olmasına çok dikkat ederim. İnsan eşide olsa başkası için değil herşeyden önce kendi için bakımlı ve temiz olmalı.

teşekkür ederim.antalyaya gelin geldim ve buraya çok yabancıyım..antalyalı arkadaşlar yardım lütfen

ben de useniyorsum halen de bazen cok bakimsiz olabiliyorum,bir arkadasin dedigi gibi kendimiz icin bakimli olmak zorundayiz diye dusunuyorum ben de,ihmal etsemde bazen...sabahlari yuzumu yikarken cildimi temizlemeyialiskanlik haline getirdim aksam esim gelmek uzereyeken de disimi fircalarrken kalem kullanmayi ve sacimi sekillendirmeyi aliskanlik haline getirdim..bebegim olduktan sonra sik giyinmeyi basaramiyorum emziriyorum ve bebegim de kusuyor ustume felan : (ama en azindan temiz olamasina dikkat ediyorum,tekrar toparlayacagim yavas yavas kuralli hareket etmekle basladim sen de boyle baslayabilirsin..

evet biliyorum kuaförler zor tutturuyorlar, zaten benimki de şans eseri tutturdu bence
maşallah canım sen ideal kilodaymışssın. darısı başıma. aah ah eskiden ben de öyleydim

verirsin umarım sende canım ben eskıden 63 kıloda felandım verdım 49 dustum evlendıkten sonra aldım sımdı form tutmaya calısıyorum ama spor yapamıyorum calıştığımdan berı eskıden plates yapardım yuruyus felan

ben heç kokoş değilim napacam ya
aslında istiyorum olmak ama üşeniyorum ben yaa
en basit şekillerden nasıl kokoş olabilirim tüyo verin kıslar yaa

Karamelde biraz kızıllık var değil mi? Ben kızıl tonlarını sevmiyorum acaba hangi marka kızıllık vermez ?

hayatım kızıl rengını kullanmazsa orenk elde edılemez mağlesef benım kuaförüm hemem hemen herk kızl barındırır derdı az veya cok ama karamelde mutlaka kızıllık oluyor bıde orengı sık boyatmak gerekıyo benım annem kullanıyodu ondan bılıyorum yıkandıkca tonu kayboluyo oyuzden sık boya ıstıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…