- 3 Ağustos 2010
- 11.970
- 6
krem rengi süperrr ne kız bunun markası???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ben bayıldım muhabbetinize beni de aranıza alın lütfeeeen!
evli değilim ama o da yakındır herhalde kokoşlukta sınır tanımam ama işyerinde bile 5 dakikada bir masamdaki aynaya bakıyorum etraftakilere çaktırmadan
ooh sefamız olsun kızlar
krem rengi süperrr ne kız bunun markası???
Burberry miişşş Ben çok severim trençkotları beyaz,siyah ve lacivert renkleri bende mevcuttur ama kremde hoş duruyor
platin iddalı bir saç senin saçın açık renkmi koyumu koyudan platine dönülmez ona göre konuşayımda..:44:
yapma yaa fi,yatıda yazıomu bari...krem süper olyo trençte...
yok benım saclarım kumralll eskıden berı heprofle kullnırım bır gun kızıl hevesım geldı kuaforum ınatla yapmak ıstemedı sonunda yaptı ama gerı donmek ıstedıgınde bana gelme dedı nebde ondan sonra eskı rengımı yakalayamadım
Bunun fiyatını bilmiyorum ama mango ve kotonda aynı tarz bulursun ve şuan bütün mağazalarda bulursun sanırım kotondada 90-120 civarı değişiyor mangodada 130 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam gidip bakmakta yarar var fiyatta emin değilim tam
krem ve sıyah var bende kremı kotondan aldım gecen sene cok hos cıdden benımkıde ama elbıse gusel ama benım kociş hayyta gıydırmez bana kıskaç bayag
kızzlar yemek yiyip gelcem ayrılmayın gelince devam edelim hımm buarada NİNE WEST TE % 50 indirim var bilginize çok şık çantalar ve ayakkabılar gördüm görüşenzi kızlar...afiyet olsun herkese...
Eşin giydirmiyorsa o zaman mesleğin ne bilmiyorum ama eğer klasik giyinilen bir iş yerinde çalışıyor isen kumaş pantolon üzeri hoş bluzlar bulabilirsin şuan bütün mağazalarda sezon ürünleri çıkmış durumda... Eğer ki çalışmıyorsanda spor şık giyebileceğin kıyafetlerde mevcut.
keşke kızıla boyatmasaydın yaws akmadımı hiç????:44:
ben daha yemedım pek de aç değilim afiyet olsun sanakızzlar yemek yiyip gelcem ayrılmayın gelince devam edelim hımm buarada NİNE WEST TE % 50 indirim var bilginize çok şık çantalar ve ayakkabılar gördüm görüşenzi kızlar...afiyet olsun herkese...
eee neler yapıyosun bakalım anna azcukkkk olmasa olmazların varmı
çalışıyorum ama klasık hıc kıyafetım yok dolabım spor kıyafetlerden olusuyor ama artıkın daha kadınsı gıyınmek ıstıyorumm ama alışverışe cıkınca gene spor kıyafetler alıp donuyorum
işyerinde olduğumdan geç gördüm yazdıklarınızı pardon.
çalışıyorum malum ama bu beni asla kokoşluktan yıldırabilen birşey değil.
tüm arkadaş ortamlarında kozmetik, makyaj, bakım, kuaför..vb. konularında bilirkişi olarak görülürüm
sırf bu yüzden arkadaş edinmişliğim de çoktur.
çok şükür cildimde bir problem yok ama dışarıya asla makyajsız çıkmam, ihtiyacın yok diyenlere aldırmam yine de yaparım.
saç rengimi sürekli değiştiriyorum hatta bu ara abarttım ayda bir falan değişiyorum.
şu an platin balyajlı açık kumral saçlıyım, göz rengim de açık kahve, beyaz tenliyim.
giyimime çok özen gösteririm, herkes yakıştırdığımı söyler.
ama maalesef tek kokoş olmayan yanım son 1-2 yılda aldığım kilolar.
boyum kısa sayılmaz 1.70 civarındayım ama bi 10-12 kilo fazlam var son yıllarda edindiğim.
onları vermeye çabalıyorum eğer olursa süper bir gelin olabilirim yakın gelecekte inşallah