Kokoşş Hatunlar Kulübü

evliydim 11 aydir ayrildim.

birde olumsuz düsünmem belkide bundan ama biliyorum aslinda salmamaliyim kendimi.....yaaaa eskiden insanlar makyajima sacima bayilirdi....:KK25::KK59:

ben avusturyadayim...dioden lazere gitmek istiyorum,,,

bu arada canta ve ayakabilar yikiliyooooo:nazar::nazar:

tatlım herşeyin hayırlısı olsun
kokuşluğunda bir ucundan tut zaten eskiden bakımlıymışsın anladığım kadarıyla

Yaaaa bir tek benmıyım dogumdan sonra kendıne istedıgı gıbı bakamayan. Bazen aynaya bakıp çok uzuluyorum çalışırken hergun duzenlı makyajımı yapan kıyafetıne dıkkat eden ben şimdilerde tayt ve badı ile gunlerımı geçiştiriyorum ve saclar tepede hep topuz şeklınde. Kızlar ben sanırım eskı bır kokoş oldum...((( Ama bu duruma bır dur deme vaktı geldi...((((

bencede yani salma kendini bebiş doğmuş artık zaten bian önce yap bi değişiklik te bize haberlerin ver..:KK12::KK12:

bazan beni korkuyosunuz bebiş isityorum ee yanlışmı yapıyorum kendime zman ayırcamıcakmıyım yani??:KK15:

canım çok iyiydi işimde,konumumda,maaşımda ama sorunlu bir hamilelik dönemi geçiriyorum ve sürekli dinlenmem gerekiyor
eşim de ihtiyacımız yok zaten bebeğe de kendine de zarar verme diye bastırınca mecburen ayrılmak zorunda kaldım,ben aslında atanamayan öğretmenlerdenim
seneye inşallah atanırım da asıl işime kavuşurum

hımms ozman başka herdaim işin olur senin bebişini büyüt sen bigün bebişin fotosunu koy şöle süsle püsle merak ederiz sonra silersiin..

hımms ozman başka herdaim işin olur senin bebişini büyüt sen bigün bebişin fotosunu koy şöle süsle püsle merak ederiz sonra silersiin..

canım hayırlısıyla doğsun da erkek de olsa kız da olsa süsler püslerim ben onu :KK1:
tabi koyarım resim kokoş teyzeleri görsün :21:

kızlar ben kaçıyorum öpücük :KK54: frekansta kalın yarın işe gitcem yatmam lazım valla sizle konuşurkken 3 pantolon 4 badi ütüledim siz düşünün artık nekadar hamaratımm pohahah..:KK53::KK53:

yarın görüşürk hepinizi mucuxluyorum kokoş kıyafetlerimi seçmem lazım işe gitcez hoş olalım azcuk..:KK12::KK12:

kızlar ben kaçıyorum öpücük :KK54: frekansta kalın yarın işe gitcem yatmam lazım valla sizle konuşurkken 3 pantolon 4 badi ütüledim siz düşünün artık nekadar hamaratımm pohahah..:KK53::KK53:

yarın görüşürk hepinizi mucuxluyorum kokoş kıyafetlerimi seçmem lazım işe gitcez hoş olalım azcuk..:KK12::KK12:

iyi geceler tatlım
maşallah sana :nazar:

Mirayyyyyyyyyy gagaların çok güzel
Ay bunuda diyimde dövün beni ben topuklu ayakkabıda giymiyorum düğünümde giydiğim bile yumurta topuktu çocukken uyuz olmuştum alsammı acep yaaaa
Ama utanıyorum dışarı çıkarken sanki çok uzun ve dikkat çekici oluyorum gibi geliyo babat ve sandelet giyiyorum genelde her renk var mor pembe kırmızı kahve
Bide sandaleyt giyiyorum Klasik kıyafet bulamıyorum ama bendenime göre ondan dolayı giyemiyorum sanırım bekarken aldıgım 3 tane topukluyu çöpe attım 1 kez giydim 3nüde :KK50: gaz verin bana biraz :KK60:

Mirayyyyyyyyyy gagaların çok güzel
Ay bunuda diyimde dövün beni ben topuklu ayakkabıda giymiyorum düğünümde giydiğim bile yumurta topuktu çocukken uyuz olmuştum alsammı acep yaaaa
Ama utanıyorum dışarı çıkarken sanki çok uzun ve dikkat çekici oluyorum gibi geliyo babat ve sandelet giyiyorum genelde her renk var mor pembe kırmızı kahve
Bide sandaleyt giyiyorum Klasik kıyafet bulamıyorum ama bendenime göre ondan dolayı giyemiyorum sanırım bekarken aldıgım 3 tane topukluyu çöpe attım 1 kez giydim 3nüde :KK50: gaz verin bana biraz :KK60:

uzulme tatlım ben onceden yanı okul zamanlerımda hıc gıyemıyordum evlenınce annem ve kayın valıdem tum ayakkabılarımı topuklu aldırdılar sen gelınsın dıye caresız aldım once gıyemedım kac kere dustum sayamam 173 boyundayım sımdıde dayanamayıp babet almaya gıdıyorum bı bakmısım yıne 10 cm topuklu ayakkabı alıp magazadan cıkıyorum duse kalka yurumeyı ogrendım esımın katkısı cok oldu hep o yanımdayken gıymeye calısıyorum elımden tutuyor ole alıstım topukluya sımdı duz ayakkabı gıbı gelıyo hem cok sık duruyo be tatlım al sende yararlan ama yuruyus yaparken yanı ıse alısverıse gıderken sakın ayaklarını agrıtıyor ben ole kac topuklu kırdım ben teknık lısede ogretmenım okulda topugum kırıldı ogrencılerım 15 yas ustu ve hepsı erkek baya gulduler ama yınede vazgecmedım ne zaman okula ole gıtsem hocam yıne kırmayın dıyolar bende sızın kafanızda kırarım bundan sonra dıyorum yanı topuklu buyuk dert ama cok sık alımlı gosterıo ben begeılmeyı sevıyorum topukluda bunu avantaja cevırıo hıc korkma al dıorum:18::18::21::21::21:

gunaydınkızlarrr
nasılsınızzz. dun parfumlerdende söz etmıssnz
benm cocuk hastalandı acıl hastaneye gotrdum onu. sukur ki şimdi bişeyıyok.
bende gucci rush kullanıyorum ama su lolitayada baksammı acabaa:):)

gunaydınkızlarrr
nasılsınızzz. dun parfumlerdende söz etmıssnz
benm cocuk hastalandı acıl hastaneye gotrdum onu. sukur ki şimdi bişeyıyok.
bende gucci rush kullanıyorum ama su lolitayada baksammı acabaa:):)

Geçmiş olsun canım önemli birşeyi yoktur umarım bebişin...

Bu arada bende gucci rush 2 kullanıyorum :KK52:

merhaba kıslarrrrrrr
bende calışıyorum
bakımlıyım ama kokoş olmak ıstıyorum ve artıkkk alışverıse gıttığımde kot tsort ve badı alarak değil sole hos hafıf klasık seyler alarak donmek ıstıyorummmmmmmmmmm

teşekkür ederim fotoğrafta renkler farklı çıkmış normalde çantamda bluzumdeki renkler aynı ayrıca ayakkabım siyah vizon değil
:78:pardon canım..eğer buluzunun rengi ile çantan uyumluysa no problem ...

slm kokos hatunlar isyerinde netin cokmesi ile giremedim bufgun telden girip yazayim dedim simdi..int.olmamasi ne kotu yaa..buarada eski dostlar gelmis burcu ve :87:
eve bi gideyim herkeslere cvp yazacagim.opuldunuz kizlar gorusenziii:KK55:

merhaba kıslarrrrrrr
bende calışıyorum
bakımlıyım ama kokoş olmak ıstıyorum ve artıkkk alışverıse gıttığımde kot tsort ve badı alarak değil sole hos hafıf klasık seyler alarak donmek ıstıyorummmmmmmmmmm

hoşgelmişsin tatlım nasıssın :KK71: bence elbise al şöle kışın botlarla giyeceğin hoş elbiseler mudo da çok hoş şeler var hem uygun fiyatlı hem şık.. tabii kışın kısa topuklu botlar moda yine bu sene onlardan al şöle kokoş ol tam pohahah:KK69:

X