Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızzzlar attım mesajıı ...

amaaa kocam işyerındemasada falnsa gayir ihtiyarı biri açıp bakarsaa...

rezillik diz boyuu..

ay çok utandım..

cvp gelmedii...

kimse bakmaz kim bakcak nan adamın msjına ....

gelir sen bekle arama bakem ne yazdın ???

merhaba kızlar rasgele girdim bu topiğe ve burçlar hakkında yorum yapıyorsunuz şuan

bende koçum ve nişanlım aslan

bu ikili arasında fikri olan var mı

paylaşırsanız sevinirim

Bir Koç kadını olarak, Aslan erkeğiyle dünyanız tersine dönecek ve ölümüne aşık olacaksınız. Pratikte hiçbir erkek size, Aslan kadar uyumlu değildir. O romantik bir aşıktır ve yüce gönüllüdür. Kimse size kadın olma duygusunu bu kadar yoğun yaşatamaz.

Bu ilişkide iki güçlü, aktif ve gururlu kişilik karşı karşıya gelir. Dahası, Aslan erkeği rüyalrının kadınını hemen keşfeder ve bir daha onun peşini bırakmaz. Sonra da hiç duraksamadan sevginizi büyük coşkulara sürükler. Ruh ve bedeninizi bir mutluluk ve hazla keşfedebilmeniz için önünüzdeki tüm engelleri kaldırır.

Özeleştiri yeteneğine sahip olmasına rağmen, başkalarının onu eleştirmesini çok zor hazmeder.

kıııız kusura bakma kaptırdık kendimizi hg canım aslansa anlattığımız gibi bazı şeyleri aynı beklentileri felanda senin terazi olman dahada güzel anlaştıklarını biliyorum
hoşbulduk cnmmmm
valla bana bişi gelmedi bebemmm
eşimde bende sinirli tipleriz ama eşimin de benimde geçicidir sinirim.eşim kükrer sonra susar hemen hiç bişi olmamış gibi gönül alır kedicik kedicikdizi konusunda çok çok çok isteklidir her bir zerreme hayrandır kendileri.eşimin yanında üstümü çıkarmamaya çalışırım o yüzden
Brckkkkkkkkkkkkkkkkk

iyiyz tatlım yuvarlanıp gediyoz.
Birfncn kahvenin 400 yıl hatrı vardır
arada uğra slm ver bizede
aboww yengeçde zor nan senide menun etmek zordur eşin çok duygulu romantik yazık adama bişi etme bakem sen daha güçlüsün ondan kıstırma adamı bakemm...snat severmi müzik resim şiiir kitap severmi?

yok nan ne sanatı şiiri odun gibindir
ama üzerime çok titrer

ooo başak erkeği çok titizdir seninkide öölemi kıs...ateşleriniz uyumlu ama başaklar daha nazlı kadından hoşlanıo die biliyorum o atlamak ister yani

hahaha efet cok tıtız ve duznlıdırrrr:):) cok daaa enercikk anammm zor işim onunlaaa püff naz yaparsm cekıyor ama ben olee kedıck kedıck konsmkdn sıklyrm hihihih:):)

Nihayet bir burçdaşımı buldum bende akrebim canıım ikizler kim sende??? benim eşim ikizler
ordaki ikizler benim vucudttakiler oluyo ama benim eşimde İKİZLER hazal ayhhhh tesadüfe bak beah nassıl anlaşıyonuz mu?
deracini ne nan??????:44: ikizler için hımm yine göğüs sıklaştırıcı bakması lazım onu hiç bilmiom ama ben....

bak bu olmadı ama miray öpücüğüde hazırlamıştım

ne diyon anlamadım.daha dün dedim anlmym bunlardannn

nann birsen sana ne desem bilemedim ben ya
bana seslenmişin efendim der gibi aşk yaptım senle
anlamıyom dion

oğlak ben cnmmm...ben gerilerde süper ciicler paylaştım ama hemde hepsi daşşş gibi şapkalr bilem var evde giyilcek eşofmanalra kadar var.....:26:

sen şöle bi atalar aker mağzasına uğra bacım süper olur valla hepsi mükkemmel şeler var orda...

ordaki ikizler benim vucudttakiler oluyo ama benim eşimde İKİZLER hazal ayhhhh tesadüfe bak beah nassıl anlaşıyonuz mu?

bak bu olmadı ama miray öpücüğüde hazırlamıştım

Heee ikizler karışmış kızzz Biz çok iyi anlaşıyoruz valla tam ruh ikizi derler ya öyle günde 30 kere tlfda konuşuruz valla benim ne hissettiğimi ne düşündüğümü hemen söylemeden anlar bende onunkini valla siz nasıl anlaşıyorsunuz ???

nee taktırcan nnnaaaaaaaaaannnn!!!

hahaha efet cok tıtız ve duznlıdırrrr:):) cok daaa enercikk anammm zor işim onunlaaa püff naz yaparsm cekıyor ama ben olee kedıck kedıck konsmkdn sıklyrm hihihih:):)

kedicik bizim aslana uyyor anca sendeki başak o birazdaha gizemli olanı seviyor sanırım..istekli ve nazlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…