kızzzlar attım mesajıı ...
amaaa kocam işyerındemasada falnsa gayir ihtiyarı biri açıp bakarsaa...
rezillik diz boyuu..
ay çok utandım..
cvp gelmedii...
slm kokoş arkadaşlarım bende yeni geldimmmmmm
cimcimenin oldugu yerın 18 olmaması mumkun mu acepppppppppppppp
cimcimenin oldugu yerın 18 olmaması mumkun mu acepppppppppppppp
merhaba kızlar rasgele girdim bu topiğe ve burçlar hakkında yorum yapıyorsunuz şuan
bende koçum ve nişanlım aslan
bu ikili arasında fikri olan var mı
paylaşırsanız sevinirim
ya ben koç eşim başak dedım banada cvp veren olmadı püfff
hoşbulduk cnmmmmkıııız kusura bakma kaptırdık kendimizihg canım aslansa anlattığımız gibi bazı şeyleri aynı beklentileri felanda senin terazi olman dahada güzel anlaştıklarını biliyorum
valla bana bişi gelmedi bebemmmkızz ben sana bi sürü yazdım nere gitti yaaa ciddimisins sssen???
terazi aslan hımmm aslan eşin var şanslısın ama o sen kosunda zorlanıodur haa seni dengede tutması lazım...sen sinirlimsiin peki aslan gürler...
Brckkkkkkkkkkkkkkkkk
iyiyz tatlım yuvarlanıp gediyoz.hatırlamamı tatlım hatırladım tabeee şunlara laf yetiştirmekten görmedim yazdıklarınızı zaten yazılar öyle bir akıyorki kaçıyor bazıları bi iş bi buarı bakıyorum ne yapıyorsunuz izinden önce geliyordum demi izne bir çıktım şu kokoşlarla kaldım burda bir yere gitmiyorum valla ne yapıyosunuz iyimisiniz bebişin nasıl tatlım
aboww yengeçde zor nan senide menun etmek zordur eşin çok duygulu romantik yazık adama bişi etme bakem sen daha güçlüsün ondan kıstırma adamı bakemm...snat severmi müzik resim şiiir kitap severmi?
ooo başak erkeği çok titizdir seninkide öölemi kıs...ateşleriniz uyumlu ama başaklar daha nazlı kadından hoşlanıo die biliyorum o atlamak ister yani
ordaki ikizler benim vucudttakiler oluyo ama benim eşimde İKİZLER hazal ayhhhh tesadüfe bak beah nassıl anlaşıyonuz mu?Nihayet bir burçdaşımı buldum bende akrebim canıım ikizler kim sende??? benim eşim ikizler
deracini ne nan??????:44: ikizler için hımm yine göğüs sıklaştırıcı bakması lazım onu hiç bilmiom ama ben....
iyiyz tatlım yuvarlanıp gediyoz.
Birfncn kahvenin 400 yıl hatrı vardır
arada uğra slm ver bizede
yok nan ne sanatı şiiri odun gibindir
ama üzerime çok titrer
hoşbulduk cnmmmm
valla bana bişi gelmedi bebemmm
eşimde bende sinirli tiplerizama eşimin de benimde geçicidir sinirim.eşim kükrer sonra susar hemen hiç bişi olmamış gibi gönül alır kedicik kedicik dizi konusunda çok çok çok isteklidir her bir zerreme hayrandır kendileri.eşimin yanında üstümü çıkarmamaya çalışırım o yüzden
He kız benimki balıkdır ama aynı adamdan kaçıp soyunurum.bayılır karısınaaaaa kocemmm.her daim hazır venazırdır
çok şükür iyi bende bunu fırsat bilerek araştırıyorum bakalım kısmetse çok istiyorum çalışma
hımmmm ay mini etek bot gömlek dar şeylere bayılırım zaten bi AKREP olaraktan sen şu ikizler için bişiler yaz bakim
ordaki ikizler benim vucudttakiler oluyo ama benim eşimde İKİZLER hazal ayhhhh tesadüfe bak beah nassıl anlaşıyonuz mu?
bak bu olmadı ama miray öpücüğüde hazırlamıştım
en güzeli sporrrr ben sporla eski formuma döndüm hoş hiç kilom kalmamaıştı ama yinede sıkılaşmak farklı...25 kilo aldım hamileyken bir şiştim birşiştim ama tekrar eski kiloma döndüm kalan koca bir popo oda eşimiin hoşuna gidiyo kalsın barigöbek gitti bağlamıştım zaten..çatlaklarım hiç olmadı maşşşş...selülitim vardı accık bacaklarda oda gitti sporla zaten estetikte olacam cicişler taktıracam ama 2.çocuktan sonra takacam inş..kociş ööle istor..
hahaha efet cok tıtız ve duznlıdırrrr:):) cok daaa enercikkanammm zor işim onunlaaa püff naz yaparsm cekıyor ama ben olee kedıck kedıck konsmkdn sıklyrm hihihih:):)