Kokoşş Hatunlar Kulübü

iyiyz tatlım yuvarlanıp gediyoz.
Birfncn kahvenin 400 yıl hatrı vardır
arada uğra slm ver bizede

yok nan ne sanatı şiiri odun gibindir
ama üzerime çok titrer

nası balık bacım buuuu balina ozman yada fok balığı seninki...

balıklar romatik olur beeee

ayyy çok güldüm okadr süslümüsün bacım..

Kız valla öyle süslüyüm bizim bir dışarı çıkışımız var ben 3 saat önceden hazırlanmaya başlarım kıyafet seçimi makyaj saç yapımı falan uzun sürer işim biter derim hazırım kociş der dakika tut tutarım beş dk. hazır Kocişin ömrü beni beklemekle geçiyor

eşi başak olanlarada Allah sabır versin
kaynana gibi herşeye karışıyorlar...abimden biliyorum.temizliğe çamaşıra kadar karışır

ahhhh ahhhh bende böyleydim ama şimdi nerdeeeee

evet cest yapmakta üstlerine yoktur bende yoldan bulduğu bi yaprak parçasını bile getirse mutlu olurum bilirim ki gönlünde güzel şeyler geçirerek bana veriyodur

ordaki ikizler benim vucudttakiler oluyo ama benim eşimde İKİZLER hazal ayhhhh tesadüfe bak beah nassıl anlaşıyonuz mu?

bak bu olmadı ama miray öpücüğüde hazırlamıştım

off cnm yaa ben hiçö araştırmadım o konuyu genelde eczanedeki ürünleri tavsiye ederim ama onlar daha mantıklı bu konuda...

valla ben başağım ama başak olduğumu duyan şok oluyo neiştir anlamadım:44: ama sevgiliykende dayanamıyodu benmki habire sıkıştırıyodu köşede bucakta uyustam tersini söylüyodu duruşun bakışın bile beni geçiriyo kendimden die anlamadım ne var kızım bende:44::44::44:

ahhhh ahhhh bende böyleydim ama şimdi nerdeeeee

evet cest yapmakta üstlerine yoktur bende yoldan bulduğu bi yaprak parçasını bile getirse mutlu olurum bilirim ki gönlünde güzel şeyler geçirerek bana veriyodur

süslü ol valla bakım gibisi yok ben bu yüzden çocuk bile yapmıyorummm

90 beden sütyene ciciş taktıracam annemmmm ama önce burundaha güzel olmalıyım ennngüzel olmalıyım çok güzel çokkk çok daha güzel kocamın güzeli olmalıyım...

burun olayı çok ağrılı olyo arkdaşım hıyar kadar burunla gezdi 1 ay boyunca nasıl şiş ve ağrılıdı dayancanmı

sen evlenince gör bide sorunu cnm off oğlak erkeiği çok ateşlidir ama frenlemen lazım... 2 oğlak zor olacak cnm yolun açık ossunnnnn çok inatçı olur ikisi yanyanaaaa.....birinzi alttan alırsa ii olur....

bak bu yazıyor.....

Oğlak erkeğinin yapısıyla uğraşmak kolay değildir. Ancak aynı burçtan bir kadının şansı vardır.

Oğlak erkeğinin, sizin gibi kendini itici güç olarak arka planda tutmaya hazır ve hırslı bir kadına ihtiyacı vardır. İlişkiniz ancak bu şartlar altında sürekli olabilir.

Gerçekten egoisttir. Oğlak erkeğinin yaşamında herşey kendi içinde düzenli olmalıdır. Herşey kendi belirli yerinde olmalı ve orda kalmalıdır.

Oğlak erkeği mesleğinde kararlı ve azimlidir. Bu da sizin düşüncelerinize denk düşer, çünkü siz azimsiz, tembel bir erkeği asla sevmezsiniz.

çok duz yazmıssın lennn acukkkk cılveli yazysınnn senı cok osledımmmm kocısımmm her anlamdaa akşama randevumuz var gecıkmeee sen neler neler yapcammm felan yazaydınnn

bende et kemik geniz eti herşey var cnm görünüm açısından bi sorunum yok tamamen sağlıksalama korkurum olamıyorum maşallah ne isteklisin ameliyata
bence şöle gerdan açık şeler giy daha bi atlasın sütüne demek adam sana hayran hayran bakıo....ayyy dekolteyi pek severim ben ama benim memoşlar pek büyük yaaa:26:

çatalım muhakkak vardır memoşlara bayılıyo zatende ben çok huylanıyorum yaa.benimkilerinde maşallahı var zati

süslü ol valla bakım gibisi yok ben bu yüzden çocuk bile yapmıyorummm

zaten çocugu eşin çoooook isteyince yapıcaksın kıymetli oluyosun ondan sonrabişey diyimmi biryerde yazıodu normal doğum yapanlar bilmem kaç kat daha zevk alıomuş ama cesaret ister

Ay kızlar meraba beni,mde eşim akrep ben ikizler

banada yorum yaparmısınız

bende hastalık var herşeyimi değiştirmek gereği duyuyorum..:26:eşyalar ev,ortam,saçlar telefon,muahbbet,ameliyatlarıda buyüzden taktım kemik eğriliğide varmış ama ben direk estetikcerrahına gittim amaaan monotonluk bana göre değil çılgınlııııııııııık arada bizede ugraaaaaaaa:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…