iyiyz tatlım yuvarlanıp gediyoz.
Birfncn kahvenin 400 yıl hatrı vardır
arada uğra slm ver bizede
yok nan ne sanatı şiiri odun gibindir
ama üzerime çok titrer
ayyy çok güldüm okadr süslümüsün bacım..
ahhhh ahhhh bende böyleydim ama şimdi nerdeeeeeAman çok süslüyüm ben kocişte alıştı artık oda bana kokoş diyoGeçen tv de yaşlı bir kadın çıktı kafada iki tel saç var sarı saçlar boyalı boyalı kociş diyor kii senin yaşlılık halin iki tel saçında kalsa boyatıcam diye tutturursun giyersin şıkır şıkır diyooor
Çok var yaa en ufak bir harekette birinden soğuyabiliyorum ve kin de var bende asla unutmam yapılanı iyiliğide kötülüğüde... Ben çok sinirli ve fevriydim evlenene kadar kendimi törpüledim biraz eşime karşı ama ona sinirlenmiyorum ve fevri davranmıyorum çünkü biliyorum kii o bana karşı çok iyi niyetli o yüzden sinirlerimi aldırdım kocişime karşı. Benim eşimde yok bencillik kendinden önce beni düşünür önce benim isteklerimi yapar bende derim hep bana yapıyoruz birazda sana yapalım kocişime derim birde bana sürpriz yapmasını çok sever en ufak bişey bile alsa biliyorki ben sevinirim gider alır hediye paketine sardırır getirir bak sana ne aldım der içinden tuzluk bile çıksa sürpriz ya ben çok mutlu olurum
nası balık bacım buuuu balina ozman yada fok balığı seninki...
Balıklar romatik olur beeee
ordaki ikizler benim vucudttakiler oluyo ama benim eşimde İKİZLER hazal ayhhhh tesadüfe bak beah nassıl anlaşıyonuz mu?
bak bu olmadı ama miray öpücüğüde hazırlamıştım
ahhhh ahhhh bende böyleydim ama şimdi nerdeeeee
evet cest yapmakta üstlerine yoktur bende yoldan bulduğu bi yaprak parçasını bile getirse mutlu olurum bilirim ki gönlünde güzel şeyler geçirerek bana veriyodur
90 beden sütyene ciciş taktıracam annemmmmama önce burun daha güzel olmalıyım ennngüzel olmalıyım çok güzel çokkk çok daha güzel kocamın güzeli olmalıyım...
burun olayı çok ağrılı olyo arkdaşım hıyar kadar burunla gezdi 1 ay boyunca nasıl şiş ve ağrılıdı dayancanmı
süslü ol valla bakım gibisi yok ben bu yüzden çocuk bile yapmıyorummm
mirabaaa kızlar ya madem burç yorumluyosunuz banada bişiler diyin yaaaabende erkek arkadaşımda oğlağız 2aydır herhangi bi sorun yaşamadık ama çok inatçı olduğum için onda da var mıdır acaba diyorum bazen bilemedim ben bu işi
yok anam yook benmki odun cvp bilem yazmadıiii
:):)
dun beni çok özledin sanırım yazdım ... (dun annemlerdeydim)
dopingimi aldım yazdım... akşama panterin olmaya hazırım dedim ama.. adamda tık yook..
şidmi gıcık gcık bir msj atarsa şaşmam..
istemem istemmm die bir mesj atarmışş vallaa o telefonu alurr:)):)
bende et kemik geniz eti herşey var cnmyok bende çemkirdiğim zamanlar oluo zaten pısırık kadın sevmio bizimkiler aslanlar yani...işini bilmen lazımbende et var konkalar büyümüş 15 dklık ameliyat olcam ama estetikçiye gittim tümden değişcem istiomda istiom istiomda istiom dahada alımlı olmalıyım kocamın yanında bana aaaaaa çokkkk güzel karınva desinler diyolar ama ben yinede yetmez diyorum değişiklik lazım değişmek lazım ay içim yandı vallahi hemen ameliyat olmalıyım aslında cicişleri dahaçok istiom ama 2.çocuktan sonra olmak daha mantıklı
bence şöle gerdan açık şeler giy daha bi atlasın sütüne demek adam sana hayran hayran bakıo....ayyy dekolteyi pek severim ben ama benim memoşlar pek büyük yaaa:26:
süslü ol valla bakım gibisi yok ben bu yüzden çocuk bile yapmıyorummm
bizde bizimkilere söyliyelim kaşısınlar
Brckkk güneşş yuvaya gelinnn
Brckkk güneşş yuvaya gelinnn
bende et kemik geniz eti herşey var cnmgörünüm açısından bi sorunum yok tamamen sağlıksal ama korkurum olamıyorum maşallah ne isteklisin ameliyata
çatalım muhakkak vardır memoşlara bayılıyo zatende ben çok huylanıyorum yaa.benimkilerinde maşallahı var zati