Kokoşş Hatunlar Kulübü

nann birsen sana ne desem bilemedim ben ya
Bana seslenmişin efendim der gibi aşk yaptım senle
anlamıyom dion

nan dün dedim ya anlmyom napam yafrum
yanına parantez aç yaz bebemmm

AAA SEN AŞK YAPARSIN BEN KARŞILIK VERMEM Mİ ŞEKERİMMM SAOLL

Son düzenleme:
mirabaaa kızlar ya madem burç yorumluyosunuz banada bişiler diyin yaaaa bende erkek arkadaşımda oğlağız 2aydır herhangi bi sorun yaşamadık ama çok inatçı olduğum için onda da var mıdır acaba diyorum bazen bilemedim ben bu işi

merak ettmi bende haa odun kocan yasssada rahat etsek biz bile meraktan ölcezz

ben yumuşar sizceee nedi nan bunun burcuuu

nan ne kocanıza yüz veriyonuz nan okadar
adamı şımartcanda yeri gelincede çemkirecen nannnn
adamlar höt diince siz susuyonuzmu ne ediyonuzzz
burun deyince aklıma geldi benimde ameliyat olmam lazım horluyorum:78:

şinçik şöle olayor bizde birbirimizin ne hissettiğini anlıyoruz anlaşma konusuna gelince o başlı başına bir devlet ben başlı başına.biraz bencillik taşır benim herif o yüzden kırıldığım zamanlar oluyo ona karşı şey mi bide sende akrepsin ya hemen nefret atme durumu sende de var mı?

merak ettmi bende haa odun kocan yasssada rahat etsek biz bile meraktan ölcezz

ben yumuşar sizceee nedi nan bunun burcuuu

terazi şekerimm..

vallaha atmadı cvp...

pis herüff...

kızz terazının dengesizi bu topuzu kaçık diom yaa...

hazal ilgilen çabukl akrebimizleee hade....süsülü kokoş hazal bakar herşein icanına çok süslüdür ooo....

Aman çok süslüyüm ben kocişte alıştı artık oda bana kokoş diyo Geçen tv de yaşlı bir kadın çıktı kafada iki tel saç var sarı saçlar boyalı boyalı kociş diyor kii senin yaşlılık halin iki tel saçında kalsa boyatıcam diye tutturursun giyersin şıkır şıkır diyooor

ayyy çok güldüm okadr süslümüsün bacım..

ya ben koç eşim başak dedım banada cvp veren olmadı püfff

burcu koç sen gibi eşin sakin dimi senin ..?başak burcu erkeği ılımlıdır elinde çevir istediğin gibi....koç sen zorsun sizde senle ii uğraşması lazım..

koç kadını Eğer birşey herzamanki yerinde değilse, bunu hemen fark eder ve her şeyin yerli yerinde olması gerektiğini düşünür. Bütün çabalara rağmen fikrini de değiştirmez. Öyle çok ilgi alanı vardır ki siz seksin yokluğunu hissetseniz de onun bunu faredecek zamanı olmaz. Hatta bu konuda insiyatifi ele almanıza memnun olur.

Birbirlerinin farklı mizaçlarına katlanmak zorunda olmalarına rağmen, uzlaşmaya hazır ve sevgi doludurlar. Sizin değişim ve harekete ihtiyacınız olmasına rağmen, o alışkanlıklarına sadıktır, alıştığı çevreyi herşeyden fazla sever. Siz, doğal hareket eden bir insansınız, buna karşılık o herşeyi enine boyuna düşünen ve herşey için mantıklı kanıtlar öne süren biridir. Sizin göz yumabileceğiniz şeye karşı, o çok az anlayışlı davranır.

Bazıları Başak erkeğinin zevk kelimesini hiç duymadığını iddia ederler. Bu kişiler, ancak Başak insanını yakından tanımamış kişiler olabilir. Onun içindeki hazzı uyandırmak sadece size düşer. Daha sonra tıpkı bir volkanın patlamasını yaşarsınız ki duyma ve görme duyularınız kaybolur ama daha fazlasını yaşamaktan duyduğunuz zevk asla!

Sizi tam olarak tanımöadan, sevmesini beklemeyin. Kendi kişiliğinizi biraz frenlemeli ve yaşamın her anında ve aşkta ona karşı sabırlı olmalısınız. Bu işe yarayacaktır.

bölee yazıoooo

nan ne kocanıza yüz veriyonuz nan okadar
adamı şımartcanda yeri gelincede çemkirecen nannnn
adamlar höt diince siz susuyonuzmu ne ediyonuzzz
burun deyince aklıma geldi benimde ameliyat olmam lazım horluyorum:78:

yok bende çemkirdiğim zamanlar oluo zaten pısırık kadın sevmio bizimkiler aslanlar yani...işini bilmen lazım bende et var konkalar büyümüş 15 dklık ameliyat olcam ama estetikçiye gittim tümden değişcem istiomda istiom istiomda istiom dahada alımlı olmalıyım kocamın yanında bana aaaaaa çokkkk güzel karınva desinler diyolar ama ben yinede yetmez diyorum değişiklik lazım değişmek lazım ay içim yandı vallahi hemen ameliyat olmalıyım aslında cicişleri dahaçok istiom ama 2.çocuktan sonra olmak daha mantıklı

Çok var yaa en ufak bir harekette birinden soğuyabiliyorum ve kin de var bende asla unutmam yapılanı iyiliğide kötülüğüde... Ben çok sinirli ve fevriydim evlenene kadar kendimi törpüledim biraz eşime karşı ama ona sinirlenmiyorum ve fevri davranmıyorum çünkü biliyorum kii o bana karşı çok iyi niyetli o yüzden sinirlerimi aldırdım kocişime karşı. Benim eşimde yok bencillik kendinden önce beni düşünür önce benim isteklerimi yapar bende derim hep bana yapıyoruz birazda sana yapalım kocişime derim birde bana sürpriz yapmasını çok sever en ufak bişey bile alsa biliyorki ben sevinirim gider alır hediye paketine sardırır getirir bak sana ne aldım der içinden tuzluk bile çıksa sürpriz ya ben çok mutlu olurum

teşekkürler paylaşım için

bence şöle gerdan açık şeler giy daha bi atlasın sütüne demek adam sana hayran hayran bakıo....ayyy dekolteyi pek severim ben ama benim memoşlar pek büyük yaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…