nann birsen sana ne desem bilemedim ben ya
Bana seslenmişin efendim der gibi aşk yaptım senle
anlamıyom dion
wwaay be gün geçtikçe çoğalıyoruz daha dün gibi 100. sayfamızı kutlamamız,,
nee taktırcan nnnaaaaaaaaaannnn!!!
Nihayet bir burçdaşımı buldum bende akrebim canıım ikizler kim sende??? benim eşim ikizler
yok anam yook benmki odun cvp bilem yazmadıiii
:):)
dun beni çok özledin sanırım yazdım ... (dun annemlerdeydim)
dopingimi aldım yazdım... akşama panterin olmaya hazırım dedim ama.. adamda tık yook..
şidmi gıcık gcık bir msj atarsa şaşmam..
istemem istemmm die bir mesj atarmışş vallaa o telefonu alurr:)):)
Heee ikizler karışmış kızzzBiz çok iyi anlaşıyoruz valla tam ruh ikizi derler ya öyle günde 30 kere tlfda konuşuruz valla benim ne hissettiğimi ne düşündüğümü hemen söylemeden anlar bende onunkini valla siz nasıl anlaşıyorsunuz ???
maşşş de nan dötünü kaşıııı....
merak ettmi bende haa odun kocan yasssada rahat etsek biz bile meraktan ölcezz
ben yumuşar sizceee nedi nan bunun burcuuu
maşşş de nan dötünü kaşıııı....
hazal ilgilen çabukl akrebimizleee hade....süsülü kokoş hazal bakar herşein icanına çok süslüdür ooo....
Aman çok süslüyüm ben kocişte alıştı artık oda bana kokoş diyoGeçen tv de yaşlı bir kadın çıktı kafada iki tel saç var sarı saçlar boyalı boyalı kociş diyor kii senin yaşlılık halin iki tel saçında kalsa boyatıcam diye tutturursun giyersin şıkır şıkır diyooor
ya ben koç eşim başak dedım banada cvp veren olmadı püfff
nan ne kocanıza yüz veriyonuz nan okadar
adamı şımartcanda yeri gelincede çemkirecen nannnn
adamlar höt diince siz susuyonuzmu ne ediyonuzzz
burun deyince aklıma geldi benimde ameliyat olmam lazım horluyorum:78:
şinçik şöle olayor bizde birbirimizin ne hissettiğini anlıyoruz anlaşma konusuna gelince o başlı başına bir devlet ben başlı başına.biraz bencillik taşır benim herif o yüzden kırıldığım zamanlar oluyo ona karşı şey mi bide sende akrepsin ya hemen nefret atme durumu sende de var mı?
Bir Koç kadını olarak, Aslan erkeğiyle dünyanız tersine dönecek ve ölümüne aşık olacaksınız. Pratikte hiçbir erkek size, Aslan kadar uyumlu değildir. O romantik bir aşıktır ve yüce gönüllüdür. Kimse size kadın olma duygusunu bu kadar yoğun yaşatamaz.
Bu ilişkide iki güçlü, aktif ve gururlu kişilik karşı karşıya gelir. Dahası, Aslan erkeği rüyalrının kadınını hemen keşfeder ve bir daha onun peşini bırakmaz. Sonra da hiç duraksamadan sevginizi büyük coşkulara sürükler. Ruh ve bedeninizi bir mutluluk ve hazla keşfedebilmeniz için önünüzdeki tüm engelleri kaldırır.
Özeleştiri yeteneğine sahip olmasına rağmen, başkalarının onu eleştirmesini çok zor hazmeder.
hoşbulduk cnmmmm
valla bana bişi gelmedi bebemmm
eşimde bende sinirli tiplerizama eşimin de benimde geçicidir sinirim.eşim kükrer sonra susar hemen hiç bişi olmamış gibi gönül alır kedicik kedicik dizi konusunda çok çok çok isteklidir her bir zerreme hayrandır kendileri.eşimin yanında üstümü çıkarmamaya çalışırım o yüzden