Kokoşş Hatunlar Kulübü

merhaba kızlar rasgele girdim bu topiğe ve burçlar hakkında yorum yapıyorsunuz şuan

bende koçum ve nişanlım aslan

bu ikili arasında fikri olan var mı

paylaşırsanız sevinirim

Kızzz hazallll hatırlamadın mı bizi sennnnn
bacım bi ara bizle takılıyodunn

nasılsın tatlımmmm?

aaaaaa tıpatıp kız yoksam aynı kişidenmi bahsedioz neeeeeen...:KK52: saçını geriye atar normalde bak böyle daha yakışıo dedim 2 gündür önde saçlar birde bakımlı allllahım benden beter habire onu giydir ona al ama cömerttir sen yaparsan sana2 misli yapar:KK16:ayyyyy aşkım benm

kızzz kocişimi özledim haaa akşama kıstırım ben bunu köşeye sevim ...tabee prens diom ona kral diom havalara giryooo pohahaahhahaha kralımsın efendimsin felan ozamanlar sihirli kelimeler adam dünyayı ben yarattım sanıo valla....bide ona çok datlu baksır alyom şöle düğmeli çıtçıtlı pıtpıtlıııı pohahah tazmanyalısıda aldım beni yeme felan diom uhahhahahhahahahahah:KK52::KK66::KK52::KK66:

canım o çok damarlııı ıstememmm tuhh kotu olmus ayrılmannn ee şimdi iyimi oğlusun
çok şükür iyi bende bunu fırsat bilerek araştırıyorum bakalım kısmetse çok istiyorum çalışma
arada etetk bot gömlek tarzıda giy ama hep spor giyme erkekler çok spor sevmio....bide bacaklar sarktı diosan nivea sıklaştırıcı krem var süper bişi al kullan 6 aydan fazla gidio gözle görülür bi sıklaşma var cnm...banyodan sonra sür hemen bişi giymee...bide aktarcılarda var sıklaştırıcı sabun nuda sor yıkanırken onuda kullan...sonra gel bana teşk...et öpücükte isterimmm:KK55:

hımmmm ay mini etek bot gömlek dar şeylere bayılırım zaten bi AKREP olaraktan sen şu ikizler için bişiler yaz bakim:KK60:

en güzeli sporrrr ben sporla eski formuma döndüm hoş hiç kilom kalmamaıştı ama yinede sıkılaşmak farklı...25 kilo aldım hamileyken bir şiştim birşiştim ama tekrar eski kiloma döndüm kalan koca bir popo oda eşimiin hoşuna gidiyo kalsın bari:KK1::KK1:göbek gitti bağlamıştım zaten..çatlaklarım hiç olmadı maşşşş...selülitim vardı accık bacaklarda oda gitti sporla :KK19: zaten estetikte olacam cicişler taktıracam ama 2.çocuktan sonra takacam inş..kociş ööle istor..:KK16:

Kızzz hazallll hatırlamadın mı bizi sennnnn
bacım bi ara bizle takılıyodunn

nasılsın tatlımmmm?

Hatırlamamı tatlım hatırladım tabeee şunlara laf yetiştirmekten görmedim yazdıklarınızı zaten yazılar öyle bir akıyorki kaçıyor bazıları bi iş bi buarı bakıyorum ne yapıyorsunuz izinden önce geliyordum demi izne bir çıktım şu kokoşlarla kaldım burda bir yere gitmiyorum valla ne yapıyosunuz iyimisiniz bebişin nasıl tatlım

çok şükür iyi bende bunu fırsat bilerek araştırıyorum bakalım kısmetse çok istiyorum çalışma

hımmmm ay mini etek bot gömlek dar şeylere bayılırım zaten bi AKREP olaraktan sen şu ikizler için bişiler yaz bakim:KK60:

Nihayet bir burçdaşımı buldum bende akrebim canıım ikizler kim sende??? benim eşim ikizler

ne yasdın kıssssssssssssss:KK53:

yok anam yook benmki odun cvp bilem yazmadıiii

:):)

dun beni çok özledin sanırım yazdım ... (dun annemlerdeydim)

dopingimi aldım yazdım... akşama panterin olmaya hazırım dedim ama.. adamda tık yook..

şidmi gıcık gcık bir msj atarsa şaşmam..

istemem istemmm die bir mesj atarmışş vallaa o telefonu alurr:)):)

Yafrularrr
banada cvp verin hele
ben yengeç kocem balık

aboww yengeçde zor nan senide menun etmek zordur eşin çok duygulu romantik yazık adama bişi etme bakem sen daha güçlüsün ondan kıstırma adamı bakemm...snat severmi müzik resim şiiir kitap severmi?

X