- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
Eki Görüntüle 264546 buda bihterin modeli 25 lira satışı bana bi 2oye geliyodur sanırım
evet hatırladımmmm kıs boyumu ve kılomu yazmıstım elbise istiyom haaaaaaa bıde su bugulu makyajı nassı yapıyonuz bacılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 264546 buda bihterin modeli 25 lira satışı bana bi 2oye geliyodur sanırım
benm burcum başak... yükseleni bilmiorum ama...
ama senin gibi değilim bence
Kız ben akrebim yükselenim başak ama oğlaklarda genelde iyi anlaşırım bu arada ablamın burcuda oğlak biz hakketen kızkardeşiz senle
kızlar sayfamız 200 olmuşşş bunlar sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
valla ben genelde ona göre davranıyorum harbiden sinirli üstüne gidilmicek gibi bende o bana kızarken ben yüzüne gülüyorum bakıyorum cilve yapıyorum yağları akıyo..baktım siniri lafta ben daha beter kızıyorum busefer hırçınlığım cezbediyo ikitürlüde beye göre ayak yapıyoruz yani...mesela maçtan asssla vazgeçmez kazandılarsa ogece ne istersen iste kabul eder kaybettilermi bir kahve yap derdini döksün öyle yani
benm burcum başak... yükseleni bilmiorum ama...
ama senin gibi değilim bence
evet hatırladımmmm kıs boyumu ve kılomu yazmıstım elbise istiyom haaaaaaa bıde su bugulu makyajı nassı yapıyonuz bacılar
akrepsen evet ii anlaşırız yalnız seni şeeede memnun etmek zor eşin için zor olyordur öle okumuştum
merhaba hanımlar bende katılıyımmı?
aklımmmmdaaaa gözlerin içine değil dış kısmına kalem çekip ya pamukla yada el yardımıyla acık gezdiriyorum onlar yayılıyo bihterin gibi buğulu oluyo ama fazla yayılmıcak kötü duruyo ozaman..bolll rmel sürmelisin oda püf noktası
aaaaaaaaaaaa sweddddymmmmmmmmm hoş geldinnnnnnn
valla ben genelde ona göre davranıyorum harbiden sinirli üstüne gidilmicek gibi bende o bana kızarken ben yüzüne gülüyorum bakıyorum cilve yapıyorum yağları akıyo..baktım siniri lafta ben daha beter kızıyorum busefer hırçınlığım cezbediyo ikitürlüde beye göre ayak yapıyoruz yani...mesela maçtan asssla vazgeçmez kazandılarsa ogece ne istersen iste kabul eder kaybettilermi bir kahve yap derdini döksün öyle yani
hoşgördüm burcummmm napan?:13:
ya ben nden idare edemiyorum öyleee..
adam telefonda bile sataşıor telde nasıl cilve yapıcam...
işe sinirlense bana çatıorr..
kızlarr benm bu terazinin topuzunu oturtmam lazım..
çok hırçın çoook.
o dior yada lancome kaleminden al yada max faktor siyah arkası süngerli kalemi sür üstünden süngerle geç al sana buğulu.....