Anket Kokoreç sever misiniz?

Kokoreç sever misiniz?

• Ankete Katılan
    481
Kokoreç olmadan ömür geçmez bana.
Hatta bi de dondurulmuş alır dipfrize atarım ki bi kriz anında çıkarıp da yiyeyim diye cokacimcoook
Kokoreç bir, işkembe iki... içim pis benim içim :roflol:

Bayılırım acılı acılı ne güzel olur offfffff offfffff yarım ekmek kokoreç :)

kokoreç sevilmez mi hiç, tadı enfestir, içi ne kadar pis ise, ne kadar salaş yerden yenilir ise, tadı o kadar güzelleşir...

kokoreç sevilmez mi hiç, tadı enfestir, içi ne kadar pis ise, ne kadar salaş yerden yenilir ise, tadı o kadar güzelleşir...

içi ne kadar pis se o kadar lezzetlimi olur..ne alaka yaaa....pırıl pırıl temizleyen yapan yerler var....sonuçta içinde olanda saman ..:60:

tok olsamda hayır diyemeyeceğim birşeydir! bayılırım.ama közde olucak!

içi ne kadar pis se o kadar lezzetlimi olur..ne alaka yaaa....pırıl pırıl temizleyen yapan yerler var....sonuçta içinde olanda saman ..:60:

yok içini pırıl pırıl temizleyenden değil de temizlemeyenden ye bi de, aradaki lezzet farkını göreceksin :9:, salaş yerlerdekinin tadını daha lezzetli bulacağına garanti veririm :34: belki de mekanın sıcaklığındandır, hani tezgahın altında üstünde kedilerin dolaşması, ağbinin artık yağ bağlamış bi yerde tıkkıtı tıkkıtı müzik yapması, herhangi bir steril eldiven olmadan avcunun içine aldığı ekmeğe o baharatlı karışımı doldurması, belki de bunlar arttırıyordur lezzetini..

Hep ıyy bu ne yemem derdim. Bir gün annemin gazıyla bir yemişim ki offf çok güzeldi. :9:

Hayatımda hiç ymedim ama çok seven var bilmiyorum yer miyim :d

evet cok severim hatta eşim kokoreççi acmayı planlıyor

hayatimda hic kokorec yemedim ama kizima hamileyken okadar canim kokorec cektiki tvde gördümde icine düscek gibi olurdum,bu sene Türkiyeye gelince ilk isim kokorec yemek olcak :D

Back
X