Sokak hayvani yok buradasokak hayvanlara ver
Bozulmus et onlarada zarar verir amasokak hayvanlara ver
Et zehirlenmesi çok kötü sakın pişirme sağlığın daha önemliKurbanda etlerin bi kismiyla kiyma cektirmistik simdi cozdurdum kofte yapacaktim ama kokuyor 5 kg falan toplam
Napayim atayim mi bunlari
Adaktan asla yiyemezsiniz. Kurbanin bir miktarini dagitmak sunnet. Biz 2/tane kestik bir tanesinin tamamini bir tanesinin de yarisini dagittik. Bir kismini gelenlere ikram ettik bi kismini da yiyoruz.Emin misiniz koktugundan?.Etin kendi kokusu olmasin o.Bir de yeri gelmisken sorayim.Kurban kesildigine etlerin dagitilmasi gerekmiyor mu ?Yoksa adak olunca mi öyleydi?Benim bir adagim var da .Adak eti mi 7 parcaya bölünüyordu?Ya da bu isin asli nedir.?
merhaba siz paramedicmisiniz birsey soracagim siz devlettemi calisiyorsunuz devlete ataninca ne kadar sure sonra cagiriyorlar biliyormusunuz benim kaynim 81 le devlete atandi iki ayi gecti bekliyor hslen cagirmalariniBozulmus et onlarada zarar verir ama
Kokuyor . cektirdigim kasap et iyi yaglari kokmus falan dedi. Bilmiyorum simdi kavuruyorum kotu kokmuyor ama cigken kokuyordu. Once esime vercem zehirlenmezse biz de yerizEmin misiniz koktugundan?.Etin kendi kokusu olmasin o.Bir de yeri gelmisken sorayim.Kurban kesildigine etlerin dagitilmasi gerekmiyor mu ?Yoksa adak olunca mi öyleydi?Benim bir adagim var da .Adak eti mi 7 parcaya bölünüyordu?Ya da bu isin asli nedir.?
Kedilere bi zarar vermezBozulmus et onlarada zarar verir ama
Piserken guzel koktu. Bilmiyorim bibi adamin libidosu olmese bari yiyinceSanmıyorum birşey olucağını pişince zaten anlaşılır
Nasıl sokak hayvanı yok yavYa benim uzuldugum nokta zaten vejeteryan degiliz et yiyoruz bari hayvancagizi ziyan etmeyelim diye dusunuyorum
Saygisizlik gibi geliyor cope atmak. Sokak hayvani olsa hic dusunmem veririm
Libido önemliPiserken guzel koktu. Bilmiyorim bibi adamin libidosu olmese bari yiyince
Yok canim topluyolar sokaktaki hayvanlari evropadayim malum. Tilki milki anca. Goturup ormana mi atsamNasıl sokak hayvanı yok yavpişir soğuyinca poşetle dolaba koy dışarda elbet hayvanların olduğu biyer bulursun canım
Hadi ya et yiyince tavan yapmasi lazim halbukuLibido önemlibizimki taze yiyorda ne oliyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?