- 20 Ekim 2023
- 439
- 754
Benimde uzaktan tanıdığım 12 yıl tüp bebek için uğraştı sonuç hüsran artık kabullendik , takdir ALLAH ın deyip boş verdiklerinde hamile kaldı şimdi erkek bebekleri var 3 aylık .Olacak tabi ki
Olmaz denilen ıkı ornegim var
Birisi hayatında bir kez dahi regl olmayan kuzenim
Evlendi
Tedaviye baslamadılar bıle daha
Lak dıye bı aylık evliyken gebe kaldı
Dıgerı eşimin Teyzesi
Yıllarca tüp bebek yaptı tutmadı
Yaşı 42 oldu ekonomik sebeplerle bıraktı tedaviyi.
Tam haziran ayında yenıden baslayacagız tedaviye derken şubat ayında gebe kaldı
Dogurdu uç yasında kızı
Masallah saglıkla uzun musmutlu omür dılerım ınsallah bebişe.Benimde uzaktan tanıdığım 12 yıl tüp bebek için uğraştı sonuç hüsran artık kabullendik , takdir ALLAH ın deyip boş verdiklerinde hamile kaldı şimdi erkek bebekleri var 3 aylık .
Şafak kaç peki of ya cok zor bişey allah yardımcın olsunMayıstan beri yasak
Ocak sonu bitiyor şafağımızŞafak kaç peki of ya cok zor bişey allah yardımcın olsun
Hiiii baya 9ay kapadınız yani anaaammmOcak sonu bitiyor şafağımızallah razı olsun kardeş çok zor çooook
Öyle görünüyoHiiii baya 9ay kapadınız yani anaaammmneyse sağlıkla alın bebenizi kucağınıza da gerisi onemli değil tabi
Kaç yaşındasınÖrneği çevremde de çok. Kız kardeşimde pcos var. Baya ileri boyutta. Ve her ay ilaç ile regl olabiliyor. Yine bir gün ilaç içecekmiş içimden bir ses test yapmam gerektiğini söyledi dedi. Yapmış ve çift çizgi. 3 hamilelik 2 evladı var şu an. Ki doktorlar assssla çocuğun olmaz,tüp bebekle bile şansın düşük demişti.
Bunlara tutunuyorum ama benim sorunum biraz daha farklı. Tüplerim tıkalı ve açılmıyoryani Dr çocuk sahibi olabilirsiniz ama doğal yollarla mümkün değil dedi.
Bilemiyorum Freya,hayırlısı neyse o olsun. Şuna kesinlikle inanıyorum ama insan en çok istediği yerden sınanıyor.
Ben ki bekarken aamaan napcam kocayı istemem ama çocuuukk diye gözleri dolan biriydim. Hiçbir kadınsal,döngüsel sorunum yoktu. O kadar emin olmamak mı gerekirdi,imtihan mı adı ne bilmiyorum. Kırıldığım,düştüğüm yerden çiçekleneyim. Çiçeklenelim
Çocuğu yolla henüz istiyormuş ve olmuyormuş. Dünyanın en harika şeyi filan diye kadını daha da imrendirmek doğru değil.Korkacagın Bi durum yok
Dunyanın en harıka seyi hayatınıza dahil olacak
Yeni bir meşgale ve tam zamanlı mesai her ıkı taraf ıcın her zaman yorucudur
Elbette bu yorgunluk insanlara daha az tensel temas getirir. Daha az tensel temas bıraz gerginlik demektir.
Bu Cok dogal.
O öpme normal bir öpme değildi "öpeyim bari" tarzı bi öpmeydi. Aynen alttan alacagimdan bu kadar emin olmasın istiyorum artık.ahaha kendime benzettim biraz. o da direniyordur merak etmeyin. yanaşır yakında. keşke sabah sizi öptüğünde uzatmasaydınız. ben de küslükten nefret ederim ve çok çektim. her seferinde biz barıştıkça onlar buna alışıyor. biraz sürünmesi fena olmaz, kıymetinizi bilir. bir daha adım atarsa üstüne atlayın gitsin.
Yok ya bebekten dolayı memeler full dışarda geziyorum zaten neler giydim inat işte illa o adımı bana attıracakDüşündüm ben olsam napardın bu durumda diye sanırım adım attırmaya ve dikkatini çekmeye çalışırdım. Rahat , pamuklu ince askılı ama gecelikvari olmayan ev elbiseleri var pamuklu viskoz kumaş. Yani seksi ama günlük kıyafet gibi bir sinyal var ama yokbu şekilde siz adım atmamış olursunuz o atar bence
1 ay boyunca birlikte olmamamizin sebebi hep ondan beklemem değil. Konuya da yazmıştım araya hastalık,mesafe,bel fıtığı vs biseyler girdi de 1 ay oldu. Tam oh olacak dediğimde küstü beyfendi. Bütün hevesim yerle bir oldu1 ay birlikte olmama neden eşten bekliyorsunki güveninmi gitti acaba şüphenmi var ??
Ben kadın halimle bu kadar küsmüyorum. Tam tripcanküsen erkekte hiç çekilmiyor, bozulduysa bir daha alır hiç küsülcek bi durum değil yani işi gücü yok herhalde
Sizin bakış açınıza gore bu imrendirmek.....Çocuğu yolla henüz istiyormuş ve olmuyormuş. Dünyanın en harika şeyi filan diye kadını daha da imrendirmek doğru değil.
Çok ama çok mutluyum tatil köyü araştırıyorum ayrıca Yooo bir yere gitmeyeceğim adli tatildeyim forumda takılacağım kaldı ki sen dedin diye mi gideceğim.Sizin bakış açınıza gore bu imrendirmek.....
Biz gayet iyi anlaştık bibliyle
Şımdı gidin davalarınızla ilgilenin hanımefendi
pozisyonunuzun egosu iş yerinde söker buralarda değil
Fazla sıçramayın kısaca
mutsuzsunuz farkındayım ama sizi ben mutsuz etmedımceremesini ben çekemem
yok yok gönlünü almak için yapmış kız seni hiçmi özlememiş hayret birşeyO öpme normal bir öpme değildi "öpeyim bari" tarzı bi öpmeydi. Aynen alttan alacagimdan bu kadar emin olmasın istiyorum artık.
Yok ya bebekten dolayı memeler full dışarda geziyorum zaten neler giydim inat işte illa o adımı bana attıracak
1 ay boyunca birlikte olmamamizin sebebi hep ondan beklemem değil. Konuya da yazmıştım araya hastalık,mesafe,bel fıtığı vs biseyler girdi de 1 ay oldu. Tam oh olacak dediğimde küstü beyfendi. Bütün hevesim yerle bir oldu
Ben kadın halimle bu kadar küsmüyorum. Tam tripcan
Gönül almak için olsa suratı asık olmazdı diye düşünüyorum çok yalandan bir öpmeydiyok yok gönlünü almak için yapmış kız seni hiçmi özlememiş hayret birşey
aramızdaki sorun neki?Gönül almak için olsa suratı asık olmazdı diye düşünüyorum çok yalandan bir öpmeydiozlememis demek ki yada katır inadindan belli etmiyor
Çocuktan sonra giderek kötüye gitmeye başladı biseyler. Tahammülsüzlük arttı. Daha anlayışlı olması gereken yerde daha anlayışsız bir adam olmaya başladıaramızdaki sorun neki?
Ben bazen eşime nasıl yapılıyordu ki yaaa falan diye takılıyorum, cidden unutacağım cxhxhSus sus, şunun şurasında ne kaldı ki diye diye zaman geçiriyorum.
kaç aylık bebiş kreşe gitseydi rahat ederdin ilk çocuk düzenin değişiyor zor geliyorÇocuktan sonra giderek kötüye gitmeye başladı biseyler. Tahammülsüzlük arttı. Daha anlayışlı olması gereken yerde daha anlayışsız bir adam olmaya başladıbenimde eski tahammülüm yok. Eve tikildim kaldım. Her günüm birbirinin aynısı. Çok bunaliyorum. Özetle çocuk sonrası sınavdan geçiyoruz sanırım.