- 1 Eylül 2016
- 203
- 17
- 98
- 34
- Konu Sahibi Nileylul16
Arkadaşlar kocamla asla konuşamıyorum ilişkimiz hakkında ,evli gibi hissetmiyorum kendimi artık. Hep yanımda ama iletişim yok yani . ben evliliğimi yasamsk istiyorum gelsin sarilsin sevsin durduk yere istiyorum ama yok adam odun. Sorunlarimizi evliligimizi konuşalım istiyorum yok susuyor asla konusmuyor. Sevdiğini soulemiyor özel günlere hevesi yok. Kendine bakmıyor. Bide Canı başka bişey isteyince yanaşıyor amaca yönelik yani . Bebek olduğundan beri böyle bu arada 1 yaşında bebek.ayrıca bana ailemden kalan az bir paraya bel bağlamış durumda , sürekli su borcumu öde feraha cikcaz rahat etcez ama yok hep başka bişey cikiyor yine istiyor. Geçim derdi çocuk stresi başka bir şey yok konuşamıyorum adamla . Para isterken bile WhatsAppa. Yazıyor yüzyüze konuşmaya çalışınca susuyor ben bu adama nasıl bir ders vermeliyim. Kaç kere mektup yazdım konuşmak istediklerimi söyledim yok gelip sarıldı yok öyle bişey falan. Konuşuruz bir ara diyor bidaha yok. Evde de sürekli yatıyor yorgun tamam çocuk yoruyor işinde de yoruluyor ama evlilik biraz özen istemez mi