kocamdan annesinden nefret etmeye başladım

annenin dayan biraz daha demesine aldırma.bu hayat senin hayatın.böyle eziyetle böyle kötü geçmesine izin verme.onlar bir arada ne yapıyolarsa nasıl yaşıyolarsa yaşasınlar.bırak çek git.durma daha fazla öyle bi ailenin yanında.sana yazık.bebişine yazık.

en kötüsü aldatması,ailesiyle birlikte yaşamak seni o kadar yıpratmaz ama bir başka kadını düşünmek bile insanı çıldırtabilir.sanırım annen boşanmanı istemiyor desteklemiyor.daha yeni evli sayılırsın hiiç bişey için kendini yıptarma akıl sağlığından olursun allah korusun.mantıklı düşün senin için ne iyi olacaksa onu yap.

merhaba kızlar buraya rahatlamak için yazıyorum 3 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var. kayınvalidem 1 sene önce boşandı ve bizle beraber oturuyor. HOş ondan öncede birlikteydik ben evlenmeden önce bana bir çok söz vaad ettiler ne isterseniz alcaz 1 2 sene sonra ewi ayırcaz falan filan evlendiğim 1. ayında hamile kaldım ve esim beni aldatmaya başladı doğuma girmeden 1 kaç gün öncesinde msjını yakaladım teline sürekli güvenlik kodu koyuyordu parmaklarını izleyerek şifreyi bulmuştum. doğuma girdim doğumdan çıktım 5 saat sonra yanımıza geldi özürler diledi bi çiçek bile almayı çok görerek affetmemi bekledi o anda narkozun etkisiylemidir ne hemen sarıldım boynuna affettim 1 hafta sonra tekrar konuşmaya başladı aldattığı kızla babamın ewine gittim tekrar geldi özür diledi yine tamam dedim tekrar yaptı aynı seyleri bu olay üç kez tekrarladı son döndüğümde ben izmirliyim onlar ankaralı ewin annesi dayısı izmire geldiler ozürler falan babam 20 binlik senet imzalatıırdı hem kocama hem kaynanama aynı seyler olursa bunu ödicem die imzaladı ve ben tekrar geldim ankaraya 3 gün hersey güzeldi 3. günden sonra kaynanam yok dinime laf atmaya başladı yok şöle giyin falan ablası geldi beş karış surat sanki ben kocamı aldatmışım gibi tavırlar benim abim ablam affetti kocamı ama onlar nie getirdiniz gibi davranmaya başladılar tabi benim neden böle dawranıyo demem kocamla aramızın açılmasına ve beni dövmesibe sebeb oluyordu. bide kuzeni vardı tabi kocam kuzenine keşke benim olsan yazmış mutsuzum falan ben bu mesajı gördüm kuzeni beni aradı sen yanlış anladın falan filan yani anlıcağınız kocam hayatında ikinci bi şahıs olmaadan yapamıyor bunların hepsini anneme anlattım annemde dayan biraz daha demeye başladı sustum aradan 5 6 ay geçti kayınvalidemi karsıma aldım konuştum bakın dedim bu ewin hanımı sizsiniz dedim olayları görüyosun dedim kızların bana nası davranıyor senin dawranısın hoş değil falan filan ewimizi ayırın ozamn belki sorumluluğunu bilir uzak olursak belki düzeliriz dedim tamam dedi aralıkta ayırcak bizi ama komik olan su aralığa kalmış kaç ay ne esya bakıyoz ne ew nede başka bişey konusunu açsam hele bekle borç ödüyoruz ben evlenirken bi 5 bin liralık masraf yaptılar dahada bi masraf yok biliyorum neyin borcunu ödüyolar anlamıyorum kayın validede iyce yayıldı eski kocasıyla barışmış elinde tel sürekli onla mesajlaşıyor ne odasını topluyor ne bana yardım ediyor bi tabagını bile yıkamaktan yatağını toplamaktan aciz gecen gelmiş elinde bi legen çamasır bunlar elinden öper e bi ütüle ya ben bi küçük erkek çocuğuyla işe zor yetişiyorum zaten kocamda yap nolcak dior sorunlarımı anlatsam kocama yapcak bişey yok deyip geçio bide diolar sahura kalk bana yemek hazırla falan filan zaten çocuğum uyku konusunda sorunlu bi çocuk yatıp dinlenmek istiyorum ya bi de içimden gelmiyor artık eli ayağı tutmuyo olsa tamam ama ben nası herseyi kendim yapıyorsam oda kendi işini kendi yapsın istiyorum bu sorunlar yüzünden boşanmak bile istiyorum bana bi akıl verin benmi abartıyorum yha

abartmıyorsun kötü insanların eline düşmüşsün nefret etmekte haklısın umarım bir an önce içindeki güç sana yardım eder ve kurtulursun bu insan! lardan

doğru diosun hep suçunu bastırıyo adam olacağına ben zaten inanmıyorumda dediğin gibi annem çek de demiyo gel de demiyo bi kaç kez gittim ama benim ruh sağlığım çok bozuldu bide lohusalık dönemini anneyseniz bilirsiniz bide ewde sürekli siz her gelen noldu noldu sinirlerim alt üst olmuştu doktora gittim ilaç vermedi bebekten dolayı emzirme dönemiydi o dönem her seye kızıp bağırıodum ağlama krizlerine giriodum bebek beni sakinleştirmeyi başarıyodu gece olunca neden bilmem daha çok duygusal oluyo insan bebeğime ağlayarak sarılıyodum zaten ewlenmekte istemedim askerdeydi nişanlıyken 3 ay kala gelmesine bizim film koptu askerden geldi buz gibi geceleri annem benim yanıma yatak seriyodu yok ben annemle yatcam die gelmiyodu ben ankaraya gidince kendi dışarda geziyodu ben gukuman kuşu gibi onu bekliodum anneme anlattım ozamnda nikahta keramet vardır yüzük atsan ne der millet falan şimdide boşanırsan millete ne deriz anlaşamadı dicen ne var bunda milletin lafıylamı yaşıcaz diorum bu sefer kayınvalideyi arıyor onla konuşuyo kocamı arıyo bana dönüyo şimdi gör dio hiç bişey değişmiyo üzülmesin die tamm anne hersey yolunda diorum bu sefer her gün arıyo nası iyimi nası iyimi ii diorum yani ne dicemki

anneninde katkısı var bu mutsuzluğunda şekerim..el ne der bu ne der şu ne der...nikahta keramet diye birşey yoktur..nikahta melanet vardır..keşke daha nişanlıyken ne anneni vs dinlemeseydin şimdi böyle gözyaşı dökmezdin canım..insanların karakteri değişmez öyle doğarlar iyiyse iyidir kötüyse kötü..sakın 2.çocuğu yapma..

Ya güzelim çok üzüldüm haline, kadın sığınma evleri seni neden kabul etmiyo anlamadım, bence öncelikle darp raporunu da al ailene "ben iyiym beni merak etmeyin" de ama yerini söyleme ve kadın sığınma evine yerleş bi süre izini kaybettir derim. Hakediyo senin koca müsvettesi çünkü... Çok zor bi durum, Allah yar ve yardımcın olsun canım...

Back
X