kocasindan habersiz izinsiz herşeyi kafasina göre yaşayan Kadınlar!!!

Eşinizin baskısı yüzünden doğru olan bu diye düşünmeye başlamışsınız ve doğru davrananları yargılar hale gelmişsiniz.

Doğru olan sizinki değil dikkat edin buna inanirsaniz her hareketinizden şüphe duymaya başlar, kendinize saygınızı yitirirsiniz.

Konuya gelecek olursak, izin değil haber doğru olandır. Benim okulumdaki arkadaşlarımın %90i erkek, sevgilimin is arkadaşlarının %80i kadın. Gayette sohbette ediyoruz beraber yemekte yiyoruz arkadaşlarımızla. Toplumdan mi soyutlayalim kendimizi?

Ben bişey anlamadım
Ne sormak istiyosan direk sor arkadaşım
Sanki bi suç var da ben değil bi arkadşa yaptı onun için soruyorum gibi olmuş

Kim kiminle ne yapmış bilmiyorum
Erkeklerle konuşuyo derken
Hepimiz erkeklerle konuşuyoruz
Konuşmanın boyutu nedir ?

Bi de bence 2 kadının ortası makbul
Bakkala giderken izin almakta saçma
Bi yere gidince haber vermemekte, yolsa başıma bişey gelse bilsin yani bari adam ne taraflardaydım

Bu konuda aklıma hemen ilk kuzenim geldi. İçtiği kolanın bile iznini isteyen birisi oldu çıktı.Utanmasa tuvalete bile giderken izin isteyecek nerdeyse. Evlilik bu değil bence her şeye eşinden izin almak seni birey olmaktan itip birisine bağlı bir hale getiriyor.O zaman nerede kaldı senin düşüncelerin,birey olmanın getirdiği özellikler vs.
Her türlü şeye izin almak bana göre ben düşünemiyorum hadi sen benim yerime düşün demek.

böyle insanlar var cidden... oturmak istiyorum diyorsan bu metrobüsten inip boş metrobüse bineceksin diyor kadın. sanki babasının metrobüsü...

Bu konuda aklıma hemen ilk kuzenim geldi. İçtiği kolanın bile iznini isteyen birisi oldu çıktı.Utanmasa tuvalete bile giderken izin isteyecek nerdeyse. Evlilik bu değil bence her şeye eşinden izin almak seni birey olmaktan itip birisine bağlı bir hale getiriyor.O zaman nerede kaldı senin düşüncelerin,birey olmanın getirdiği özellikler vs.
Her türlü şeye izin almak bana göre ben düşünemiyorum hadi sen benim yerime düşün demek.
Çok merak ettim kolayı içmek için nasıl izin alıyordu :KK57:

Nereden biliyorsunuz kocasının bilmediğini? Ayrıca iş arkadaşının arabasina binmek kötü birşey mi? Aynı sokakta oturduğum erkek iş arkadaşım bir sene benim arabama bindi iş çıkışı. Aynı şekilde eşimde yolunun üzerinde bir yere gidecek arkadaşını arabasına alabilir bence sorun yok.Banada söylemesine gerek yok bence. İnsani birşey bu,sırtında taşımiyorsun sonuçta. İs arkadasi demissiniz zaten işyerinde muhabbet ediyorlardir.
İkinci profile gelince oda eşler arasında bir konudur. Ben eşime haber veririm şuraya gidiyorum diye ama izin alma amaçlı değil sadece bilsin dışarda olduğumu,bir sorun olması durumunda haberi olsun diye.

Evlilik mi esaret mi?Dolmuşta oturup oturmayacağıma bile o karar vercek beyefendi izin vermezse ayakta gidicem bak sen?Neymiş çok seviyormuş sevmesin Alla sen ben severim kendimi...Ben izin falan almam haber veririm.Ondan da haber vermesini beklerim.Geri kalanı da sevgi falan değil baya baya saygısızlık...

Bir kere kocam görürse aman duyarsa diyerek bir şeyi yapmak ya da yapmamak bence doğru değil. Eğer yapılan yanlışsa kocan olsun olmasın zaten yanlıştır.
Bana göre yabancı bir erkeğin arabasına binmek bekarken de yanlıştı şimdi evliyken de yanlış. Eşimin korkusuyla değil Allahın emrettiği yahut kendi doğruma göre hareket ederim.
Keza bekarken erkeklerle muhatap olan bşr kadının evlendikten sonra muhatap olmaması kocasındam çekindiği içinse bu bir yere kadar sürer zaten. İnsan ne yapıyorsa kendi isteği olmadığı sürece yani zorlamayla yapıyorsa anca bir süre devam eder...

Yanlışsa evliyken de yanlıştır bekarken de zaten..

X