kocasindan habersiz izinsiz herşeyi kafasina göre yaşayan Kadınlar!!!

Bence herseyin dozunda olanı iyi diye düşünüyorum ben birazda güven meselesi tabi bu cünkü nerde nasıl davranıcanı nasıl konuşup oturup kalkıcanı bilen insan normaldir diye düşünüyorum ne cok soguk olucaksın insanlarla ne ıvık cıvık ortası yani benim nasıl bi insan oldumu bildigi için esim bu tarz seylere takmaz bende aynı

abe bana bakasın ben iiiiç vicdansızmı görünüorm ordan bakınca iç vicdansızmıyım yoksa :p
şaka bi yana ben kocamın tanıdığı her arkadaşımın arabasınada binerim günboyu ne yaşadıysamda anlatırım tanımadığı kişinin arabasına binmek zorunda kalsamda anlatırım kendim arabayla giderken tır şoförüyle kavga ettiğimide anlatırım akşam herşeyi çekinmeden gizlemeden anlatabilosam vicdan yapmamı gerektirecek bişey yapmamışımdır demekki, vicdan gerektirecek bi şey yaptıysam zaten yalan söylüorsam nie hala evliyim.
e kocamda günboyu ne yaşıosa anlatır anlatamayacağı bişey yapıosa zaten benim yanımda işi yok gitsin ne hali varsa görsün
saçma böyle genellemeler yapmak baya subjektif bi konu olmuş güldüm biraz valla :KK70:

merhabalar:)
bu bir dert degildir merak ettiğim için açtim konuyu..:)
konum şu.:)
kadinlar vardi.. kimisi kocasindan izinsiz habersiz yapamayan... herşeyi kocasina söleyen her dakika ne yapacagi ne edecegini izin isteyen kadinlar..
kimisi de kocam nede olsa izin verir diyerekten yola çikip kafasina göre yaşayan kadinlar...
hangisi sorunlu olabiliyor?
sanane diyeceksin biliyorum ama iki farkli hikayesini yazicam...
bi kadin var. kocasina herşeyi sölermi bilmem..
hamile. adamin arabasina biner.. ve adamlarla mecbur muhabbet eder sonuçta işyerinde kocasi yok.. nede olsa kocam görmüyor der . iç vicdani yok.. iyi mi böle sizce?
ikincisi. kocasindan habersiz izinsiz bişeyde yapamaz
hamile bide kimsenin arabasina binemez saol ben yürürüm der geçer.. adamlarla muhabbet etmekten utanir kaçar ortamdan. kocam hisseder felan diye düşünür.. buda iç vicdani var iyi mi??
evlilklerin sorunlari neyi yaşadığı orayı siz düşünün...
kocasi içindede ayni şekilde geçerlii
kadinin tersi olarak düşüneyim.
karım görmüyor nede olsa kadinlarla konuşurum iç vicdanlari yok.
öteki ise karım görmüyor ama hisseder utanir ama konuşamaz buda iç vicdanlari var
sizde hangisi doğru...
böle bi durumu yaşayan varmi aramizda?
ben ikinci plandayim...
kafama göre yaşarsa evlilikte sorun yaşayacagi düşünürüm.. hep iyi yönden gitmeyi çalışırım birinin arabasina binmem.. otobüslerde dolmuşlarda adamin yanina oturamam.. utanirim bu durumdan.
sizden yorumlariniz alabilirmiyim??
Insanlar istedigi gibi davranabilir bunu dert etmeniz çok yanlis hem bir kadin esine surekli " alo ben x marketteyim" " mavi bluzu mu alsam kirmiziyimi " vs. Bildirim yapmak cok yanlis burasi ozgur bagimsiz bir ulke evlisin diye hicbjrsey yapamiycaksin diye birsey yok sadece sizin esiniz yok yanii

yorumlariniz için teşekkür ederim . konuyu imla eksik yada düzgün bi şekilde yazmamiş olabilirm kusuruma bakmayın...
izinsiz bişey yapınca eşim küplere biniyor niye sölemedin diye.. ama bi yere giderken haber veririm mesela geçenlerde dolmuşta adam benim yanima cuk oturdu. eşim kaytaydi oturtturma der.. adam oturuyor ben napayım kalk mı diycem yani.
bide hamileyim düşün . adam yalniz oturuyo eşime bakiyorum olmaza oturma diye kaş kaldiriyor bana. dolmuş söforu bagiriyor hamilesin otur deyince eşim duymazlıktan geldi yinede oturttumadi oraya.. otursaydim kavga edecektik...
bana ne tembihler etti bile. benden habersiz izinsiz bişey yapma.. işyerindeki adamlarla konuşma. tandiğin dahil olsada arabasina binme. vs tuhaf hissediyorum diyor. ben bişey yapmıyorum adamlarla iş için konuşuyom deyince tmm ona bişey demiyorum diyor muhabbet yapmıycakmişim okadar.. bende sasiriyorum evli kadinlar işyerindeki adamlarla çook rahat konuşabiliyor. eşim izin vermiyor işte.
sizden sadece yorum istedim.. acaba kocalarin sana davranişi nasıl vicdanlariniz nasıl diye.. teşekkür ederim:)

yorumlariniz için teşekkür ederim . konuyu imla eksik yada düzgün bi şekilde yazmamiş olabilirm kusuruma bakmayın...
izinsiz bişey yapınca eşim küplere biniyor niye sölemedin diye.. ama bi yere giderken haber veririm mesela geçenlerde dolmuşta adam benim yanima cuk oturdu. eşim kaytaydi oturtturma der.. adam oturuyor ben napayım kalk mı diycem yani.
bide hamileyim düşün . adam yalniz oturuyo eşime bakiyorum olmaza oturma diye kaş kaldiriyor bana. dolmuş söforu bagiriyor hamilesin otur deyince eşim duymazlıktan geldi yinede oturttumadi oraya.. otursaydim kavga edecektik...
bana ne tembihler etti bile. benden habersiz izinsiz bişey yapma.. işyerindeki adamlarla konuşma. tandiğin dahil olsada arabasina binme. vs tuhaf hissediyorum diyor. ben bişey yapmıyorum adamlarla iş için konuşuyom deyince tmm ona bişey demiyorum diyor muhabbet yapmıycakmişim okadar.. bende sasiriyorum evli kadinlar işyerindeki adamlarla çook rahat konuşabiliyor. eşim izin vermiyor işte.
sizden sadece yorum istedim.. acaba kocalarin sana davranişi nasıl vicdanlariniz nasıl diye.. teşekkür ederim:)
Eşiniz ileri derecede hasta bence Allah kolaylık versin

kocasindan habersiz izinsiz herşeyi kafasina göre yaşayan Kadınlar!!!
başlık beni benden aldı
arkadaşlarınızın arabasına biner ve sohbet ederseniz kafasına göre yaşayan her yola gelebilen kadın mı oluyorsunuz ?
kocaya haber verseniz sohbet ve arabaya binme durumu zararsız mı oluyor?
kadının kendini bilirse evli bekar farketmez, nerde kiminle ne yapacağını nasıl konuşacağını bilir.
kocası olmayan izin alacağı merci olmayan kadının namusu ortada olurdu bu mantıkla.
iç vicdan dış vicdan bilmem de ben tam bi vicdansızım sanırım.
uzun zamandır görmediğim eski iş arkadaşlarıma sarılırım,onlarla yemek yer arabalarına binerim
arayıp izin almam eşimden, eşimi de kısıtlamam,
kadının yeri evidir sokağa çıkmaz,fikrini söyleyemez,herşeyini eşine danışırak yapar ve vicdanlı olur böylece diyorsanız,

bir kadın olarak nette dolaşmanızı da vicdansızlık olarak görmenizi beklerdim,

mrb. sitede yeniyim. bu yüzden bilmiyorum. konu nasıll açabiliyoruz acaba? yardımcı olabilir msinz?

hyr hasta degil sadece kıskanç biri.. beni gözü gibi bakar. baskalarindan çok kıskanir o kadarr..
O zaman mutluluğunuz daim olsun Allah bozmasın ne diyim siz memnunsanız :KK66: Yalnız bişeye takıldım siz o zaman derdinize çözüm bulmak için değil sizin gibi olmayanları eleştirmek için bu başlığı açtınız sanırım :) tabi ne de olsa biz başına buyruk yaşayan her erkekle selamlaşıp sohbet eden arabalarına binip kimbilir neler neler yapan dolmuşta otobüste ayaküstü erkeklerin yanına oturup fingirdeyen cislerdeniz :KK70: Zaten eşlerimiz bizimle süs malzemesi olarak evlendi hiç kıskanmaz gözünden sakınmak bi yana :KK70: Napalım işte bacım biz de sizin gibi mutlu olmak isteriz ama olmayınca olmuyo demekki :KK70:

Çok geri kafalı bi düşünce. Siz ne yiyor ne içiyorsunuz merak ediyorum.
Konuya cevap veriyorum: Sizi ilgilendirmez.

hyr hasta degil sadece kıskanç biri.. beni gözü gibi bakar. baskalarindan çok kıskanir o kadarr..
ben sadece o huyunu sevmiyorum gözü dönüyor bi kere. bende anlatiyorum yok anlamaz.
benim kocamda benden nefret etmiyor,seviyor ve kıskanıyor
ancak kıskançlık boyutunu aşmış kocanız.
size ne benim kocam böyle sevdiğini gösteriyor bu hastalık değil masum bir kısaknaçlık diyorsanız da, neden bu kadar şikayet ediyorsunuz onu anlamadım.

yaa aklima ne geldi?? su hani dayak yiyen kadinlar olur..araya girersiniz..bu seferde kocam bu doverde severde der ya...onun gibi...demekki memnun degilsinizki konu acmissiniz..kaldiki normalde degil bu durum..

ha dersenki ne yapayim?? ya deveyi gütcen ya da bu diyardan gitcen :KK66: Allah bolca sabir versin .

başlıkta çok acayip cidden... kocasından habersiz kafasına göre yaşayan kadınlar...!
madem kafana göre yaşıyacaksın o zaman niye evlenirsin be arakadaşım?

Bir insanın mesai arkadaşı ile konuşmasından daha normal ne olabilir ki? Çalışmasın o zaman saksı gibi evde otursun. Arabasına binse ne olur? Ayıp bir şey mi bu? İnsanları cinsiyetine göre ayırt etmezseniz böyle saçma düşüncelere kapılmazsınız bence. Konu zaten baştan aşağı saçma.. hayır sanki insanlar selam verdiği konuştuğu insanlarla sevişiyor. İLGİNÇ

offf canım ya bütün erkeklerde senin peşindeydi sanki .
hamile bir kadına vicdan yapmış arabasıyla götürmek istemiş sanarsın ki taciz etmiş ,sarkıntılık yapmış adam . iyi niyetli olmayacaksın demek bu devirde çünkü paronayaklar var . ayy bana baktı ayy bana iş attı bilmem ne geçin bunları .
herşeyi kocasına söyleyen kadınlar bana çok komik geliyor . demek ki senin aklın fikrin yok ki sürekli birine danışma ihtiyacı duyuyorsun . misal yakın bir kız arkadaşın sana derdini açtı onu bile götürüp kocasına anlatan akıllılar var ben gördüm bunu .
bence sen evden dışarı çıkma . biri bakar makar arabasına almak ister boşver evinin kadını ol hatta çarşafa gir kimse göremesin seni böylece kocana birşey söylemek zorunda kalmazsın ..

toplumda her türlü insan var. çalışırken iş yeri arkadaşlarına iç vicdan sesiyle :) ne olarak görüyorsun bilemedim ama ben sadece iş arkadaşım olarak görüyorum. ha sen bu tarz bir şeyi kabul etmeyebilirsin. zaten insanlar da illa benle tokalaş illa gel sohbet edelim yemeğe çıkalım demiyorlar. kendi iç vicdanına göre hareket edersin. toplu taşıma araçlarına gelince yanımıza oturan kişinin neden yanıma oturdu sorusu hastalıklı bir düşünce. adam belki hasta belki bir sorunu var, belki de çalışmaktan yorgun. bilmiyorsun ne olduğunu. hadi bildin diyelim senin iç vicdan diye tabir ettiğin sesinle ancak sen hareket edebilirsin. otobüste yanına oturacak olan biri aaaaa bunun iç vicdanı var asla yanına oturmayayım demez. iş yerindeki duruşunuz zaten insanlarla olan muhabettinizin sınırını çeker. toplu taşıma araçlarını da bu şekilde kullanmayın bence özel araç falan alın. size çözüm önerileri ama çözüm için değil belli bir kesimi rencide etmek için yazıldığını düşünüyorum bu yazının. kelimeler özenle seçilmiş. ancak bir kelimeye takıldım. iç vicdan ne oluyor? vicdan zaten içseldir. dış vicdan da yoktur.

ayrıca bu arkadaş başkalarına haset etmiş belli .ifira da atar bu tipler insana .allah korusun .
sanane kardeşim sen kendi işine baksana .

X