kocasindan habersiz izinsiz herşeyi kafasina göre yaşayan Kadınlar!!!

İç vicdan ne ona takildim. Vicdan vicdandir dışı mı var bunun?:KK64: İş hayatında erkeklerle konuşuyor diye ''iç vicdansız mı'':rolleyes: oldu kadın? Kaç yasindasiniz merak ettim.

biri hisseder die deilde benim eşim böyle bayanlarla gereksiz muhabbet etse ben üzülürüm diyip gereksiz muhabbetlerden kaçarım ... zorunlu kalmadıkça hamile bile olsam kimseninde arabasına binmem kendimi korumak adına yaparım bunu zorunluluk varsa o ayrı tabi...

Başlık ve içerik ortaokul yıllarında türkçe öğretmenimizin kompozisyon konusu olarak verdiği damlaya damlaya göl olur adlı atasözüne bizim evet damlaya damlaya göl olur öyle göl olur ki çok göl olur tarzında yazdığımız cümleleri hatırlattı bana

Cevap olarak C hiçbirisi diyorum
Ahaha ya konuyu okuyunca kahkaha attım caktirmamaya çalıştım ama su yorumdan sonra tutamadim kendimi :KK70:

Anneme babama bile her dakika ne yaptigimizin raporunu vermiyoruz kocaya mi verrlim? Artık şunu anlayın kocalar karilarının sahipleri değiller. Herkes özgür hür birer birey kimse kimseden izin almak zorunda değil hele ki bunun iç vicdanla uzaktan yakından alakası yok!

ben esime haber veririm. ben bugum bunu yapicam sunu alicam suraya gidicem diye. oda bisey demez. ama erkeklerle faoan muattap olma durumi bana gore saglikli degil. onu kendim yapmam. bide kocam izin vermez. sozunden igreniyorum ben cocukmuyum. kendi sorumlulugumi alamiyirmuyum. onu col ilgilendiren birsey degilse haber veririm sadece ve yaparim.egal

is arkdasiniz sapik deilse arbasina binince bisey olmaz herhamde
hele toplu tasima aracinda oturmamalar falan
yoksa sizmisiniz sapik olan :))

bi tane yemek sitesi varya kurucusu kizlar okumasin namahrrme katilmasin diyor aklima o geldi birden

Ya duruma gore degisir… …is yerinde erkeklerle tabiiki konuscaz..ayol yabanimiyiz biz :KK70:

Ama konusmak var konusmak var..yani konusma adi altinda flört ediyorsa cok kötü tabii..ama is ortaminda konusmak istemiyorsan hic calismayacaksin o zaman…

Ben bunda bi sakinca gormuyorum..ama laubaliligide ayrica sevmem onuda belirteyim…ne bay ne bayan…

Ama tek basina baska birinin arabasina binmeyide dogru bulmam..toplu tasima araci cok daha iyidir bana gore…yani neden baskasinin arabasina binesinki? Haa is arkadaslariyla bir yere gidiliyordur ve bir kac kisi binilir..ona birsey demem..ama tek basina karsi cinsin arabasina binmeyi dogru bulmam bende..bu da tamamen yetistirilmeyle ilgisi var :KK66:

İç vicdan ne ona takildim. Vicdan vicdandir dışı mı var bunun?:KK64: İş hayatında erkeklerle konuşuyor diye ''iç vicdansız mı'':rolleyes: oldu kadın? Kaç yasindasiniz merak ettim.

Vicdan ikiye ayrılır iç vicdan-dış vicdan.

Iç vicdanı olan kadınlar kocasından izinsiz bir şey yapmaz, erkek is arkadaşlarıyla sohbet edip arabalarına binmez. Biz bu tür davranislar yapan kadinlara ise dış vicdanli kadınlar diyoruz.

Ortası yok mu bu işin ikisi de bence normal davranışlar değil :KK14: Genelde habersiz bir şey yapmam bir yere giderken belirtirim söylerim vicdanı bırak neden gizli kapaklı yaşayayım ki ne gerek var bu kadar kasmaya :KK53: iş yerimde 5 erkek içinde tek bayanım eşimde hiç sorun etmez laubali bir insan zaten değilim yerine göre davranırım her zaman güven çok farklı bir kavram ayrıca araçlarıyla genelde eve de bırakırlar alırlar da sabahları eğer araçlarıyla geçiyorlarsa eşim sorun etmez bende belirtirim beni bu abi bırakacak gibisinden bazen onu bile alırız gidebilir miyim diye izin istemem ama gidiyorum nasıl olur gideceğim tarzında yaklaşımla çözerim izin almak yapımda yok fikrimi belirtirim zaten ters bir şey varsa konuşulur bence böyle daha sağlıklı zaten açıkça yaşadığımdan ona da danışmış oluyorum Hoppa

Son düzenleme:
tanıdıgının arabasına bınılebılır bence sorun yok ama ben binmıyorum zaten genelde kendısı gelır benı alır...
esım hıcbırseyıme karısmaz ,ne ıstersem yaparım hıc sorgulamaz bunu bılırım ama yınede bıyere gıdıceksem haber verırım, bazı yerlerde ıznını alırım.
su zamana kadar hıc ayrı takılmadık ,oda aynı sekılde bı yere gıdıcegı zaman hep haber eder...
evlendıgınden berı 1 kere bıle arkadaslarımla buluscam demedı ,dısarı cıkmak yerıne hepsı evlı zaten evımıze eslerıyle davet etmeyı daha uygun bulduk.
bırbırımızı hıc baskılamadık, hıc sorgulamadık ama hıcde habersız bırseyler yapmadık .

Kocama danışmadan, izin almadan yapamadığım şeyler de var. Izinsiz hareket ettiğim durumlar da var..
Insanın niyeti temiz olsun yeter.
Illa kocamin laf etmesi gerekmiyor.
Başkaları nasıl düşünür, bu kişinin eşi bunu nasıl yorumlar diye düşünerek de kendimi sınırlarım ben.

Her şeyin bir kararı olmalı...

Geçenlerde bir hoca dinledim.
''Kadının bir yere gitmeden kocasına haber vermesi gerekir '' dedi.
Kocama gittim dedim,''benim biyere giderken senden izin almam gerekiyormuş,sen bana toplu bir izin ver uğraştırma '':KK53:
Sizde benim gibi yapın ,toplu haber verin:rolleyes:,böylelikle iç vicdanınızla:KK45: sorun yaşamazsınız.

Eşi erkeklerle tokalaşmasına izin vermiyormuş bayramlarda falan çok zorlanıyormuş.

Hımm anladım. Bunu çok anormal karşılamıyorum kimi insan dini inancı gerigi bunu seçebilir. Mesela bende çok hoşlanmam elin adamları ile tokalasmaktan ama konu sahibi eşinden baskı görüyorsa işte orası zor.

Geçenlerde bir hoca dinledim.
''Kadının bir yere gitmeden kocasına haber vermesi gerekir '' dedi.
Kocama gittim dedim,''benim biyere giderken senden izin almam gerekiyormuş,sen bana toplu bir izin ver uğraştırma '':KK53:
Sizde benim gibi yapın ,toplu haber verin:rolleyes:,böylelikle iç vicdanınızla:KK45: sorun yaşamazsınız.

Canim balım bizim evde demokrasi var, ben ne dersem o olur :KK14:

X