kocasindan habersiz izinsiz herşeyi kafasina göre yaşayan Kadınlar!!!

Geçenlerde bir hoca dinledim.
''Kadının bir yere gitmeden kocasına haber vermesi gerekir '' dedi.
Kocama gittim dedim,''benim biyere giderken senden izin almam gerekiyormuş,sen bana toplu bir izin ver uğraştırma '':KK53:
Sizde benim gibi yapın ,toplu haber verin:rolleyes:,böylelikle iç vicdanınızla:KK45: sorun yaşamazsınız.
haber ver demis hoca, izin al dememis ama...

kaldiki esler tabiiki birbirine haber vermeli bana gore...ya o zaman herkes kafasina gore takilsin kim nerde kimse bilmesin..

ya bende sevmiyorum tokalasmayi..hemde kadin erkek farketmez yaa..ne bilim ve tokalastiktan sonra ellerimi yikarim genelde...hahaha benimki ayri bir durum...tokalasmamaya gayret ederim bende erkeklerle ozellikle ama kacari yoksa tokalasirim..ha birde soyle yanaktan opme vardir birde..onuda hic sevmem.

Geçenlerde bir hoca dinledim.
''Kadının bir yere gitmeden kocasına haber vermesi gerekir '' dedi.
Kocama gittim dedim,''benim biyere giderken senden izin almam gerekiyormuş,sen bana toplu bir izin ver uğraştırma '':KK53:
Sizde benim gibi yapın ,toplu haber verin:rolleyes:,böylelikle iç vicdanınızla:KK45: sorun yaşamazsınız.

Zeki hatunun hali başka oluyor işte :KK45:

Ben biyere gderken esime soylerim ama izin almam..yda esimin bnden izin almasink istemem..insanlarin birbirinn hayatini bu kdr kisitlamasi hos degil
Sonucta evli bi bayan olarak nasil davranmam gerektgni bilirim ama ozgurlugumede duslunumdr..szin bhsettikleriniz birazz uc sinirlar..iki turlusude hos degil herseyin bi ortasi var..ama dolmusta erkegn yani bossa oturmam demissnz..bu kdari fazla bnce..adamin yaninda oturunca nolucakki bu kdari bna gore fazla..

ya bende sevmiyorum tokalasmayi..hemde kadin erkek farketmez yaa..ne bilim ve tokalastiktan sonra ellerimi yikarim genelde...hahaha benimki ayri bir durum...tokalasmamaya gayret ederim bende erkeklerle ozellikle ama kacari yoksa tokalasirim..ha birde soyle yanaktan opme vardir birde..onuda hic sevmem.
Ben bi kendimi anormal sanıyordum bu konuda meğer yalnız değilmişim. Kadın olsun erkek olsun et ete degmeyecek arkadaş:KK70:

Ben bi kendimi anormal sanıyordum bu konuda meğer yalnız değilmişim. Kadın olsun erkek olsun et ete degmeyecek arkadaş:KK70:
ya bendeki daha cok..eli temizmiydi pismiydi mantigi aslinda...birsey yiyemem yikamadan..birde calisirkende 40 defa kalkip elimi yikarim bazen klavye basinda oldugum icin...biri masama oturduysada sterilize edip oyle otururum :KK70: hahaha

Bu konuda biraz şu karışmış gibi geldi bana. Eşine haber vermemekle eşinden gizli iş çevirmek farklıdır.
Örneğin çalışıyorum ve arada öğle yemeğine erkek arkadaşlarla çıkarım, arayıp eşimi izin almam, o durumla ilgili özel anlatacağım bir durum yoksa eşime haber de vermem. Ama bu durumdan eşimden gizli yaptığım anlamı çıkmamalı. Söylesem de eşimin kızmayacağı veya tepki vermeyeceği bir durum. Eşimin benden böyle bir ricası da olmamışken, bu durumu nede olsa kocam görmüyor der . iç vicdani yok.. diye değerlendirmek doğru mu?

insanın fikri neyse zikri de o olurmuş.insan her konuştuğu her tokalaştığı erkeğin aklından ne geçiyor acaba bana asılıyor mu diye düşünüyorsa dönüp kendisine bir bakmalı.

Ama tokalaşmak nezaket içeren bir hareket değil midir kadesa? Benim bildiğim bir ortama girerken tokalaşılır, merhaba denir, isim söylenir falan filan...

Birine elimi uzatsam ve havada kalsa acayip bozulurum.

Artık kadınlarda iş hayatında kişiliğe göre farkeder iyi insanlarda yok değil tabi bu devirde dikkat etmek lazım :KK56:

İnsanları kadın erkek diye ayırmak bana mantıklı gelmiyor. Mesafesini koruyan, nerede nasıl davranacağını bilen biri ile evli kadın ya da erkeğin arkadaş olması ve samimiyet dozunun ayarlanması mümkün bana göre. Dostlukta arkadaşlıkta seçim kriteri kişilik olmalıdır cinsiyet değil. Öyle kadınlar var ki.. Beraber görünmek bile insanın adını kirletir.

İzin almak.. Yetişkin kadın ya da erkek için çok küçük düşürücü bir durum. Ama haber vermek elzem.

Ama tokalaşmak nezaket içeren bir hareket değil midir kadesa? Benim bildiğim bir ortama girerken tokalaşılır, merhaba denir, isim söylenir falan filan...

Birine elimi uzatsam ve havada kalsa acayip bozulurum.
Ben zaten tokalasmiyorum demedim hoşlanmıyorum dedim canim.yani kadın erkek fark etmez kimseye dokunmaktan hele yaz sıcağında terli terli ellere ve yüzlere temas etmekten cidden hoşlanmıyorum. Yoksa mecburen gün içinde çoğu kez selamlasma aracı olarak tokalasiyoruz ama hiç hijyenik bulmuyorum ben bunu yav.

Ben zaten tokalasmiyorum demedim hoşlanmıyorum dedim canim.yani kadın erkek fark etmez kimseye dokunmaktan hele yaz sıcağında terli terli ellere ve yüzlere temas etmekten cidden hoşlanmıyorum. Yoksa mecburen gün içinde çoğu kez selamlasma aracı olarak tokalasiyoruz ama hiç hijyenik bulmuyorum ben bunu yav.

Hijyenik olmadığı konusunda hem fikiriz. Ama yine de yapışıp iki yanaktan muah diye öpmekten daha hijyenik. Tokalaşmayı tercih ederim ben.

Bir keresinde adamın biri elimi havada bırakmıştı da nasıl uyuz olmuştum adama. Bir daha da aynı ortama girmedim.

minibüse bindiğimde en arka koltuk boşsa ben oturmuyorum, Rahat edemiyorum. Şöfor ısrarla --Ablaaa boş yer var orda otur dediğinde --- Olmaz erkek var ayıp desem olur mu ki acep:confused:

Başkasının arabasına binenlere, sohbet edenlere --iç vicdanı yok derken, ahlaksız mı demek istiyorsunuz ben anlamadım ki şimdi.

Biz birbirimizden izin almayız, haber veririz. Çünkü başımıza bir şey gelirse nerede olduğumuz bilinsin diye.Ayrıca karşı cins deyince aklımıza hemen cinsellik gelmez, nerede duracağımızı biliriz.

Hijyenik olmadığı konusunda hem fikiriz. Ama yine de yapışıp iki yanaktan muah diye öpmekten daha hijyenik. Tokalaşmayı tercih ederim ben.

Bir keresinde adamın biri elimi havada bırakmıştı da nasıl uyuz olmuştum adama. Bir daha da aynı ortama girmedim.
Aslında bir ortama girince tokalasmak icin önce kadınlar elini uzatmali doğru olan budur ancak ben de senin bu yaşadığın gibi bir durum yaşadığım için artık erkeklerin el uzatmasini bekliyorum.

X