kocasindan habersiz izinsiz herşeyi kafasina göre yaşayan Kadınlar!!!

Ben izin almam haber veririm. Takintili ve supheli oldugum icin de kimsenin arabasina mumkun degil binmem. Kadin bile olsa binemem mumkunati yok. Supheciyim ben. Esimle de alakasi yok bu durumun, ben biraz tuhafim sanirim :KK70:

ya kusura bakmayın da sizin gibi insanlar yüzünden masum insanlar toplumca mimleniyor. Kendi kuzenimle yemek yerken komuşumuz görmüş çarşıda gitmiş Jesika biriyle yemek yiyordu sarmaş dolaş demiş anneme . Eve geldim kadının suratı asık kimdi o yanındaki dedi . Ee ben bugün Muratla buluşacaktım dersaneye gidecektik ya dedim kadın neye döndüğünü şaşırdı . Kızım aman eve gelsin bidaha bişey olursa sohbet etmek isterseniz dışarda laf oluyor dedi . çocukla kardeş gibiyim teyzemin oğlu ..Belki kocasının haberi var arabaya bindiğinden , adamla konuştuğundan . Çarpık zihniyetlisiniz ! her konuştuğunuz erkekle flört düşünüyorsanız karşınızdaki insanı da öyle değerlendiriyorsunuz . Her konuştuğumuz adamın koynuna girmiyoruz , yada onlar bizi yatağa atmak için fırsat kollamıyor . Her gördüğünüz şeyi kafanıza göre değerlendirmeyin . Ayrıca heriften izin almak ne alaka siz de insansınız o da . Kölesi değil eşisiniz haber verirsiniz konu kapanır . İzin almak ne alaka ?

hamile. adamin arabasina biner.. ve adamlarla mecbur muhabbet eder sonuçta işyerinde kocasi yok.. nede olsa kocam görmüyor der . iç vicdani yok.. iyi mi böle sizce?
ikincisi. kocasindan habersiz izinsiz bişeyde yapamaz
hamile bide kimsenin arabasina binemez saol ben yürürüm der geçer.. adamlarla muhabbet etmekten utanir kaçar ortamdan. kocam hisseder felan diye düşünür.. buda iç vicdani var iyi mi??
,
siz soru sormuyorsunuzki yargılamışsınız.Vicdan ne demek.Erkek iş yerinde kadınla konuşunca vicdansız oluyormu?Kendinizi bu kadar değersiz hissediyorsanız başkalarını kendiniz gibi görmeyin.Ben her erkekle konuşabilecek kafa yapısına,kültüre ve ahlaka sahip bir insanım.Herkesi de böyle görürüm ,görmek isterim.

ne alaka iç vicdanla iş arkadaşımla ettiğim sohbet? erkeklerle her konuştuğumda onların cinsiyetini getirmiyoruz akla bi zahmet. çalıştığım yerde 7 kişiyiz ve ben dışındakiler erkek:KK53: eeee napıcam kocam görürse diye bütün gün odamdan çıkmayacak mıyım? arada çıkarız balkona sohbet muhabbet eşim de gelir bazen hep beraber devam ederiz sohbete. eşim ise polis. kadın yok yani iş arkadaşı. ben onu 5-6 kadınla sohbet ediyoken görsem aynı tepkiyi vermem çünkü yok kadın iş arkadaşı. yani bu duruma koşula göre değişir. ben her iş arkadaşımla konuşuyoken 1 dk deyip kocamı arayıp izin mi alıcam? çok saçma yerden sormuşsun yani

ya uff hangi magradan alinti bu dusunce ya...insan is arkadasiyla muhabbet edemez mi? sorun ne burda?
hamile bir kadin is arkadasinin arabasina binip eve gelse nolcak hem? bu kadar mi iciniz curudu ya,bu kadar mi fesat dusunur oldu bu millet yuh! ya kadin can tasiyor is yerinden arkadasinin arabasina da keyfinden degil sicaktan,mide bulantisindan ya da karnindaki kasilmalardan binmistir ki o arabali arkadasta bu hamile kadini baska bi niyetle arabasina davet etmez..
yuh yuh :KK47:

Başlık ve içerik ortaokul yıllarında türkçe öğretmenimizin kompozisyon konusu olarak verdiği damlaya damlaya göl olur adlı atasözüne bizim evet damlaya damlaya göl olur öyle göl olur ki çok göl olur tarzında yazdığımız cümleleri hatırlattı bana

Cevap olarak C hiçbirisi diyorum

erkeklerle konuşmak ve arabasına binmek ne zamandır ayıp?
20 gün önce ayrıldığım iş yerinde ki departman katında 13 erkek ve tek kadın ben olarak çalıştım..
yeri geldi kahkahalarla şakalaştık,
yeri geldi gerildik.
öğlen yemeklerini toplu yediğimiz de oldu baş başa yediğimizde..
bir kez olsun vicdan yapmadım.
hani kişi kendinden bilir derler ya aynen öyle.
ben mesai arkadaşlarımla sohbet edip arkadaşlık ettim.
onları karşı cins olarak görmediğimden belki de sığ düşüncelere bürünmüyorum.
son olarak şuan yeni işimde çalışıyorum ve burda da bir sürü erkek çalışma arkadaşım var.
hepsi saygılı güler yüzlü insanlar.
yeni olmama rağmen gayet içten ve dostça davranıyorlar ve ben ayy bunlar erkek ya laa kafası yaşamıyorum.

Ben izin almam haber veririm. Takintili ve supheli oldugum icin de kimsenin arabasina mumkun degil binmem. Kadin bile olsa binemem mumkunati yok. Supheciyim ben. Esimle de alakasi yok bu durumun, ben biraz tuhafim sanirim :KK70:
Bendensin yalnız değilsin Arkadaşım:KK5: Birebir beni tarif etmişsin :-)

İş arkadaşlarımla muhabbet ederim cinsiyetine bakmam. Beraber öğle yemeklerine gideriz. Şimdi benim vicdanım yok mu?

Son düzenleme:
Erkeklerle konusmak ayip birsey degil ki. Is yerinde is arkadaslarinizla konusuyorsunuz diye kocaniz size küsüyorsa, kocada problem var demektir. Calisan kadin "sen erkeksin senle konusamam" diyemez, böyle birsye mümkün degil.
Ha samimi olmayabilir, davranislarina dikkat edebilir. Laubali takilmayabilir, ki böyle olmali.

kocama gelirsek işi gereği zaten moda çekiminden fırlamış gibi hatunlar adamın sürekli etrafında.
onlarla iş yapıyor.
yeri geliyor iş yemeğine çıkıyor,
yeri geliyor dakikalarca telefon görüşmesi yapıyor.
ben paranoyalara kapılmıyorum.

Erkeklerle muhabbet ediyorum ya da arkadaşımın arabasına biniyorum diye kötü bir insan olmuyorum ya da ihanet etmiş olmuyorum aynı şekilde eşim de kadın ark.konuşsa ya da arabayla onları bir yere bıraksa beni aldatmış olmuyor.
Hiç kimseyle muhatap olmaması da onu yabani biri yapar ki bu hiç sevmediğim bir şey.
Kısacası samimiyetin diyaloğun ölçüsünü tutturduğunuz müddetçe sorun olmaz.

2 dk önce eşim yazdı mesela, normalde öğlen eve gelir yemeğe mesaj atmış canım öğlen gelmicem şubede yemek varmış, afiyet olsun dedim bitti

Ama dunyanin bin bir turlu hali var. Babanin ogulu, ogulun babayi öldürdüğü su devirde kimseye guvenemem gercekten. Bence en iyisi bosver dostum :KK5:
Bende kendimi tek zannederdim bu konuda. Demek ki benim gibi şüpheci ve temkinli yaklaşanlar da varmış:-) Öz annesini ramazan ayında öldüren evladı gördük ülke olarak. Komşusu tarafından kıskançlık krizine kurban gidip öldürülen sonrada sobada yakılan çocuğu gördük. Toplu taşıma araçına binipte daha sonra tecavüz edilip öldürülen kadınları gördük. En iyisi şüpheci olup temkinli davranmak biz bu konuda durmak yok aynı istikamette devam edelim :confused:

Bende kendimi tek zannederdim bu konuda. Demek ki benim gibi şüpheci ve temkinli yaklaşanlar da varmış:-) Öz annesini ramazan ayında öldüren evladı gördük ülke olarak. Komşusu tarafından kıskançlık krizine kurban gidip öldürülen sonrada sobada yakılan çocuğu gördük. Toplu taşıma araçına binipte daha sonra tecavüz edilip öldürülen kadınları gördük. En iyisi şüpheci olup temkinli davranmak biz bu konuda durmak yok aynı istikamette devam edelim :confused:

Şahsi arabanız var sanırım yoksa illa ki toplu taşıma kullanılıyor, hiç dışarıya çıkmadan evde bile öldürülebiliriz yani

X