kocasindan habersiz izinsiz herşeyi kafasina göre yaşayan Kadınlar!!!

bu ince bi çizgisi olan bi durum mesela kocasından veya hanımdan habersiz adım atmıyor gibi gözükenlerin bi çogu saman altından su yürütür kimsenin de haberi olmaz yada o öyle zanneder bazısı da hiç izin almaz ama kötü bişey de yapmaz ben hersey için olmasa da bazı şeyler için izin isterim

Konu sahibinin arka arkaya açtığı konulara bakıyorum, yardım çığlıkları mı atıyor nabız mı yokluyor gerçekten anlamıyorum. Kocası başka erkeklerin de nefes aldığı bu atmosferde nefes almayı yasaklamayı unutmuş onu da şaşkınlıkla karşıladım.

Nerede yaşıyorsunuz, nasıl bir çevreniz var bilmeden atıp tutmak istemem ama çok sağlıklı kafalardan çıkan cümleler değil bunlar.

Üzülerek okudum gerçekten.

Herkes gayet güzel aciklamis ben tekrar etmeyeceğim ama su kisma çok guldum konu sahibi: eğer işyerinde bi erkekle konusursam bunu kocam hisseder utanir diye mi dusunecekmisim..benim iç vicdanim yoksa demekki...

bugün bakkaldaki adama 2 ekmek 1 yoğurt dedim.hiç utanmadım.iç vicdanım yok benim demekki .sorguluyorum şu an kendimi.allahım ben ne yaptım..

Edep, ahlak kocanın varlığına bağlı kavramlar değildir. Bir kadın kocası olmasada ahlaklı olmalıdır. Her şey kocaya sorulmaz çünkü bir kadının asgari işlerini yürütecek kadar beyni olmalıdır.

Ikiside normal olan degil.normali:
Eger esim isyerimdeki arkadasimi tanimissa guvenmisse en onemlisi ben guvenmissem teklif ederse arabasina binerim.bunda hicbirsey yok.ogretmenim defalarca isyerimde bu olay oldu ve o kadar normal bi durum ki bu.
Esimede soylerim.ben kendimi biliyorum rahatim.esimde guveniyorsa sikinti yapacak bir durum yok.

Kadında erkekte kesinlikle ayrı olmamalı çok saçma ki o zaman evlılıgın ne anlamı kaldı.. Burdan kınıyoruz öyle kafasına göre olan ne duyu belirsiz kadıncıkları

.

yorumlariniz için teşekkür ederim . konuyu imla eksik yada düzgün bi şekilde yazmamiş olabilirm kusuruma bakmayın...
izinsiz bişey yapınca eşim küplere biniyor niye sölemedin diye.. ama bi yere giderken haber veririm mesela geçenlerde dolmuşta adam benim yanima cuk oturdu. eşim kaytaydi oturtturma der.. adam oturuyor ben napayım kalk mı diycem yani.
bide hamileyim düşün . adam yalniz oturuyo eşime bakiyorum olmaza oturma diye kaş kaldiriyor bana. dolmuş söforu bagiriyor hamilesin otur deyince eşim duymazlıktan geldi yinede oturttumadi oraya.. otursaydim kavga edecektik...
bana ne tembihler etti bile. benden habersiz izinsiz bişey yapma.. işyerindeki adamlarla konuşma. tandiğin dahil olsada arabasina binme. vs tuhaf hissediyorum diyor. ben bişey yapmıyorum adamlarla iş için konuşuyom deyince tmm ona bişey demiyorum diyor muhabbet yapmıycakmişim okadar.. bende sasiriyorum evli kadinlar işyerindeki adamlarla çook rahat konuşabiliyor. eşim izin vermiyor işte.
sizden sadece yorum istedim.. acaba kocalarin sana davranişi nasıl vicdanlariniz nasıl diye.. teşekkür ederim:)

Kocan çok vicdansız gerçekten.

kimsenin yorumlarina alınmıyorum kusura bakmayin. ben sadece örnek verdim kocam hakkında burda hasta vicdansiz yazilmiş. siz öyle sanin...ben kocamdan memnunum.. Herkes kendine göre vicdan olsun...ne yapıyorsa onu yapsın...

hamile. adamin arabasina biner.. ve adamlarla mecbur muhabbet eder sonuçta işyerinde kocasi yok.. nede olsa kocam görmüyor der . iç vicdani yok.. iyi mi böle sizce?

şunu anlamadım. arkadaşının arabasına binmek ,iş arkadaşı olan erkekle muhabbet etmek iç vicdansızlıkmı. yani işte erkek arkadaşıyla muhabbet ettmenin neresi yanlış

Karşınızdakini cinsiyeti ile ön planda tutmaz , insan olarak bakarsanız kadın veya erkek olmasına takılmadan sohbet edebilirsiniz.

Konunuz daha ziyade gıybet saatine hoş geldiniz kıvamında olmuş.

Bir kadının , işyerindeki mesai arkadaşı erkek ile konuşmasından daha doğal ne olabilir ki ? Aracıyla gelmiş ve "gel seni de bırakayım " teklifi yapan mesai arkadaşı " erkek " diye hemen art niyetli mi düşünmek lazım.
benim gibi düşünenleri görmek güzel. bende bu noktaları anlamadım

Hımm anladım. Bunu çok anormal karşılamıyorum kimi insan dini inancı gerigi bunu seçebilir. Mesela bende çok hoşlanmam elin adamları ile tokalasmaktan ama konu sahibi eşinden baskı görüyorsa işte orası zor.

Canim balım bizim evde demokrasi var, ben ne dersem o olur :KK14:
şimdi dini inanccıyla bunu yapar tamamda yapmayanları konayıp vicdansıza getirirse bir dakika derim.ç zaten konu başlığından bellli kendi gibi olmayanlara bakış açısı

yorumlariniz için teşekkür ederim . konuyu imla eksik yada düzgün bi şekilde yazmamiş olabilirm kusuruma bakmayın...
izinsiz bişey yapınca eşim küplere biniyor niye sölemedin diye.. ama bi yere giderken haber veririm mesela geçenlerde dolmuşta adam benim yanima cuk oturdu. eşim kaytaydi oturtturma der.. adam oturuyor ben napayım kalk mı diycem yani.
bide hamileyim düşün . adam yalniz oturuyo eşime bakiyorum olmaza oturma diye kaş kaldiriyor bana. dolmuş söforu bagiriyor hamilesin otur deyince eşim duymazlıktan geldi yinede oturttumadi oraya.. otursaydim kavga edecektik...
bana ne tembihler etti bile. benden habersiz izinsiz bişey yapma.. işyerindeki adamlarla konuşma. tandiğin dahil olsada arabasina binme. vs tuhaf hissediyorum diyor. ben bişey yapmıyorum adamlarla iş için konuşuyom deyince tmm ona bişey demiyorum diyor muhabbet yapmıycakmişim okadar.. bende sasiriyorum evli kadinlar işyerindeki adamlarla çook rahat konuşabiliyor. eşim izin vermiyor işte.
sizden sadece yorum istedim.. acaba kocalarin sana davranişi nasıl vicdanlariniz nasıl diye.. teşekkür ederim:)
eşin bir tedavi almalı. terapi falan. böyle adamla hayatmı geçer

X