Anket Kocanızın Hem Ölüceğini Hemde Aldatıldığınızı ögrendiniz ne yaparsiniz?

ALDATAN EŞİNİZİ KURTARIRMISINIZ?

• Kendimi paralamazdım.ortada büyük miktarda nafaka da var

OY: 13 12,9%
  • Kocamı kurtarmak için çabalardım.

OY: 23 22,8%
  • Ölmesini engeller, cezasını ben verirdim!

OY: 53 52,5%
  • Aldatılmayı göze alırdım,

OY: 2 2,0%
  • İdama karşıyım

OY: 5 5,0%
  • diyer

OY: 13 12,9%

• Ankete Katılan
    101
ben bu soruya bir fıkrayla cevap vereceğim
morisin karısı ölmüş mezarının başında ağlıyormuş bakmış ileride ağacın altında bir adam hüngür hüngür ağlıyor bu kim diye sormuş
o senin karının aşığıydı demişler
moris hemen koşmuş adamın omuzuna vurmuş
üzülme kardeşim üzülme ben yine evlenirim

sefasini sevgilisiyle cefasini karisiyla sürcek?
gebersin gitsin.
ölmeden ben zehir ederim ona hayati.
ölüncede mezarini cignerim...

kocamı kurtarmak ıcın cabalardım... kurtulsun da elımden cekecegı var ...

son günlerini iyi gecirmesini isterdim yaptıgından yeterince utanması vicdanıyla hesaplaşması en agır ceza olurdu sanırım

Uuu etkileyici ve zor bir soru
Sanırım affederdim ve ömrünün son günlerini mutlu geçirmesi için elimden geleni yapardım .. Zaten bu insancıl davranış daha hayattayken onu pişmanlıktan ve vicdan azabından öldürür diye düşünüyorum.

Idam kararı olmasa ben öldürür Düm heralde o yüzden elimi kana bulamadığım sevinirdim)

aldatıldığımı öğrendikten sonra idam edilecekse bu benim ikinci ihanetim sayılır...

hıncımı çıkarmadan ölemez ...

bu nasıl bi sorudur kim naparsa yapsın ölmesin herkesin arkasında bırakacağı gözü yaşlı insanlar varr allah ölüm acısı yaşatmasın gecinden versin

ölmesini beklemeden helvasını pişirir ona da ikram eder karşısında afiyetle yerdim.

Kurtarmak için çabalardım tabi ki. Ölecek olan kişi ezeli düşmanım da olsa çabalardım. İnsan bu yahu. Göz göre göre ölmesine razı olunur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…