Elimden geleni yapar hayatini kurtarir ve sonrasinda tek kelime etmeden ayrilirdim.Bu zaten ona verebilecegim en guzel cezadir.Hem onu herseye ragmen koru kolla hemde yaptigi igrencliklere ragmen tek kelime etmeden hayatindan cik.Ne vicdan azabi cekerim nede gururumu ayaklar altina alirim.En temiz yolu bu bence.
o durumda cocugum icin olmesini istemem tabikide kurtulmasi icin elimden birsey gelecekse hepsini yapardim kurtaramiyorsamda Allah affini dilerim sanirim
idam edileceğine göre çok ciddi suç işlemiş olması lazım. üstüne birde aldatmış. hadi aldatmayı boşver allaha havale ederimde, adamı ipe götüren suç işleyen biri karşısında kılımı kıpırdatmam.
ben güzelce konuşup olayı hiç yaşanmamışcasına keser atardım. en azından konuşarak kendimi rahatlatmış hissederdim. ölüm konusu bilmem ki. zor kurtarmaya çalışırdım yada birşeyler yapmaya çalışırdım. tabi nekadar faydası olur bilmiyorum.
Bir an duraksadım soruyu okuyunca.Ne desem boş dedim sonrada, zira hayat beylik laflar etmeye gelmiyor,yaşa ve gör ...teoride kolay olan parikte uygulaması en zor olabilir...Temennim hiç kimse böyle bir durumla sınanmamalı SEVGİYLE KALIN...